21 gramm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZilogR
15 perc mulva fog kezdodni, erdemes megneznem??? 😛 Engem nem emberi sorsok erdekelnek, hanem a 21 gramm... Lehet, h "ban plz", de ha nem arról fog szólni, akkor ez bizony hatásvadászat. Egy ilyen tudományosan kevéssé alapozható, már-már misztikus dologgal, amire mindenki felkapja a fejét azonnal, nos, szóval ezzel eladni valamit... Ehh...

Mint a da Vinci kód...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

grizzly21
Ezt a filmet érteni kell, akinek nem tetszett ,az szerintem fiatal, vagy nem érdekli a vallás kérdése.
Mûfajilag hova sorolandó szerintetek?

ffxi
Az egész a Traffic klónozottja. Azt nem múlja fölül semmi.

Fákjúal!

McGrady
van benne valami, elgondolkodtató...hogy nem tudod egyszerúen bambán bámulni

Kuss!-magyarázta.

McGrady
együtt néztük😄
egyetértek, sztem is nagyon jó!!

Kuss!-magyarázta.

Amores Perros sokkal jobb. Még nem Hollywood.i produkció és nyersebb, mint bármi más.
Nagyon jó film. Most néztem meg.<#eljen><#eljen>

Aquli
Hihetetlen, az utóbbi idõk messze legnagyobb filmje

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Hentes Bill
nekem is nagyon bejött

Boldog Karácsonyt!

Glpetyus
Nekem is tetszett....nagyon is!

Evil
Nekem begyutt.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

ALCATELGOD
Szerintem meg jó film, bár tényleg kicsit lapos az eleje, de szerintem jobb mint TV-ét nézni :-)

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Akinek meg tetszett, annak ajánlok egy korábbi Inárritu filmet, a Korcs szerelmeket. Ugyanúgy egy autóbalaesetbõl bontakozik ki a cselekény, szintén több ember élete fonódik egybe. Nem annyira jó, mint a 21 gramm, de simán ajánlhatom!

Szerintem meg qrva jó film! Most sorolhatnám a közhelyes érveket, hogy nagy színészi alakítás, meg izé. De tényleg az! Fõleg Naomi Watts játéka fogott meg. Eszméletlenül jó! Lehet, hogy a sztori nem egy hû meg ha, de nem is ettõl nagy film. Attól, ahogy meg van csinálva: a színészi játéktól, a megvilágítástól, az idegességet sugárzó kézikamerás beállításoktól, a szoktatlan vágástól, ami még feszültebbé teszi a filmet. Egy iszonyatosan megrázó film!

Én is végigkínlódtam anno.
Nagyon öncélúnak találtam benne az idõsíkok váltogatását. Lényegében másra nem is volt yo, mint hogy ne legyen a film menete olyan egyszerû, mint az 1x1.
Ha belegondoltok ugyanez a sztori lineárisan elõadva az ég egy adta világon nem tartogat semmit. Semmit. Persze így sem. De így legalább ott motoszkál a fejedben, hogy biztos a végén lesz a poén. Pedig nem.
Szóval szerintem kihagyható.

CSOCSO
szerintem se nagy film
Szerintem elég hülyén van felépítve a film. Az elején szinte megalszik az ember szájában a tej.
Végigküzdöttem, de hogy qrva jó azt kétlem.

Bercy
nemtom. en a Fight Club-al is igy voltam. az a film csak a masodik feleben tartogat fordulatokat es attol olyan jo.
traXion
ha egy film 15 perc alatt nem tudja felkelteni az érdeklõdését valakinek, arra ne mondjátok hogy jó film...

Bandew
Amire a legdurvább ráhangolódni az a Dogville, de ha egyszer már benne vagy, akkor iszonyat kircsók! :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Alien
Nekem is volt pár ilyen film, amire azt mondtam, hogy na neeee és kikapcs😊)

Taranov
Lehet, hogy a végére tették a durranást!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bercy
az elso 15-20 perc telleg nagyon szar. de a film ugy egeszeben eleg jo.
cSuwwi
5 percig én se. végignéztem <#idiota>

shit happens

traXion
én 5 percig nem tudtam nézni

Bercy
1et ertek.
Alien
Szerintem jó, de egyszer nézhetõs.

Alien
Dráma

Alien
Én is láttam a filmet, megis van dvd-n, nekem is tetszett, érdekesen volt vágva.

Bandew
Hát nem tom, nekem nem igazán jött be.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Taranov
Milyen jellegû film? Milyen környezetben játszódik?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Iori
Csodálkoztam mikor rákerestem a keresõbe erre a filmre és még nem volt topicja. Nem rég láttam ,szten egy qrva jó film. Nekem nagyon tetszett mind a 3 fõszereplõ alakja(Sean Penn,Naomi Watts, Benicio Del Toro) És tényleg valóságosan visszaadja az élet rosszabik oldalának minden elemét.

I love this game!