IPv6 telefont mutatott be a Nokia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello 😞
És mikor jelentibe az Ipv4-et. A 6230 a kib.... xHTML-vel egy rakás!
rand
És mikor jelentibe az Ipv4-et. A 6230 a kib.... xHTML-vel egy rakás!
rand
Az lefoglalt IP-tartomány 2/3-a US-ben van 😊. És nem vagyok meggyõzõdve, hogy pl. Japán v. Dél-Korea sokáig bírja még 😊.
Azért kevés az IP-cím, mert régebben senki se gondolta, hogy ennyien fognak netezni és így a címtartományok kiosztásakor nem spóroltak.
Miért?
Mekkora lene már hogy ha valami(k) kifogy(nak) a hûtõbõl akkor kopog a futár hogy hoztott a kifogyott termékekbõl. 😄
Mekkora lene már hogy ha valami(k) kifogy(nak) a hûtõbõl akkor kopog a futár hogy hoztott a kifogyott termékekbõl. 😄
És akkor majd a seprûnyelem meg a porszivom kibeszél majd engem a hátam mögött? Ehh nem lesz ez igy jo.
Ha csak egymással kommunikálnának, esetükben nem kellene ip szabvány, nemde? Itt a netre csatlakozó és tejet rendelõ hûtõ, meg zenét legálisan letöltõ zene központra kell gondolni. Szerintem.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
nem azért lesz kevés az IP mert sokan neteznek (ezért is persze), hanem mert minden mobil eszköz és otthoni szórakoztatóelektronika, háztartási gép is "kommunikálni" fog - legalább egymással
Akkor az ilyenek ne netezzenek és elég lesz az ipv4
És azt se feletsjd el, hogy az már HEXAdecimális lesz és nem sima DEC😊
úgy várom már az IPv6-os mikrosütõket és porszívókat ... valahogy most ÜRES az éltem, de ha majd 128 bites ip-címekkel cimkézhetem fel a bögréimet, és becézgethetem õket kedvesen , akár 64biten is csak úgy röviden .. akkor tudni fogom hogy teljes az életem .. mert végre 192.168.0.1 helyett valami jóval hoszabbat találhatok ki!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
IPv6 rulez! <#nyes>#nyes>