Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Hm, mitöl függ az, hogy milyen gyorsak az egységek? Van három abszolút egyforma gyalogos egységem, mindegyik területemen egyrorma az infrastruktúra, tábornoktól se függ, mert a csere nem változtatott rajta. Vki ötlet?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Zsolo007
hát vazz mekkora szívás 😞(( Cshez kijött az update 9 így nem tok nyomulni, COD unalmas már (túl könnyû) a SWAT 4 meg szar lett.......
Nick nincs kedved mégis nyoimulni? 😄

akár játszhatunk is 😄 vagy még jön valaki? de régen eu2-ztem már...

ok, én kb 4kor 😊

Zsolo007
Igen 😊 Most inkább kipróbálom a SWAT 4-et meg egy kis sourceozoás is lesz mert már régen volt 😊. Én mellesleg holnap kb. 13:00tól ráérek

biztos, játszunk akkor inkább holnap?

nah nem tudsz csatlakozni?

Zsolo007
Holnap jobban rá fogsz érni gémelni?

Zsolo007
vao, érdekes nekem azt írta kilépett a host 😊

én még most is játszok

azt irja kiléptél

Zsolo007
MI történt nickname? miért léptél ki?

majd meglátjuk 😊, nekem is ez a verzio van meg

Atomreaktor
1.08
Csúszkán az ország címere alatt állítható csúszkákra gondoltam.
(Offensive,Defensive, Centralization, Aristocraci stb.)
Jó a nagy hadjárat, de ki kivel lesz?
Mert abszolúte nem egyenlõk az erõviszonyok😊

Hmuda
Gamershell-en fent van.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

I.C.ram
Honnan szedítek a patchet? Nekem a hivatalos oldal nem müxik.
Zsolo007
csak túloztam, már lennvan megyek be 😊))

ok

de 7 mega az egész, nehogy fél ora legyen

Zsolo007
16:25-re bennvagyok

jah felraktam 😊 sry

Zsolo007
Felraktad az 1.1-es patchot mi? Azt írja nem jó a verzióm. Most lesz vagy 30 perc míg lejön a patch 😞((( na jó nem fél óra csak 6 perc egy picit túloztam 😊

játszhatunk 81.182.230.123

Zsolo007
ok

ahan, 5 perc 😊

Zsolo007
Nem nem eredeti a játékom, egy crack nélküli warez verzió.

Nick most ráérsz? 😊

sztem nem az a baj 😊, még régebben ment a valkyrienet eu2-vel, tegnap kiprobáltam és nem ment, hoi1-el is ment régebben, pedig az crack-es volt ha jol emléxem

Hmuda
Szerintem crack nélküli alatt eredtire gondolhatott, mivel nekem is beszarik mikor fel akaorok menni a valkyre-re.

ha itt vagy akár most is játszhatunk, holnapra is sokat kell tanulnom 😊

Hmuda
Kábelnet de nem tudok hostolni különféle technikai okok miatt.

és nekem is krekk nélküli...

Zsolo007
Milyen neted van?

Zsolo007
A Valkyrenet mûködik! Ezt szeretném leszögezni 😊 . Akinek nem megy annak azért nem megy mert crackos a gém 😊 . Nekem crack nélküli HOI2m van és mûxik a valkyrenet 😊

Hmuda
Kiderült, hogy a msotani vidkártya viszi a HoI2-öt szóval ha majd mentek multizni akkor lehet beszállnék egy menetre.

Zsolo kb 4 orátol ráérek játszani, itt leszek figyelem majd a forumot...

de a valkyrienet mért nem müködik, se hoi2-be sem eu2be??? én a nagy hadjáratra szavazok, mi az a csuszka? jah és melyik verzio van meg?

I.C.ram
Valószínû, mert a belga gyarmatok jó nagyon, afrika közepén vannak. A holland gyarmatok meg asszem valahol óceánia térségében.
Hollandoknak kiterjedt sziget világ gyarmatuk van. Ausztrália fölött nézelõdj political mode-ban.

AnuluWork
Hollandia és Belgium is rendelkezett gyarmatokkal. Nem lehet, hogy ez a baj? (Kérdezem ...)<#szomoru1><#confused><#szomoru1>

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Creator
Az 1.1-es pach fent van? Mert mintha könyebben kötnének igy szövetséget, nekem maguktól jöttek az olaszok, sõt még a bolgárok is, igaz megjutalmaztam õket jó sok pénzért adtam nekik jugó területet. Nálam a japcsik nem akarnak kötélnek állni, pedig már angliát is elfoglaltam, és a háromhatalmi egyezmény is megvan.
Én azt nem értem hogy van egy pár állam amivel nem tudok mit kezdeni, pl hollandi, belgium amiket már lerohantam, a seregeit megsemisitettem és nemadják meg magukat, annektálni se lehet, max békét kötni de arra sem hajlandóak. Lehetséges hogy vannak még gyarmataik még és igy elvannak. Ellenbe ott van norvégia amit 2 tartomány elfoglalása után már annektálhatok.
I.C.ram
Hát én szeretnék, de mostanabában nem sok idõm van 😞
Atomreaktor
IP alapján kell nyomni. Na ezt majd mcbeszéljük, mi ketten vagyunk már. Akkor vagy Fantázia, vagy a Nagy Hadjárat. A baj az, hogy a csúszka nagyon nagyon sokat számít, szóval nem mindegy kivel vagy.

I.C.ram
Hát ezaz, hogy ezért nem jó ez a játék, mert annyira kötött a diplomácia, hogy ihajj... Ha már beleraktam egy rakás pénzt az influencekbe, akkor had legyen meg már az örömöm, hogy csatlakoznak +200-zal.

Diplomáciailag tök kötött a játék, mindent csak akkor csinálhatsz, hadüzenetet kivéve, ha kb. ugyanabban az évben vagy. vagy állapotban, amiben a történelemben is voltak...
jah és még valami, probálta valaki valkyrienet-en? engem mindig kidob windowsba

www.heartsofiron2.de itt van valami "Fenstermodus"

ja és ha valakinek van egy nagyon jo nete és szeretne multizni, irjon, mert szvsz teljesen más az egész játék multiban, sztem nagyon-nagy nagy lenne <#finom>

sztem nagyon jo lett <#eljen>

eu2 multiban is benne lennék 😄

Zsolo007
I.C.Ram: nem lehet felbontást váltani. És 38 közepe felé nem meglepõ hogy nem csatlakozik majd késõbb fog nyugodj meg 😊

Grusi: Parancsikon/tulajdonságok ott állítsd be az ablakos módot, vagy megy vagy nem

I.C.ram
Ez engem is érdekelne.

Vagy egyáltalán lehet valahogy felbontást választani?
Srácok, lehet valahogy ablakban játszani ezzel a remekmûvel? 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?