Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
-OMM történelmi területe, kivéve egy kis rész lengyelországnál, amit meglehet szerezni, mert nemzeti.
-Összevont miniszterek, új kabinet, melynek tagjai szociálkonzervatívok és paternal authocrathák.
- I. Habsburg Otto az államfõ, kormányfõ Tildy Zoltán. Minden minsiztert megcsináltam külön, mármint kiválasztottam a meglévõ magyar-osztrák listából õket.
- Összevont katonai vezetõk + összevont random vezetõk
- Összevont egységnevek, tehát lehetnek német nevek is
- +3 hadosztály +2 repcsi, a repcsiket felynomtam 100-as erõre, és eggyel jobb szintre.
- Megcsináltam az OMM flottát: kb 16 hajóból áll, viszonylag fejlett. Flottaparancsnok Horthy.
- nyersanyagokat raktam a területekre, hogy ne legyen deficites.
- a fõvárost áthelyeztem Bécsbe
- alapjáraton egyszinten vannak olaszokkal, + kapott még fjelettebb mezõgazdaságot, (erõs magyar mezõgazdaság) és erõsebb flottát, ipart.
- Összevont tech teamek, és feljebb vettem a skilleket is, próbáltam valós értékeket kitalálni.
- 3 teljesen új tech team: Horthy Miklós (naval doctrines), Fiume Hajógyár (naval), és ami eddig nem is volt: Gábor Dénes (matematikus, fizikus, és elektronikához is ért)
- Hungaryról átneveztem az OMM-et Austro-Hungary-ra.
Majd csak holnap fogom összeszedni a fájlokat. Tervezem egy könnyû back up csomag megcsinálását is, hogyha nem tetszene a mod, vagy sima játékot akarsz multiban, akkor gyorsan helyre lehet rakni a játékot.
Tankokat bekerítõ hadmûveletekhez, katlanok létrehozásához célszerûmalkalmazni, egy ponton sok tankot összegyûjteni, egy két CAS melléjük átutni a frontto megkerülni az ellent aztán megsemmistíeni az ellent. Erre jók a tankok, fronttartó-területfoglalónak a gyalogság tökéletes.
En eddig szartam a pancelosokra, szerintem egy full extras gyalogsag legi tamogatassal sokkal hatasosabb. Legalabbis eddig ugy tunik. Hamarosan megepul az elso sugarhajtasu jet-em😄 Ez a masodik jatekom, az elso mo-s mentesem pont jo volt arra, hogy megismerkedjek a jatekkal. Kurvara elvezem, tegnap 14 orat jatszotta.. mig a felesegem le nem szedett a geprol grrr😄
1. Ne harcolj 😊
2. Foglalj sok területet, és mindeközben olyan minsztert keress aki növeli a külföldi menpowa használatot illetve a hazai növekedését.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Habsburg, IV. Károly... 😊
NAH, ITT EGY JÓ: Schlicher
Ilyenek kénének, hogy Ferdinand vagy Habsburg vagy Pannónia, Carpathia, stb.
Szóval találjatok ki jó neveket. Német nevek is jöhetnek.
Flottánál meg max olasz szintû flotta kéne.
MOndjuk a gyarmatok felé való terjeszkedéshez szükséges lenne hadiflotta is. Tényleg techeket hol lehet módosítani?