Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
1.2 természetesen.
gameplusz
Nálam nem megy a mod, betöltésnél valami hibát ír ki, és kilép. Milyen verzióra írtad? Nekem 1.1 van.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

I.C.ram
Na készen van az OMM mod 2.0!!!!

-OMM történelmi területe, kivéve egy kis rész lengyelországnál, amit meglehet szerezni, mert nemzeti.
-Összevont miniszterek, új kabinet, melynek tagjai szociálkonzervatívok és paternal authocrathák.
- I. Habsburg Otto az államfõ, kormányfõ Tildy Zoltán. Minden minsiztert megcsináltam külön, mármint kiválasztottam a meglévõ magyar-osztrák listából õket.
- Összevont katonai vezetõk + összevont random vezetõk
- Összevont egységnevek, tehát lehetnek német nevek is
- +3 hadosztály +2 repcsi, a repcsiket felynomtam 100-as erõre, és eggyel jobb szintre.
- Megcsináltam az OMM flottát: kb 16 hajóból áll, viszonylag fejlett. Flottaparancsnok Horthy.
- nyersanyagokat raktam a területekre, hogy ne legyen deficites.
- a fõvárost áthelyeztem Bécsbe
- alapjáraton egyszinten vannak olaszokkal, + kapott még fjelettebb mezõgazdaságot, (erõs magyar mezõgazdaság) és erõsebb flottát, ipart.
- Összevont tech teamek, és feljebb vettem a skilleket is, próbáltam valós értékeket kitalálni.
- 3 teljesen új tech team: Horthy Miklós (naval doctrines), Fiume Hajógyár (naval), és ami eddig nem is volt: Gábor Dénes (matematikus, fizikus, és elektronikához is ért)
- Hungaryról átneveztem az OMM-et Austro-Hungary-ra.

Majd csak holnap fogom összeszedni a fájlokat. Tervezem egy könnyû back up csomag megcsinálását is, hogyha nem tetszene a mod, vagy sima játékot akarsz multiban, akkor gyorsan helyre lehet rakni a játékot.
Zsolo007
Jólvanna 😊 Honnan tudtam volna hogy õ tudja?

JimKirk
<#violent><#gun><#wow2>
Jah pontosan én nem ismerek olyat aki ne tudná mire valók a tankok, már elõre számítottam rá ,hogy mit fogsz írni^^
Zsolo007
Írtál ilyet? Mindenki tudja? Ha te mondod <#vigyor2>

JimKirk
😄
Én is ezt írtam és ezt úgyis mindenki tudja felesleges leírni mégegyszer.
Zsolo007
Pedig nem szoktam mindíg nagyképû lenni...na mind1

Tankokat bekerítõ hadmûveletekhez, katlanok létrehozásához célszerûmalkalmazni, egy ponton sok tankot összegyûjteni, egy két CAS melléjük átutni a frontto megkerülni az ellent aztán megsemmistíeni az ellent. Erre jók a tankok, fronttartó-területfoglalónak a gyalogság tökéletes.

JimKirk
Hat bizony a tankok sebesseget neha en is hianyolom😞
JimKirk
43 oktobereben a nemetek meg nem rohantak le a franciakat, viszont majdnem az egesz szovjetuniot elfoglaltak😄 En most keszulok bulgaria es hellas meghoditasara😄 Aztan johetnek a muzulman torokok. Eddig megvan yugo, albania, romania es szlovakia, valamint par terulet a lenyelektol. Lassan haladok, de igy legalabb volt idom fejlesztgetni, es epiteni a seregemet. Kurva jo a jatek!
Tankok néha elég hatásosak tudnak lenni,persze a terület nagyban meghatározza hol lehet bevetni õket ,de a gyorsaságuk és átütõ képességük miatt sokkal jobbak a lassú gyalogságnál. Repülõket én nem szoktam használni azok vhogy nem vmi hatásosat,könnyû ellenük védekezni pár légvédelmi állás telepítésével.
JimKirk
Amugy koszonom az infot!

En eddig szartam a pancelosokra, szerintem egy full extras gyalogsag legi tamogatassal sokkal hatasosabb. Legalabbis eddig ugy tunik. Hamarosan megepul az elso sugarhajtasu jet-em😄 Ez a masodik jatekom, az elso mo-s mentesem pont jo volt arra, hogy megismerkedjek a jatekkal. Kurvara elvezem, tegnap 14 orat jatszotta.. mig a felesegem le nem szedett a geprol grrr😄
JimKirk
Toled ez mar megszokott.
Zsolo007
Hát sajnos nem tudok képekkel szolgálni, a helyzet rosszabb mint vártam. A szovjetek túl erõsek, az ICm meg a területem hiába nagy a hadsereg még kevés. Így is csak nagy szenvedés árán bíroim tartani a határokat.....Közben a szövetségesek elkezdtek partraszállogatni.....nem tudom meddi gtudom egyben tartani a Nagy Magyar Birodalmat 😞

Zsolo007
Nah gamplus unatkozom, szal lefekvés elõtt irtok pár oroszt azán rakok be képeket 😊 vÁRJ TÜRELEMMEL.

Zsolo007
Kérdésedre válaszolva pedig manpower növelésének két fõ módja van:
1. Ne harcolj 😊
2. Foglalj sok területet, és mindeközben olyan minsztert keress aki növeli a külföldi menpowa használatot illetve a hazai növekedését.

Zsolo007
Gratu 😊

De az nem sok 😊 Ez már valami 😊 Csak hogy nagyképû legyek egy picit 😊

JimKirk
A manpowert mivel lehet novelni? 42 vegere sikerult visszallitanom a trianon elotti allapotokat😄 Sot..bukarest magyar falu lett!😉
gameplusz
Most csinálok új letöltési szekciót, egyfajta FTP-t. Nézzétek meg:

HOI2 FTP

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Adj neki városneveket mint az amcsik szokták 😄
gameplusz
AkkO:

Habsburg, IV. Károly... 😊

NAH, ITT EGY JÓ: Schlicher

I.C.ram
Tengeralattjárónak nem lesz külön neve.
untersee-königtiger

Szuper ez a honlap kérésre minden felkerül ,gratula csak így tovább😄
I.C.ram
Tigris raj, vagy mit jelent? Azért hülyeségeket ne írjatok 😊

Ilyenek kénének, hogy Ferdinand vagy Habsburg vagy Pannónia, Carpathia, stb.
gameplusz
Tigerschwärm

I.C.ram
Ja de nem jó. Mert ha azokat a neveket használom fel, és mondjuk újabb hajókat gyártasz, akkor ugyanaz lesz a nevük...

Szóval találjatok ki jó neveket. Német nevek is jöhetnek.
I.C.ram
Igaz. MAjd akkor azt sasolom, de ha van valami ötlet, akkor csak írjátok be, mert kb 10 hajónevet kell kitalálni.
Zsolo007
Bennvan egy rakat hajónév alapból

gameplusz
Tölthettek egy csomó új dolgot az oldalról!

INNEN

I.C.ram
Na gyûjtsetek nekem lehetséges OMM hajóneveket. Német és magyart egyaránt. (ne olyanokat, amik már elsüllyedtek)
I.C.ram
Meg a techeket sokkal könnyebben átlehet írni, mert ezekben a fájlokban még csoportokra vannak osztva. Tehát van A csoport, az a legfejletebb, ott szinte megkapod az összes 36-os techet, és így megy egyre lejjebb a dolog. Szóval elég, mondjuk francia szintre felhozni, az asszem C csoport.
Nektek nem az érettségire kéne készülnötök?😄
Zsolo007
Amúgy éán is olasz szintûre gondoltam én is

Zsolo007
Pont javasolni akartam.... az 1936 fájl is eug mint a mentés szal hajrá, annyi hogy átnevezed mondjuk 1936_OMM-re meg a képére bírod hogy OMM aztán hajrá 😊

I.C.ram
Lehet, hogy megcsinálom teljesen nulláról, újra a modot, de úgy, hogy nem save fájl lesz. és akkor a techeket is sokkal könnyebb.
I.C.ram
Nem tudom mi lehet a baj a miniszterekkel. Múltkor mûködött 😞
I.C.ram
Ja már láttam én is, hogy hol vannak, de lusta voltam megcsinálni.

Flottánál meg max olasz szintû flotta kéne.
Amúgy nem tudod milyen portok kellenek a multihoz?
Rakosgassad ^^
Zsolo007
Nincsenek osztrák miniszterek, mellesleg megtaláltam a tech-ek IDjét amit be kel rakni a már használt techekhez és akkor meg lesz adva..... 😊szal berakom magamnak amiket leírtam, hogy egy fokkal erosebb legyen a haditengerészet.... A hadsereghez nem nyúlok...de a haditengerészet kell, így is elég idõ felépíteni nehogy má még ki is kelljen fejleszteni 😊

A manualt is felraknád? Köszi
I.C.ram
Zsolo: egyébként nálad vannak osztrák miniszterek is? Mert nálam valahogy bebugzott, és nincsenek 😞
I.C.ram
de, ha belegondolsz OMM-nek volt a legnagyobb embervesztesége a I. VH alatt, szal simán reális lehet. 😊
I.C.ram
Hát abban a fájlban, amit adtam a modhoz.
Zsolo007
Hát....azért igaz hogy gazdaságilag erõs, de a hadserege annyira nem eros, egy SZUval való összeütközés kemény lenne.

MOndjuk a gyarmatok felé való terjeszkedéshez szükséges lenne hadiflotta is. Tényleg techeket hol lehet módosítani?

I.C.ram
Ígyis a európa 3. leerõsebb állama lett, könnyû terjeszkedési lehetõségekkel (balkán, törökország, arab államok(olaj ugye), meg SZU felé is könnyen mehet, németekkel karöltve.)
Zsolo007
Igazából nemcsak a történelmi hûség miatt akarnám én azokat a változásokat, hanem azért is mert sokkal erõsebbé tennék az országot.....