Winchester halkítása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
szar topic ! 😄

De lehet huteni is a winyot 😊
Dobd le az 50. emeletrol, (+hutes: dobd be utána a egy patakba!), 100%-os hocsokkenes.
Figyelem! Utana lehet hogy toredezettsegmentesiteni kell!!!

na de ugy nem nem is mûxik... 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

hehe :-) én egy pokrócba csavartam, nem is hallani a hangját :-)

Taranov
Már akinek van procihûtõje 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kalapaccsal raversz kettot hatarozottan halk lesz. Bar ha belegondolok utanna a kukaba is mehet.
Nekem igyis zorog a gep, az a 3winyo mar nem hangosit raja. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

cSuwwi
mert a wincsi annyira hangos, hogy az már zavaró...

bár néhány seagate-nek valóban idegesítõ hangja van, de a procihûtõ ventillátora általában elnyomja õket.

az én gépemben 2 régi quantum és egy samsung wincsi van, gyári amd hûtõvel, de még 1x sem hallottam rátett oldallapokkal a wincsi hangját.

de ettõl még mehet...

shit happens

Mondom hogy kipróbáltam, most egy órája!! Semmi baja nem lesz a winyonak es feltunoen halkabb lett. Eddig stabilan muxik.
Az Automatic Acoutic Management-et módosítja, így halkabb lesz a seek (meg valamivel lassabb a winyo, de gyorsabb lesz az eleresi ideje)

PResident Evil
kamu

EOX
miért ez mit módosít?

Retteketet

1. Töltsd le ezt a progit: http://www.drhardware.de/download/aam_tool.exe
2. Menj az 1.gombra. Valaszd ki az allitando winyot.
3. Mivel ez csak shareware es nincs hozza crack/serial ezért menj az utolso fulre, allits 128-ra az értéket és menj az alsó gombra. Várj kb 1mp-t és RESET! Ha sikerül, nem állítja vissza hangosra és halk marad a winyo! (Maxtor 60GB-n tesztelve)

Figyelem: CSAK SAJÁT FELELÕSSÉGRE!!!!