Amikor a számítógép az áldozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Sajnos ez a módszer nem saját vásárlású cuccokra nem érvényes!
Vannak droidok szép számmal, de pl. nézd azt a klasszikussá vált gépleverõs pasit, ott a 2. képen.
Szar néha az élet, bezárva egy nyúlólba, ki tudja mit kapnak egész nap, egész évben, nem csodálom öszintén a kiborulás. Kezdõ koromban talán megcsaptam a gépet, de mégse, féltettem a HDD-t.
A játékoknál mindenképp kimondott tény, a sietésben már nem lehet eléggé kidolgozni hibátlanra az egészet.
Na ez legyen 1 pontos hsz.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Múltkor lehajolt h. felvegyen vmit amit leejtett, közben rendesen bevágta a fejét egy kisebb szekrény sarkába. Utána meg a kezeit akarta szétütni a bútordarabon hangos "Hülye szekrény!" felkiáltásokkal. Mikor ráébredt h. az is fájdalmas, elkezdte rugdosni... <#boxer>#boxer><#vigyor3>#vigyor3>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ha ideges vagyok, azt le kell vezetni valahogyan, mert nagyon egeszsegtelen ha 'bent marad' a feszultseg.
Manapsag olcsobb modszerem van: a falat verem szet :DD
Strogg te emg hol a fenében vagy, nem láttalak napok óta!?
Egy másik meg odacsapott az egerének és a szoba másik végén is találtunk alkatrészeket belõle...
Gondolom mindnekinek van hasonló élménye :)
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
http://www.reasonunderground.hu - reason portál
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Ha a szotvernév 1.0 nem müködik rendesen, méreg helyett fordulj a kedvesem 1.0 felé :DDD
http://lolscript.uw.hu , mIRC script, IRC tipp ... Nem vagyok agresszív, letépem a fejed! Tévedni emberi dolog. Másra kenni még emberibb...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
P.S. néha én is mérgelõdök mert nem minden mûxik úgy ahogyan elvárom, de most pofozkodás... nem megoldás.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
- Azt mondtad, hogy az új Windows gyorsabb és hatékonyabb lesz, jobb kapcsolata lesz az Internettel"
- Dehát gyorsabb, több mint ötmillióan...
A tábornok egyszerûen fejbelövi <#eplus2>#eplus2>
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Nem sokkal elõtte meg a vadiúj alaplapommal voltak gondok. Nagyjából semmi se mûködött rajta rendesen. Teljesen rossz volt a flopy vezérlõje, zárlatos volt az egyik USB hub, szarakodott az AGP sín és az integrált hangkártya. A SATA vezérlõt nem próbáltam ki, de olvastam, hogy az gyárilag szar (nForce3 150). Visszavittem a boltba, ahol közölték, hogy átveszik, és ha tényleg hibás akor kicserélik... kb. 2 hét alatt. Hát mondom qrva jó, és addig hogy fogok dolgozni??? Végül vettem inkább egy újabb típust nForce3 250 chipset-tel még 30K-ért. Azzal szerencsére semmi baj.
Csak most van fölösbe egy drága alaplapom. Jut eszembe, nem kell valakinek egy Gigabyte GA-K8N Pro alaplap?
Socket 754 (Athlon64), nForce3 150.
Részletesebben : http://www.depo.hu/?page_number=6&id=15934&lid=1&csid=293
Az esetek túlnyomó többségében nem a hw a hibás, akkor minek bátsam? :)