ATI CATALYST
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szükségtelen
-a topic, mert van másik 2-3 ahova befért volna a téma
-és az anyázás is, mert egyrészt attól, hogy felesleges, még értelmes a topic, másrészt egyetlen moderátort sem látok itt rajtam kívül, akinek tiszte lenne eldönteni egy topic sorsát.
-a topic, mert van másik 2-3 ahova befért volna a téma
-és az anyázás is, mert egyrészt attól, hogy felesleges, még értelmes a topic, másrészt egyetlen moderátort sem látok itt rajtam kívül, akinek tiszte lenne eldönteni egy topic sorsát.
azé a lustaságnak is vannak határai,ha nem csak a legfelsõ topikot nézi meg itt a hardver szekcióban egybõl talál 8 db ATIs topikot nem beszélve arról,hogy ati.com-on a driverek mellé világosan oda van írva,hogy melyikhez mi kell,és hogy kell felrakni,szal azé én se értem az embereket néha ^.^
no problem!
nem értem az embereket,azért jöttek létre ezek a fórumok,hogy segítsünk egymásnak,nem eltapossuk!
nem értem az embereket,azért jöttek létre ezek a fórumok,hogy segítsünk egymásnak,nem eltapossuk!
engem még külön PMben is kifaggatott,hogy jól érti e :-D gondolom neked akarta küldeni,de hozzám jött :-D
Megy-e nélküle vagy sem, már nem érdekel, leszedtem azt a .net-et, és már nekem is megy a meghajtó.
Végre...
Még1x nagyon köszi dan104!!! Nemtudod mennyit segítettél 😊))
Végre...
Még1x nagyon köszi dan104!!! Nemtudod mennyit segítettél 😊))
kétségtelen :-) de aki az elsõ sor elolvasásánál megakad,azt te se gondlod,hogy eljut az 3dikig :-D
miért kéne? Van olyan változat is, amihez nem kell. A www.ati.com-on fent van...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Direkt megnéztem h van-e hasonló topic, az ilyen beszólások elkerülése végett - nem is találtam. Bevallom, csak Catalyst-re kerestem rá, nemtaláltam ezért gondoltam nyitok egyet, tényleg felelõtlenség volt.
A topicot tényleg törölhetik az illetékesek.
Kösz mindenkinek aki segített.
A topicot tényleg törölhetik az illetékesek.
Kösz mindenkinek aki segített.
Érdekel a problémád és ha tudok segítek, de felesleges ezért topicot nyitni amikor van ez.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
na de oda van írva az ati driver mellé,hogy ez kell hozzá :-) csak el kéne olvasni néha,nem csak automatikus nyomogatni a download/ok,install/ok gombokat :-D
Köszi a segítséget! ha sikerül akkor te vagy a király😊
Feles topic? te meg akkor feles ember...
Tudod, ez nekem nagyon fontos, az h neked nem, vhogy rohadtul nemtud érdekelni, nemtetszik, ne gyere ide, ennyi.
3xxx addonodból 3000 az h feles topic? röhej 😄
Feles topic? te meg akkor feles ember...
Tudod, ez nekem nagyon fontos, az h neked nem, vhogy rohadtul nemtud érdekelni, nemtetszik, ne gyere ide, ennyi.
3xxx addonodból 3000 az h feles topic? röhej 😄
olvass a hardwareoc-n!
Microsoft .NET Version 1.1 Framework)ez kell hozzá!
nesze
egyébként ne reklamálj nyugi légy türelmes!!!<#nezze>#nezze>
Microsoft .NET Version 1.1 Framework)ez kell hozzá!
nesze
egyébként ne reklamálj nyugi légy türelmes!!!<#nezze>#nezze>
De gyorsak egyesek..
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám az ATI CATALYST-el. Amikor feltettem, SP1-el, akkor újraindulás után kiír vmi hibát, ergó törölhetem le. Gondoltam vmelyik progi belezavar...
De a minap telepítettem újra a Windows-t, SP2-vel, frissen tettem fel a Catalyst-ot (tehát nem akadhat bele semelyik programba) a hiba dettó ugyanaz (vmi inicializálási hiba...)
Szóval most vmi elég régi, 4.8-as talán van fennt.
Ha vkinek bármi ötlete van mi lehet a baj, az írja le, szeretném ha hibaüzenet nélkül futhatna mindig a legújabb Catalyst a gépemen!
Lenne egy nagy problémám az ATI CATALYST-el. Amikor feltettem, SP1-el, akkor újraindulás után kiír vmi hibát, ergó törölhetem le. Gondoltam vmelyik progi belezavar...
De a minap telepítettem újra a Windows-t, SP2-vel, frissen tettem fel a Catalyst-ot (tehát nem akadhat bele semelyik programba) a hiba dettó ugyanaz (vmi inicializálási hiba...)
Szóval most vmi elég régi, 4.8-as talán van fennt.
Ha vkinek bármi ötlete van mi lehet a baj, az írja le, szeretném ha hibaüzenet nélkül futhatna mindig a legújabb Catalyst a gépemen!