47
Webkamerás Játék
-
tosatt #47 Nekem azt írja ki hogy No openGL hardware found és nem indul el. -
bl0ki #46 a játék demo megvan, érdemes letölteni... habár lehet hogy a 10 év alatti kölykök jobban élvezik... csak az a baj hoyg a demoban csak két pálya van, pénzt meg sajnálok kiadnia teljes verzióárt...:) -
#45 jajj, bocsánatm, a helyes:
[spoiler] http://rapidshare.de/files/28316916/Camgoo.rar.html -
#44 [spoiler] http://www.origo.hu/szoftverbazis/image/jatekok/egyeb/camgoo_demo_install.jpg -
#43 én folyamatosan seedeltem, mostis, de csak passsziv modba megy, de felteszem rapidra akkor, pill -
piamania #42 HEllo!
Én is kipróbálnám.Akinek megvan az nem tenné fel valahova máshova?Mert nagyon lassan jön.sőt nem is.. -
Lyan Kyj #41 bakker, nagyon zsír, meg minden, de a bal oldali, különösen a bal felső részt nem mindig érzékeli, rengetegszer kalibráltam, nem tom miért. Most negyed óráig tök jó volt, de megint elkezdte:(
Nem adom fel azért:P
A zenék közül csak ennyi van, vagy lehet még nyerni/hozzáadni? -
#40 81.1 százalék :) jeeee :) 3 óra alatt 3-4 mega :) -
#39 bocsi csak elmentem simsezni :D:D -
#38 98% lécci sedeelt:) -
IceTom #37 nem tok sajnos, mert nem fix ipm van, így csak passzív tok lenni:( Remélem sikerül neked..
A multi milyen? csak hot seat van? -
#36 azóta lejött 0,6 :) na mind1 úgy látszik így jártam :( -
#35 nem baj örülök ha lejön :) -
#34 bocsi csak ki kellett lépnem... -
#33 ááááááá 70 százaléknál vok és nem jön :( -
Szabi1991 #32 seedelnél légyszi ? -
#31 2x elment a netem :( így folytathatom :( -
Lyan Kyj #30 köszönöm, lejött, ezer puszi! -
#29 htá az a baj h mást is töltök.. és csak én seedelem 3 embernek .. azért .. ;) -
Lyan Kyj #28 köszi szépen! 11-gyel jön, 35%-nál tart:P -
#27 én is :) -
#26 látom már 3 man is töltik .. :P -
#25 most kezdem a seedet eddig nem voltam itt mostmár nyugodtan szedheted onnan ... -
Lyan Kyj #24 Ez gecijó!! demot kipróbáltam, nagoyn zsír..a kalózossal jól ment, de a labdásnál egy ütés után nem érzékelte, h ütöm. szedem a teljeset:) -
#23 onnan szedném de nemjön semmi:(
vmi ingyenes tárhelyre v rapidra nem tudnád feltenni? -
#22 full ha gondolod letöltheted innen : http://isohunt.com/torrents.php?ihq=camgoo&submit=Torrent+keres%E9se -
#21 a demo van meg vagy a full? mert ademoban csak két pálya van, é sjó lenne kipróbálni ateljeset... -
#20 köszikee nagyon jóó játék csak már zsibbad tölle e kezem :P:P nagyon bejött :) -
#19 fallabdázhatsz p a gép előtt webkamera segítségével. a kezeddel ütöd a labdát amit csak a monitoron látsz. -
#18 sziasztok.. nagyon nem vágom h mi a lényege ennek a játéknak.. vki elmagyarázná nekem ? :):) -
#17 Talátam torrentet!! -
#16 VALAKI MONDJON MÁ PLZ EGY HELYET AHONNAN LE LEHET SZEDNI!!! -
#15 ááááááhhhhhhhhh ez naon nagy, nincs meg valakinek, eltelt már kis idő, és ritka mint a ******* :DD pedig hatalmas gameeee :DDDDdd -
_Vegeta_ #14 Egyebkent meg mindig nem vagom mit kell ugralni ebbe a jatekba. -
#13 na ilyen jatekot se vennek a gyerekemnek(ha lenne). elkepzelem h belepek a szobaba es ott ugral a gep elott mint vmi idiota... -
_Vegeta_ #12 LOL
Sztem itt a kiscsajszi a legfelelmetesebb. Epp felvette a tamadoallast es kesz tamadni! :P -
#11 Az alattomos méhecskéről ne is beszéljünk. -
#10 jujj de gonosz az a felhő...nem is merek ezzel játszani... -
#9 De mégis mit kell itt csinálni? Szájon kell vágni a verebet emg a mókust? Látom a verébnek már koponyatörése van a mókusnak meg kiszúrta a szemét. Ügyes játék ez. -
#8 DBoy akkor te melyik vagy? A félszemű mókus? Meg akarjátok erőszakolni a kiskorút középen?