HALF-LIFE 2 3D-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az tortent h steamban eccercsak nem tok bejelntkezni!nem jo a regi acc om jelszava meg semmi,a vicc az hogy nem emlexem mijen emil cimre regisztraltam,igy sehogy sem tom vissza hozni...erre tud vki megoldast?!
(steam problemas faquban meg az van h skennejjek cd kulcst,meg kulgyek mindenfele szir szart,emil cimmel satobbi..de hat rohattul nem tom a mailcimet..szal ijenkor mivan?!?egyebkent doddal tolnam,1 honapja meg jovot..most eccer csak nem?!letilcsam vhogy vagy mivan?!)
nallatok minden ok?
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
http://www.vrcenter.hu
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
2. Nem, csak aki érzékeny rá, életembe nem fájt még a fejem.
2.5 A játékokata directx valós idõben rendereli, ezért ki tudja számolni a képet a bal és a jobb szemnek külön külön. A filmeket 1 látószögbõl veszik fel, ezért nincs meg a két kép a két szemnek. A 3D filmeket két nézõponttal veszik fel ezért 3D-sek.
1. ez csak spec gamékkel megy 3d-ben, vagy mondjuk egy NFSU2 is, vagy mittomén, Pingu? 😊
2. fejfájósdi hivatalosan kell, hogy jelentkezzen, vagy csak az érzékeny embereknél (ismerek olyat, akinek a wolfenstein 3d-tõl is hányingere lett pl.) félóránként szünet kicsit gyakorinak tûnik.
megj., 2.5 ha minden gaméra megy, akkor miért árulnak külön 3d-s filmeket??
Endure, in enduring grows strong...
Mert még nincs meg a game.
N0 TXT TLK PLZ!4!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tobb ott levo haver mondta hogy zavaro hosszu tavon, bar lehet csak hozza kell szokni.
NEKEM NEM FÁJ A FEJEM TÕLE 😊
800x600 144hz -en tökéletes. De 100Hz-en sem annyira zavaró.
Lassan egy éve használom és semmi gond sincs se a szememmel se a fejemmel. Fél óránként azért nem árt pihenni egy kicsit.
Ez mar megszokott 😄 En nem is veszem mar eszre oket 😄D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
3D Szemüveg
Igazából minen játékkal megy, de HL2-vel még nem tudtuk kipróbálni.
De hátha valaki...
<#integet2>#integet2>
A gordon egy 2D-s flashes platform játék.
no comment
War. War never changes.