Fantazia , Horror Konyvek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Haligali.

Láttam egy régifilmet, az ördögök éjszakája címüt. Abban szereplõ vámpírszerüségról (vurdalak)kérdeznék. Ha tud valaki errõl a lényrõl valamit, írjon.

Köszönöm.
King of Roads
aktív topik 😄

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Kori
Stephen King: A Setét torony 1-7 kötet

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Esrohnoil
A lazacok pont ezt csinálják. <#vigyor3>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Dzsini
komolyan nem értem, hogy néhány önjelölt bolond minek úszik akkor is ár ellen, amikor világosan meg lett mondva, hogy nem lehet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
1-2 szótól eltekintve ugyanaz a hozzászólás, mint a másikban, és ahogy említettem volt van fantasys és könyves topic is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sephi
Hol hol! Mutasd meg hol irtam en valamit is ami az apro-hoz koze van!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dzsini
Sephi direkt csinálod? simán be lesz zárva ez is, mert van elég fantasys meg könyves topic, és megint nekiállsz apróhirdetés keres-rovatot játszani.

akyyy
Fulladj meg mert én is megfuladtam a röhögésdtõl 😄DD<#szomoru1><#wow1><#smile><#hehe><#hehe><#hehe>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sephi
<#integet2>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
😄DDD

Botond
és mit ír?<#idiota>
akyyy
Terri Black et olvastam <#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sephi
Ja es annyira szeretnem ha meglennenek meg ilyen dolgok na 😄DDD

Sephi
Akinek sok konyve van az megoszhatja velunk roluk az elkepzeleseit es hogy mennyire jok.

Nekem pl sok konyvem van de sajnos a kovetkezo konyvek :

Terry Pratchett - Bubajos Bajok
- Veszbanyak
- Piramisok
- Erik

nincsnek meg mert nem talaltam sehol oket. Sajnos ez van. Akinek megvannak mesejen mar roluk hogy milyenek 😄DDD