Elkészült a világ legnagyobb digitális fényképe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ha mondjuk kölcsönkérték volna a mátrix forgatásakor használt kamerák tömkelegét (bullett time), majd azokat szinkronizálták volna, akkor pár perc alatt kész lett volna, kevesebb hibával 😄
beteg

ha elmész a honlapra, tucatnyi ilyen "hibát" leirnak. Ez nem meglepõ, mivel több mint egy óráig készült a képsorozat

Esetleg egy kis segítség azoknak akik szeretnének még hibát találni a képen: Nézzétek ugyan ezt az utat felfele. Vannak még szép dolgok!
Mozgalmas ám ez az utca: a két zebra között félúton a világ legfurcsább jármûve egy félig busz félig személyautó! <#zavart1> Azt hiszem mára ennyi.....
Ugyan ezen az úton, lefele , a következõ zebránál: a kerékpárúton és a járdán parkol egy fél fehér Transporter.
A nagy lapos tetejû épülettõl balra, van par kisebb, fehér, kerek épület. Balra mellette út és zebra. A zebra mellett meg láb nélküli emberke. 😄

Egyebkent meg, kellett volna szólni nekik, hogy ugyan már ne mozogjanak míg a fénykép készül.<#idiota>
Persze ps, mert maga a prog. is vesz pár megát...van más képnézegetõ is.

Most nekem 2GB RAM van a gépemben, de azt hiszem, hogy komolyan darálna a HD ha ezt a Photoshopba tölteném...

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

hát igen, ott a hiba. De ez csak a képek összeillesztésekor történt "átmosás" miatt van... hogy ne legyen vonal...
Én nagyobb hibának találom, hogy a kép jobb szélén lévõ autók eléggé torzultak.
Találtam egy bugot a képen : Egy srácnak csak a feje meg a válla látszik, a többi rész eltûnt.
Jobb oldalt, közvetlenül az erdõ alatt van egy nagy lapos épület, az az elõtti útra kell nagyítani.

Ilyet elég sok digigép tud, ezt is azzal készült. Ha van elég türelmed és elég tároló kapacitásod te is készíthetsz hasonlót.
De minek otthonra ilyen? Házfalra poszternek? 😊
Basszus, ez nagyon ász! Remeljuk nemsokara fennlesz a full kep torrenten. 😄DD

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

digitális fényképezõgép. Bocs 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

😄 Az lenne a buli ha egy digitálisfényképezõgép tudna ilyet! <#vigyor2>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

<#idiota><#eljen>

http://www.lohere.net - a MagyarChan

És berakni a Windows Asztal háterének <#idiota><#zavart2><#idiota><#zavart2><#idiota><#zavart2>

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Végre egy normális felbontású háttérkép... Csinálni kellene ilyet a saját utcámról! 😊 3 nap alatt megvan, nem? 😊))
Sadist
Honnan lehet letölteni? <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem