21
Nokia
-
-
krizsi000 #20 Sziasztok!
Nem tud valaki egy olyan programot, ami kitudná venni az énekhangot egy zene alól?????, -
poplacy #19 -
djpalacsinta #18 http://www.snapfiles.com/get/audiocommander.html
ezt töltsd le. Nekem bevált! -
#17 Nézd meg ezt. -
zubuki #16 le lehet tölteni valahol vmilyen amr-ből konvertáló programot?
-
nokiafanatic #15 helo szija szevasz! nekem hasonló a gondom.. én mp3 vagy waw ból szeretnék amr hangot csinni csengőhang céljából... megtaláltam nagynehezen a MikSoft Mobile AMR Converter nevezetü kis progit ami méintha tényleg csinna vmit de nbem az igazi.. elindítom a konvertálást és csak várok és várok a végtelenségig de nem fejezi be.. :(
ha vki tudna vmi megoldást erre vagy jobb progit akkor kérem jelezze! -
GiGa master #14 Ngayon megköszönném!!pls valaki segítsen!! -
GiGa master #13 hy valaki legyen olyan kedves és segítsen tudna valaki adni 1 progit amivel tudok wav-ból amb-be tudok konvertálni!!???pls valaki segítsegíteni! -
#12 nem, de ide fel lehet tölteni programokhoz, amúgy asszem meg lesz a progi, csak várnom kel hétvégére hog yki is próbálhassam, mert a gép jelszavas, ráadásként az én fiókom, ami pluszba még korlátozott :( -
Shadow_THH #11 te oldalad akyyy? -
#10 http://nokia6230.mgj.hu/up/upload.html -
Shadow_THH #9 vagy ha van rendes headseted és sürgős, kösd össze a telefon kimeő hangját a géped mikrofonával a windóz felvevője is pont 1 percet tud :) -
Shadow_THH #8 szedj le másik telefonhoz akkor, egyébként meg ha adsz vmi helyet fel tudom tölteni konvertert -
#7 6230...és azzal nemtudtam sajan konvertálni, néztem oldalán sehol semmi... -
Shadow_THH #6 szevasz aky! N-gage, esetleg 6600?
nekem van külön amr konvertáló progim pár kb, de a nokia multimedia converter a megfelelő telefonhoz szintén megoldhatja a problémát :) www.nokia.com -
Tattoo #5 -
Garfield #4 De tudod, mit? Ne mondhasd, hogy geci vagyok, segítek neked áthídalni az ékezetek okozta problémát. Ezekután már könnyedén meg fogod találni, amit keresel.
-
Garfield #3 És mondd, mely szavakban levő ékezeteket nem tudod - nem vagy hajlandó - beírni a keresőbe?
AMR
WAV
convert
U.i.: Örömmel látom, hogy azok a fránya keresők ezek szerint már megjavultak, mostmár csak ékezetet nem tudsz írni. -
#2 Igen, neked egy olyan progi kell ami AMR-ből WAV-ba konvertál! -
#1 Nos, adott egy pár AMR kiterjesztésű hangfájlom, ezeket szeretném wavba vagy egyéb, könnyen kezelhető fájlá konvertálni (mp3, stb....).
A gépem miatt keresőbe nemtok ékezetett használni, ezért kérek segítséget, főleg ha esetleg valakinek van is ilyen progi. Szal AMR ből WAv-ot!