GTA: San Andreas egyelőre csak PS2-re
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grand Theft Auto
Grand Theft Auto: 1969 London
Grand Theft Auto 2
Grand Theft Auto 3
Grand Theft Auto: Vice City
+ Grand Theft Auto: San Andreas.
Akárhogy is számolom a SA elõtt 5 rész volt.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Kíváncsi vagyok milyen lesz benne az öltözködés, el tudok képzelni egy fekát Iron Maiden pólóban 😄DDDDDDD
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Még soha nem szórakoztam olyan jól egy szimplán egyjátékos üzemmódot tartalmazó játékkal mint a GTA elõzõ két részével.
De bassza meg, még egy évet kell rá várni????
Én speciál, mint RPG fan jövõ Decemberig várhatok, úgyhogy ti jobban jártatok...<#schmoll2>#schmoll2><#sir>#sir><#duma>#duma><#falbav>#falbav> Nem baj, azért ez legalább sok szabadságot nyújt, szóval érdekes egy játék.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Amúgy az utolsó mondatban a "kozolos" véletlenl nem "konzolos" akart lenni?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!