A hirdetőket aggasztja a mobiltelefonos generáció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerinted a reklámot ki fizeti meg?
Imho itt tehervállalásról van szó, van aki megnézni (akirõl azt hiszik hogy megnézi), én meg irtom magam körül, mert iszonyatosan fel tud idegesíteni. Egyébként igazad van, tv-t pl. nem nézek.
Amit látok, hogy inkább elõtérbe kerül a bujtatott reklám, amikor nem vmi idióta akar elsózni valamit, hanem pl. a filmben a fõhõs olyan márkájú valamit használ (Truman Show pl. már elég jól karikírozza elõre), vagy egyéb alternatívák.
Imho itt tehervállalásról van szó, van aki megnézni (akirõl azt hiszik hogy megnézi), én meg irtom magam körül, mert iszonyatosan fel tud idegesíteni. Egyébként igazad van, tv-t pl. nem nézek.
Amit látok, hogy inkább elõtérbe kerül a bujtatott reklám, amikor nem vmi idióta akar elsózni valamit, hanem pl. a filmben a fõhõs olyan márkájú valamit használ (Truman Show pl. már elég jól karikírozza elõre), vagy egyéb alternatívák.
Nem biztos, hogy jó lenne: minden weboldalért fizetned kellene, az újságok jóval drágábbak lennének, ingyen a TV-t sem nézhetnéd hirdetések, reklámok nélkül.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Szerintem ezek még nem láttak reklámszûrõ plugin-t akcióban, akkor jobban paráznának 😊. Bezzeg, ha a valóságból is ki lehetne szûrni, mint pl. a Douglas Adams féle SEP-field: somebody else's problem. Egyszerûen észre sem veszed, mert az agyad nem bírja feldolgozni 😊.