19494
  • 404
    eccerű, a címsorba beírod

about:config

megkeresed a

browser.urlbar.maxRichResults

sort, és beírod azt a számot,amennyi előzményt látni szeretnél
  • precision
    miért nem használsz könyvjelzőket? az való erre a célra, az előzmények az másra van :)
  • precision
    thx a tippet, megnéztem, de sajnos ezzel sem sikerült eltünteni

deviszont a laptopom bátyámnál volt és ilyen t-mobile -os usb -s mobilnet izét használt, és annak a szoftvere pakolta be ide ezt a kiegészítőt... azt uninstalláltam és el is tűnt
  • Prince23
    12-nél több előzményt, hogy lehet beállítani a firefoxban?
    mit hogyan kell? pls. mert pár oldalt mindig bekell gépelnem, amit már megtettem rég. és az előzményeket elvileg 40 napig őrzi nekem, de csak 12-őt + a kezdőlap
  • 404
    ilyenek miatt szedtem le a 7-est, 200x frissítettem pl a flashgotot, eredmény nélkül, vagy eltávolítani sem tudtam kiegészítőket
    mindenesetre, ha nincs local installod, akkor tedd fel, hátha segít
    (különben is, a 3 legfontosabb kieg egyike)
  • precision
    help!
    lett egy bytemobile optimization client kiterjesztésem... amit nem tudok levakarni sehogy... azt se tudom, hogy mászott oda, meg hogy mi ez egyáltalán, és mivel nem kompatibilis a 3.6 -al, az eltávolítás gomb inaktív

ötlet? :)
  • Prince23
    ProGabe! Köszi szépen. végre

Most már csak egy segítség kéne.

Hogy lehetne kicsikarni az új mozillából, hogy 12-nél több honlapot mentsen el? Mert amit újonnan begépelek a címsorban, az eltűnik, tehát ami a legalján található...
  • ProGabe #13516
    katt
  • MeoH #13515
    +1 hasznalom par hete, nagyon elegedett vagyok vele, en is csak ajanlani tudom.
  • Prince23
    Sziasztok!

A címsorban, ahová a webcímeket üssük be, nem lehet régi verzióra visszaszerkeszteni, hogy ne a reklám szöveggel együtt jöjjön be, csak hogy simán gamestar.hura kattintsak?

Íme:

Ez a gondom, amin rajta van az egér...
  • lck #13513
    Pale Moon project.

Optimalizált Firefox. Próbáljátok ki !
    Magyarítható - FF kiegészítők ugyanúgy mennek vele - NAGYON JÓÓ !!
  • F34R
    segítséget szeretnék kérni vki tudja hogy lehet az usesChrome.css -el babrálni (háttérszín gombok eltüntetése ienre gondolok ) nagyon minimalistic-et akarok ha lehetséges

ienre gondoltam csak feketében

• 404
    azt nem tudom, de egy jobbkatt az aktívra, és a "többi lap bezárása"
    ez nem jó?
  • alcove
    van olyan billentyűkombináció, amivel az aktívon kívüli összes fület bezárja a fox?
  • alcove
    arra gondoltam, hogy több kezdőlap legyen, igen :) meg is van, köszönöm!
  • morcosqtya
    mármint ha a kezdőlapra gondolsz akkor:

eszközök > beállítások > általános: kezdőlap.
    Az aktuális lapot is berakhatod (amin állsz), vagy beírod neki a címet.
  • alcove
    helló! kérdésem az lenne, hogy hogy lehet azt megoldani, hogy előre beállított oldalakkal induljon a firefox? köszi előre is!
  • Hegi90
    nah megvan: ctrl+0 -> default zoom ^^
  • Hegi90
    Hello!

Ma véletlenül rázoomoltam az sg-re, és most hiába állítgatom vissza, egyszerűen nem sikerül normálisra. Minden homályos...
  • Narxis
    Privát üzenetben elküldenéd a vírusos linket?
  • Balázs 17
    van egy msn vírus link, ami youtube álnéven próbál letöltetni egy fájlt, ma egyik családtagnak majdnem sikerült rámenni, pont akkor léptem oda és vettem észre, és azt a címet leakarom tiltatni, de nem tudom, mert ugyanúgy felajánlja a fájl letöltést
  • [HUN]FaTaL
    Azt blokkolja amit beírsz neki.
  • Balázs 17
    ezt használom, de ez nem csak reklámokat blokkolja?
  • bob
    Ezzel :Adblock Plus
  • Balázs 17
    mozillában le lehet tiltani oldalakat? kerestem de nem találtam
  • ACE
    Én látom a menüsort, nálad van valami gebasz. Próbáltad már kiegészítők nélkül indítani?
  • Benny04
    nekem is szokta ezt csinálni...
  • tmk
    Sziasztok,

Olyan problémám szokott lenni, hogy bizonyos oldalaknál azt csinálja firefox h tölt, tölt, de csak 1 fehér oldal jelenik meg és azt mutatja h tölt több percen át és igy marad vagy be is fejezi a letöltést de nem jelenik meg semmi. Ilyenkor ha rányomok a megszakitás gombbra majd újra könyvjeézőből rákattintok az oldalra 1 pillanat alatt bejön.

A másik kérdésem pedig, hogy néhány oldal nem töltődik be rendesen pl. itt: http://us.blizzard.com/diablo3/?rhtml=y nem látom a menüsort FF alatt.
  • Balázs 17
    ahh köszönöm uraim, sose jöttem volna rá:)
  • bob
    De
    A Nézet\Eszköztárak\Testreszabás-nál
    Megfogod egérrel,és belehúzod az eszköztárba
  • precision
    nézet/eszköztárak/testreszabás majd a megjelenő ablakba egérrel húzd bele a keresőt, és kész is vagy
  • Balázs 17
    hi azt a google keresőt nem lehet onnét kivenni?
    kép
  • autoszimulator
    Nektek a kötelező frissítés óta jól működik az FF? nekem minden flash tartalom kifagy, mióta feltette magát a 3.5.8, majd most a 3.6 is ugyan így szenved :S
  • Seithennin
    hali!
    Mozillában miért van az hogy ha ráviszem a kurzort 1 fotóra vagy linkre akkor nem a hozzá tartozó fülszöveg jelenik meg a kurzor mellett hanem egy pici ablak benne egy angol szöveg SHIFT+R paranccsal? ezt hogyan lehet kikapcsolni?
    Köszi
  • [HUN]FaTaL
    Nincs mit, ugyanezt csinálja a mozbackup is, csak szerintem felesleges két mappa másolásához egy külön program.
  • Szuni
    Köszönöm ezt és a másik megoldást is az alatta lévő hozzászólásban, tökéletes lesz. Utóbbit most, előbbit ezentúl fogom használni.
  • morcosqtya
    kimented a könyvjelzőket akkor nem.
    .json file-t csinál, azt bárhová rakhatod, majd amikor felrakod az újat akkor onnan beimportálod őket.

Viszont uninstallnál felajánlja azt is hogy ne teljes legyen az uninstall, hanem maradjanak meg a könyvjelzők, add-onok, stb.. úgy is lehet, csak néha full le kell szedni a foxot ha olyanja van... :)
  • Peetboy
    Ha Uninstallom a Firefoxot, hogy feltegyem újra, nem vesznek el a kedvencek?
  • bob
    Most is van
    full screen
  • Airbus A380
    Régen volt kiterjesztése. Na mindegy végülis nyomok F11.

Észrevettem hogy Full Screenen kevesebbet eszik a procimból mint normál módba miért ?