19494
-
404 #13523 eccerű, a címsorba beírod
about:config
megkeresed a
browser.urlbar.maxRichResults
sort, és beírod azt a számot,amennyi előzményt látni szeretnél -
#13522 miért nem használsz könyvjelzőket? az való erre a célra, az előzmények az másra van :) -
#13521 thx a tippet, megnéztem, de sajnos ezzel sem sikerült eltünteni
deviszont a laptopom bátyámnál volt és ilyen t-mobile -os usb -s mobilnet izét használt, és annak a szoftvere pakolta be ide ezt a kiegészítőt... azt uninstalláltam és el is tűnt -
#13520 12-nél több előzményt, hogy lehet beállítani a firefoxban?
mit hogyan kell? pls. mert pár oldalt mindig bekell gépelnem, amit már megtettem rég. és az előzményeket elvileg 40 napig őrzi nekem, de csak 12-őt + a kezdőlap -
404 #13519 ilyenek miatt szedtem le a 7-est, 200x frissítettem pl a flashgotot, eredmény nélkül, vagy eltávolítani sem tudtam kiegészítőket
mindenesetre, ha nincs local installod, akkor tedd fel, hátha segít
(különben is, a 3 legfontosabb kieg egyike) -
#13518 help!
lett egy bytemobile optimization client kiterjesztésem... amit nem tudok levakarni sehogy... azt se tudom, hogy mászott oda, meg hogy mi ez egyáltalán, és mivel nem kompatibilis a 3.6 -al, az eltávolítás gomb inaktív
ötlet? :) -
#13517 ProGabe! Köszi szépen. végre
Most már csak egy segítség kéne.
Hogy lehetne kicsikarni az új mozillából, hogy 12-nél több honlapot mentsen el? Mert amit újonnan begépelek a címsorban, az eltűnik, tehát ami a legalján található... -
#13516 katt -
#13515 +1 hasznalom par hete, nagyon elegedett vagyok vele, en is csak ajanlani tudom. -
#13514 Sziasztok!
A címsorban, ahová a webcímeket üssük be, nem lehet régi verzióra visszaszerkeszteni, hogy ne a reklám szöveggel együtt jöjjön be, csak hogy simán gamestar.hura kattintsak?
Íme:
Ez a gondom, amin rajta van az egér... -
#13513 Pale Moon project.
Optimalizált Firefox. Próbáljátok ki !
Magyarítható - FF kiegészítők ugyanúgy mennek vele - NAGYON JÓÓ !! -
#13512 segítséget szeretnék kérni vki tudja hogy lehet az usesChrome.css -el babrálni (háttérszín gombok eltüntetése ienre gondolok ) nagyon minimalistic-et akarok ha lehetséges
ienre gondoltam csak feketében
-
404 #13511 azt nem tudom, de egy jobbkatt az aktívra, és a "többi lap bezárása"
ez nem jó? -
alcove #13510 van olyan billentyűkombináció, amivel az aktívon kívüli összes fület bezárja a fox? -
alcove #13509 arra gondoltam, hogy több kezdőlap legyen, igen :) meg is van, köszönöm! -
#13508 mármint ha a kezdőlapra gondolsz akkor:
eszközök > beállítások > általános: kezdőlap.
Az aktuális lapot is berakhatod (amin állsz), vagy beírod neki a címet. -
alcove #13507 helló! kérdésem az lenne, hogy hogy lehet azt megoldani, hogy előre beállított oldalakkal induljon a firefox? köszi előre is! -
#13506 nah megvan: ctrl+0 -> default zoom ^^ -
#13505 Hello!
Ma véletlenül rázoomoltam az sg-re, és most hiába állítgatom vissza, egyszerűen nem sikerül normálisra. Minden homályos... -
#13504 Privát üzenetben elküldenéd a vírusos linket? -
Balázs 17 #13503 van egy msn vírus link, ami youtube álnéven próbál letöltetni egy fájlt, ma egyik családtagnak majdnem sikerült rámenni, pont akkor léptem oda és vettem észre, és azt a címet leakarom tiltatni, de nem tudom, mert ugyanúgy felajánlja a fájl letöltést -
#13502 Azt blokkolja amit beírsz neki. -
Balázs 17 #13501 ezt használom, de ez nem csak reklámokat blokkolja? -
#13500 Ezzel :Adblock Plus -
Balázs 17 #13499 mozillában le lehet tiltani oldalakat? kerestem de nem találtam -
ACE #13498 Én látom a menüsort, nálad van valami gebasz. Próbáltad már kiegészítők nélkül indítani? -
#13497 nekem is szokta ezt csinálni... -
#13496 Sziasztok,
Olyan problémám szokott lenni, hogy bizonyos oldalaknál azt csinálja firefox h tölt, tölt, de csak 1 fehér oldal jelenik meg és azt mutatja h tölt több percen át és igy marad vagy be is fejezi a letöltést de nem jelenik meg semmi. Ilyenkor ha rányomok a megszakitás gombbra majd újra könyvjeézőből rákattintok az oldalra 1 pillanat alatt bejön.
A másik kérdésem pedig, hogy néhány oldal nem töltődik be rendesen pl. itt: http://us.blizzard.com/diablo3/?rhtml=y nem látom a menüsort FF alatt. -
Balázs 17 #13495 ahh köszönöm uraim, sose jöttem volna rá:) -
#13494 De
A Nézet\Eszköztárak\Testreszabás-nál
Megfogod egérrel,és belehúzod az eszköztárba -
#13493 nézet/eszköztárak/testreszabás majd a megjelenő ablakba egérrel húzd bele a keresőt, és kész is vagy -
Balázs 17 #13492 hi azt a google keresőt nem lehet onnét kivenni?
kép -
#13491 Nektek a kötelező frissítés óta jól működik az FF? nekem minden flash tartalom kifagy, mióta feltette magát a 3.5.8, majd most a 3.6 is ugyan így szenved :S -
#13490 hali!
Mozillában miért van az hogy ha ráviszem a kurzort 1 fotóra vagy linkre akkor nem a hozzá tartozó fülszöveg jelenik meg a kurzor mellett hanem egy pici ablak benne egy angol szöveg SHIFT+R paranccsal? ezt hogyan lehet kikapcsolni?
Köszi -
#13489 Nincs mit, ugyanezt csinálja a mozbackup is, csak szerintem felesleges két mappa másolásához egy külön program. -
Szuni #13488 Köszönöm ezt és a másik megoldást is az alatta lévő hozzászólásban, tökéletes lesz. Utóbbit most, előbbit ezentúl fogom használni. -
#13487 kimented a könyvjelzőket akkor nem.
.json file-t csinál, azt bárhová rakhatod, majd amikor felrakod az újat akkor onnan beimportálod őket.
Viszont uninstallnál felajánlja azt is hogy ne teljes legyen az uninstall, hanem maradjanak meg a könyvjelzők, add-onok, stb.. úgy is lehet, csak néha full le kell szedni a foxot ha olyanja van... :) -
#13486 Ha Uninstallom a Firefoxot, hogy feltegyem újra, nem vesznek el a kedvencek? -
#13485 Most is van
full screen -
#13484 Régen volt kiterjesztése. Na mindegy végülis nyomok F11.
Észrevettem hogy Full Screenen kevesebbet eszik a procimból mint normál módba miért ?