11
-
dez #11 Ja, megaztán akkor már jóval olcsóbban lehet majd beszerezni egy 2. 6800GT/U-t, és még annál is olcsóbban egy 2. 6600GT-t. Az meg kétséges, hogy az akkori csúcs gyorsabb lesz, mint 2db 6800xx. -
dez #10 Azért az új NV-kre várni kell még egy darabig. -
#9 addigra bőven kevés lesz az a +1 6800GT :)
másrészt, az adott 2 6800GT árábol biztosan kapsz majd 1 kártyás megoldást is - azonos vagy jobb teljesitménnyel.
igy volt ez a v2 idején is: mire vettél volna egy második v2-t, addigra volt v3 ... (tnt2, stb...)
SLI-nek csak a mai 2x6800/U esetén van értelme, annak aki meg tudja fizetni. -
#8 Az lenne a jó, amikor egy Nvidia és egy ATI kártya dolgozik párban. Kár, hogy ilyen soha nem lesz. :) -
dez #7 Persze külföldön sem mindenkinek megy jól, de vannak elegen, akik megengedhetik maguknak. -
dez #6 Ne Magyarországból indulj ki... -
Yv@n #5 "ha akkor majd jönnek a teljesítmény igényesebb játékok, veszek bele még 1-et"
Ha kapható lesz még a boltban ugyanabból a típusból...
Btw az ötlet nem rossz, de én saját gépben trténő alkalazásától ódzkodom, lehet persze csak a pénztárcám lapossága okozza. -
Zedas #4 Én SLI-s nForce4 lapot fogok venni egy 6800GT-vel és ennyi. Ezzel bőven elleszek egy másfél évig és ha akkor majd jönnek a teljesítmény igényesebb játékok, veszek bele még 1-et.
Szerintem ez elég járható út.
Akkor fogok rábaltázni ha nem gyárt az a cég másfél év múlva olyan kártyát amit vettem, mert csak azonos cuccot lehet majd összekötni :) -
BiroAndras #3 Nem hiszem, hogy sokan meg tudnának fizetni két csúcskártyát. A legtöbb vásárlónak 1 is túl drága. Szóval ez inkábbb marketing fogás. -
#2 nvidia parti vagyok, de volt voodoo sli is.
mennyi ideig is elt? -
SirBubu #1 nVidia visszavág...