Mythbusters (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Bubi,a most csütörtöki rész (asszem valami "állítólag....a leleplezés"magyarul a íme) mikorkerül fel?Lehetne minél elõbb?😄
Bubi,a most csütörtöki rész (asszem valami "állítólag....a leleplezés"magyarul a íme) mikorkerül fel?Lehetne minél elõbb?😄
nem unlimited hanem ultimate,meg az ejtõernyõ se elyteõrnyõ 😄<#hehe>#hehe><#ejnye1>#ejnye1>kicsit figyelj oda a helyesírásodra
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
akó jó örülök neki és most tültüm fel az unlimited mytbusters-t(mítoszírtók harca) természetesen magyarul
mert a flashget nem engedi szedni,de a böngészõ igen,csak hát böngészõvel nem szedek mert annál simán megszakad a letöltés <#falbav>#falbav><#sniffles>#sniffles><#szomoru1>#szomoru1><#help>#help>
nemtom leszedni a részeket,pedig regisztrálva vok 😞
én majd akkor fogom szedni ha már azok a részek mind fenn lesznek amik még nincsenek meg nekem,ha legalább 7 olyan rész lesz fenn ami eddig nem volt fenn,bubi ma meg izzítsd be a dvd felvevõdet mert a ma lesz a barna nóta c. rész,
már 10 mythbusters részt le lehet tölteni és a részek listájí cak egyre bûvül ugyhogy megéri elátogatni az oldalamra
szerintem mythbusters....szerintem
szerintem mythbusters....szerintem
Milyen sebességel tölti le a szerverrõl?
de szar,akkor pont nem lezsek gép közelében mert oszt.kiránduláson leszek,de majd vmikor úgyis leszedem
Nem ,sajna az is fizetõs..:'(
Figyu,most nézek néhány oldalt ahova több mint 350 megát is fel lehet tölteni!
Hát ha muszály,akkor muszály lesz áldozni rá....És mikorra lesznek fennt??
És kb. mennyibe fog kerülni?
a részek jövõhét közepén kerülnek visza, sajnos fizetni kelesz értük de máshogy nem tudom másképp megoldani kb 10-15 után nyitom meg a szervert hogy legyen mit tölteni.ami buiztos hogy fenn lesz:Cápés különkiadás. busteres különkiadás, unlimited mythbusters, hollywood-i különkiadás, kimaradt jelenetek
Levettem a Mythbusters Revisited 3-at és a Bullets fired up-ot nagyon jók<#vigyor3>#vigyor3>
az a rész tök rulz volt,csak sajnálom hogy nem adam gyõzött
Ezt ,hogy érted?Hogy törölhette a részeket még feltöltés elõtt?😮
a részt az extra megint törölte még feltöltés elõtt ugyhogy nos v.mi más kell ötleteket szívesen fogadom
OKé,majd feltétlen írdd le ha elkészültél
még nem majd a linkeket is ki fogom szedni mer sok embert megtévesthet, és csak ha viszakerülnek a link is akkó megy visza
A hollywood-i kül. kiadást már viszaraktad?Mert én nekem még mindog azt írja ki h nem található a szerveren:'(
bubi ugye ma rögzítetted a cápás részt?és ugye a busteres különkiadást is felveszed?
Ó nagyon köszi,én még nem szedtem le minden régi részt,mert sajna korlátozva van az adatforgalmam,de neked hála felcsillant a remény h letölthessem a részeket! KöSZI!
ajjjó,csak én már az újabb részeket várom,mert amik eddig voltak felrkva mindet leszedtem már,a hollywoodi mítoszosat is,de azért köszi!!!
A hoff.hu domain név alá magánszmélyek, alapítványok, non-profit szervezetek igényelhetnek webtárhelyet és aldomain nevet. Na há ilyen kéne nekem is de hol lehet ezt igénelni???
Az elsõ a hollywoodi különkiadás már ma
Az elsõ a hollywoodi különkiadás már ma
OKé!Köszi!
KB. Mikorra várjuk a részek viszatöltését?
KB. Mikorra várjuk a részek viszatöltését?
http://spdl.hoff.hu/5e3cbac7/files//episodes/100/movie/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nemtom mos bezippeltem és már az oldal a www.mythbusters.extra.hu címen is elérhetõ. és reméljük nem köt így bele senki sem
Akkor?Ezt igennek vehetik a rajongók?😄
És amúgy (szerintem mindeki nevében mondhatom ezt aki szereti a MythBusters-t)NAGYON KÖSZÖNJÜK AZ EDDIGI MUNKÁDAT IS AZ OLDALLAL!!KÖSZI!!!
És feltétlen írd meg ,hogy hogy fogod csinálni a részek felrakását!
És amúgy (szerintem mindeki nevében mondhatom ezt aki szereti a MythBusters-t)NAGYON KÖSZÖNJÜK AZ EDDIGI MUNKÁDAT IS AZ OLDALLAL!!KÖSZI!!!
És feltétlen írd meg ,hogy hogy fogod csinálni a részek felrakását!
Az sp.hoff.hu oldal titka nem tom mi,de itt egy másik lehetséges megoldás amit már más is írt:Zip-peld/Rar-old be a fájlokat és úgy tedd fel,úgy remélhetõleg nem köt bele az extra...
nemtom a darabolós módszerrel is voltak problémák még nagyon régen ez a tárhely probléma mindig ment az extra.hu jó volt egy ideig de hogy mér csak a 10 szerver után töröltek azt nemtom. Arra lennák kiváncsi hogy az sp.hck.hu-n ez egy souths park-os oldal hogy oldják meg azt a bazi sok részt? Ha v.ki esetleg tudja az esetleg megmondhatná.
na mit szólsz??
és úgy töltenéd fel darabokban
Mi lenne ha esetleg feldarabolnád rar. fájlokba???
Sziasztok!
Légyszi Bubi találjunk ki valamit mer ez a fizetõs megoldás nem hangzik valami jól..:'(
Légyszi Bubi találjunk ki valamit mer ez a fizetõs megoldás nem hangzik valami jól..:'(