1765
-
petersen 4 #1045 Van még pár kép Adamről és Jamiről 2006 márc hónapbol, kellenek azok is ? -
#1044 na mégeyszer
-
#1043 na itt vannak az aláírások:
-
#1042 nekem is kűgyé má meg nekik is! -
petersen 4 #1041 Bubinak elküldtem párat ! Megkaptad őket Bubi ? -
#1040 májbasztörz,ez ízi beszólás volt :D -
#1039 ja de májtbájsztörsz is legyen, azt megvenném -
Nuki #1038 jó az, az a lényeg hogy van dévédé itthon és vehető és nézhető -
#1037 [off] a (boldog) erdei pajtársak jobb cím lett volna [on]
-
#1036 naná,jóhogy meglessük.má rakhatod is be a képeket! -
Nuki #1035 igenigen!!!!! :D -
petersen 4 #1034 Hahó!Kellenek aláírások ? -
Nuki #1033 Saturn -> fukar, fukarkodás, tudod :P -
#1032 ezen én má rajta vok ,most vettem scak észre -
#1031 MOndjuk ha lenne én is megvenném, de nincsen, -
adsa #1030 persze h akarjuk és kaptam egy honlapot itt ahol fel lehet iratkozni egy Mythbusters fanlistára -
petersen 4 #1029 Hello ! Nekem vannak aláírások Jamitől,és Adamtől megnézitek?
Ja és tényleg,Gomba001 -nek üzenem hogy fényképezze le digitális fénykgéppel,vagy a telefonjával,és adatkábellel vigy be a gépbe, a képeket amiket kapott.Ennyi az egész. -
#1028 fukar?what the fuck? -
Nuki #1027 ha "tündibündi barátok" (angolul: happy tree friends) kapható már a fukarban, így ahogy mondom, akkor egy Mythbustersnek, amit agyonreklámoztak egy hónapig pesten, annak sokkal több eséje van, úgy őszintén :D -
#1026 majd akó jön a DVD áradat ha abahagyák a forgatást de az még reméljük sokára lesz -
#1025 szerintem arra várhatsz hoyg itt mo.-n kiadják szinkronosan 5.1-es DTS hanggal,max amcsiból rendelhetsz eredti nyelvű dvd-ket -
Nuki #1024 én nem vitatkozok csak nézem =)
ha kiadják véletlenül dévédén megveszem :) -
#1023 szerintem a mytosz ujravizsgálás 2-től de eről még vitatkozhatnánk -
#1022 amúgy a 3. évad a golyóálló víz c. résztől van,ami előtte való rész a gyilkos mentőpozíció az még a 2. évadba tartozik -
tHommy #1021 Tudom, én az 54. résztől gondoltam, sorry ha félreérthető lettem volna. -
#1020 ez még mindig a 3. évad -
adsa #1019 ez vagány mind itt van az összes új rész ami lesz és majd le is tom tölteni torrentel köszi -
#1018 Legalábis a pénzeset tuti láttam párszor mikor kidobják a felhőkarcolóbol.
Lehet tudni v-mi közelebbit erről a két töketlenről? Családos emberek,? Mivel foglalkoznak amúgy? És a lényeges hogy miből tellik erre a műsorra? (gondoljatok bele mikor vadi új háztartási cuccokat meg ilyeneket tesznek tönkre) -
tHommy #1017 Ez a hivatalos számozás, itt csak 53 rész van, de a különkiadások (pl. Outtakes) nincsenek felsorolva, csak a Christmas Special és a 3 pilot rész, és ezek is külön, de ha az összeset számítjuk, akkor megvan a 64. -
#1016 Elkeserítelek de ezek nem "vadonás" új részek. Már mindet láttam vagy 3 szor -
#1015 hét én nemtudom én a listát az oldalon ezt
vettem alapul itt másképen van számozva de hogy hol számozzák jól azt nemtom -
tHommy #1014 Szerintem csak elírás, mert érdekes, hogy július 18-án már leadják nálunk, miközben július 19-én van az amerikai premier, és azért ez nem nagyon jellemző ránk
Innen alapul a feltételezésem. (Ja és azt tudtátok, hogy ez már a 4. sorozat lesz? ) -
adsa #1013 melyik az az 55. rész július 18-án? -
#1012 Ne csüggedj mert jönnek az új részek
július 10. hétfő Mobiltelefonok eben mobiltelefonos mítoszokat vizsgálják
július 11. kedd Fellőtt golyók ez biztos jó lesz
és még sok más nézétek meg itt -
Nuki #1011 attól föggetlenül is jó nézni!! :D -
#1010 Ez jó műsor csak már kicsit uncsi mer mindig ugyan azok mennek. -
#1009 ok -
#1008 bubi máma felveheted a téglahordós részt -
#1007 a tegnapi rész sztem tök faxa volt,amúyg má láttam vmikor régen egyszer,bírtam volna ha elengedik adam székének köteleit osz elszállt volna -
Nuki #1006 az teljesen más!! :D (asszem ákos)
arra a méteres hülyeségre gondol, az rózsaszin pitbull.