37
-
#37 A supergamezt is megtalálta . . . -
Laci #36 Thanks. Nos Vicual C# ingyenes változatával elJÁTSZOTTAM már kicsit de nem sokat foglalkoztam vele, úgyogy a nagy lehetőségekről még nem értesültem:) De ehhez a színvonalhoz nem tudom miért kell m$. Sőt!
Amire ez válasz azzal azt akartam mondani hogy az m$ nélkül nem lenne ezekben a dolgokban sem valószínűleg a mostanihoz képest fejletlenebb kínálat, sőt itt is az ellenkezője valószínű ha következtetünk...na de ennyit MOST a filozofálásról, a többit máskor.:)
Ez a topik ma kicsit úgyis húzós (volt) ha érted mire célzok:) Legközelebb ügyesebb légy!! -
BlackRose #35 Az msdn.microsof.com/vstudio linken megtalálhatod a Visual C# vagy a Visual ... Express ingyenes beta változatait, ezek ugyan leegyszerűsített verziók, de eljátszhatsz velük egy picit, hogy megérezt a hatalmas lehetőségeket... A fedora.redhat.com linken meg megtalálhatod a free Fedorát amelyben a fontossabb Linux fejlesztőrendszerek megvannak, a www.eclipse.org -on meg a free Eclipse érhető el, és ha érdekel hasonlítsd össze őket, ne hidj se nekem, se másnak nézd meg magad... ez a legjobb megközelítés.
-
Piscator #34 Ne nyaljátok már a M$-t. Igen, ez a megszokott, az agressziv törtetés a pénzért, most itt a M$ van a toppon, így őt utáljuk. Nem kell védeni, de kifejezett forradalmat sem kell indítani ellene. Most már mindegy... -
BlackRose #33 Azt hiszem, hogy az Amigával kapcsolatban összetévesztettél valakivel - emlékezz csak vissza, volt Amigám de nagyon rövid ideig, egy haverom van aki Amiga bolond volt ezt írtam, és csak az volt kérdéses nállam, hogy az Amiga OS preemtive vagy co-operative multitaskingos volt e, amit bevallom nem tudtam, mert nem voltam sohasem Amiga guru (PC előtt volt ZX-81, ZX Spectrum, Atari 800 XL, Commodore 64, Amstrad-Schneider CPC 664, Atari ST a bírtokomban és Amiga kb. 1 hónapig). A Win & Tux logó pedig csupán azért van mert unom a két termék közötti vitatkozást, hisz egésszen jól megvannak egymás mellett. Ja és persze nállam is.
A Visual Studioról meg ne irjál ha nem tudod miről van szó. Sajnos nagyon sajnálom, hogy Linuxos környezetben nincs legalább valami ami megközelítené... mert egyszerűen fantasztikus, és ez egyenessen kimondható a .NET-re is, a hamarossan jövő új technológiák mint pl. a Whitehorse - Team System meg a az SQL Server 2005 tökéletes integrációja a .NET-el az fényévekkel előre jár. De most persze, hogy ne legyen, hogy a Windows felé húzok, tetszik az Eclipse is, a KDevelop is jó halad, még jobban tetszik a Trolltech QT, és a GCC is jó darab, de a Visual Studio-tól azért messze vannak. -
#32 Igazából nem teljesen értem miért is lett kitörölve az a kb. 20 beírás. Lehet, hogy elsőre nem szervesen illeszkedett bele a vitába, de maga a kereső témája ki lett vesézve, viszont a Microsoft erőszakos üzleti politikájáról valós képet kaphattunk.
Itt volt valaki aki jól példázta a M$ stratégiáját, nevezetesen vizet prédikál és bort iszik.
Bármilyen fejtegetésből oda lyukadt ki, hogy az M$ mindog ott legyen a választható alternatívák legelején. Úgy érzem ez a pontos megfogalmazás arra a finom agymanipulálásra amire jó példát láthattunk.
Amikor viszont a végén teljes vereséget szenved egy ilyen "gyanus" alak, akkor "véletlenül" eltünik 20-30 beírás, amely szépen kivesézi ezt az érdekes, de korántsem egyedülálló jelenséget. -
Laci #31 Hopp, ez elég gyanús:) Kitöröltek itt valamit -
Laci #30 "...vagyok Visual Studio Beta teszter, hogy belátásom legyen a jővő technológiájába még mielőtt a masszpiac kezébe k..."
Ez lenne a "jövő technológiája"???? Ennek a cégnek a termékei gyakorlatilag technológia VISSZAlépéseket jelentenek!!! Akkor most vagy én nem értem miről van szó, vagy ez prmaszlag(sorry)...
"és ez sajnos így van, ezért neked is azt ajánlom, hogy ha változást akarsz akkor azt csakis úgy érheted el, hogy fejlesztessz valami jobbat"
Igen de ÉVTIZEDEK óta létezik a bizonyos "jobb fejlesztés". Ebből kitalálható hogy aki "valami jobbat" fejleszt azt a microsoft FÉLRELÖKI. Eddig nem tűnt ez fel kb 20-30 év alatt???
Egyébként nemazért de tényleg elég gyanús az a Win&Linux logó :) meg az hogy úgy viselkedsz mint sok más magát pártatlannak mondó ember, aki elmondja hogy nincs jobb meg rosszabb aztán a végén érdekes módon mindig a microsoft, (vagy más adott esetben a pécé) kerül ki nála győztesen.
Ezt eddig a flame elkerülése miatt nem akartam írni, de látom ha valaki veled vitázik is abból nem feltétlenül van flame mert te visszafogott maradsz és ez viszont szerintem POZITÍV MAGATARTÁS.
Így persze előjöttem és felbátorodtam:)
A másik meg az hogy elismerem a tudásodat a témában, bár máshol is voltak ilyen "gyanús" megjegyzéseid.
(hogy pl. az Amigás commentet ne is említsem, melyben leírtad hogy volt Amigád és hogy cuki gép de nem felel meg NEKED valamilyen munkára. Aztán utána ahogy a vitát folytattuk valamiért az a gyanúm támadt hogy annak ellenére h. azt írtad volt ilyen gépet még az alapvető jellemzőivel sem voltál tisztában. Nemazért mondom de tényleg... Egyébként engem is figyelmeztettek amikor arról a gépről hülyeségeket hordtam össze, de azért olyanokat mégsem...)
Szóval feltételezem nincs harag:) -
k0zi #29 Nekem semmi bajom az MS-el. Mint minden cég ő is a profitmaximumra törekszik. Eszközeit, hol elfogadják, hol nem. De minden cég igy viselkedik, ha ekkora hatalma van.
Ráhúzhatjuk ezt a "csúnya rossz cég" kifejezést bármelyik nagyhatalmú vállalatra. Mobilszolgáltatóktól kezdve az olajcégekig szinte bármire. Tökéletes verseny csak a tőzsdén van. Máshol a dzsungel törvényei érvényesülnek.
De hát mi akartunk kapitalizmust, szóval kuss :D -
Laci #28 "P.S. Bill Gates egyszer azt mondta, hogy minten termék 2-3 éven belül elavul.."
Pffff hát szerintem erről aztán Bill Géc tényleg mélyen hallgasson....
Épp elég az övéknél jóval fejlettebb terméket nyomtak háttérbe PIACI magatartásukkal és még van képe ilyen zagyvaságokkal jönni... Persze ott olyanok jelentenek ki ehhez hasonlókat akiknek mindenhez van képük, úgyhogy nem csodálkozom.
"Persze a verseny csak jót hoz... ezért szurkolok mindketőnek."
Ez mind olyan szépen hangzik csak olyan versenyről van szó amelyen előre el van döntve kinek KELL győzni. És utána nincs megállás a minőség önkényes süllyesztésében. Erről szólt ez eddig is, nem tudom ez után mitől "gondolták volna meg magukat". Unják a pénzt?:)) Nem hiszem hogy le tudnának szokni róla:) -> :((
És itt kb. ez a lényeg nem a hülye ködösítés.
Mindamellett persze nem jelenti ez azt hogy ne remélném hogy nem így lesz és ha ez a tervük (nem tudom kb 1000szerre mi más is lehetne..) akkor az meghiúsul.
Én is drukkolok:) -
Supergamer_real #27 Ezekszerint mégis lesz IE frissítés a Longhorn előtt, hiszen ezt a keresőt "BE KELL" építeni az Explorerbe, hogy népszeru lehessen (legalábbis MSék szerint). -
BlackRose #26 Egy többórás teszt után mondhatom, hogy az új MSN kereső igen komoly. Persze mint Microsoft Beta Tester, tudom, hogy a finál verzió valószinüleg dupla ilyen jó lesz. Próbára tettem kb. 80 kereséssel és nagyjából az a benyomásom, hogy valahol a Google szinten van, valahol felette, valahol pedig alatta... mindenesetre nem rossz. Ami tetszik az a Search Builder, ahol egészen jó opciók találhatók. Meg vagyok elégedve, azt hiszem hamarossan nagy javulás lesz a keresők működésében, és ezt persze elvárom mint az MSN-től, úgy a Google-tól is.
P.S. Bill Gates egyszer azt mondta, hogy minten termék 2-3 éven belül elavul... a kérdés csak az, hogy ki teszi elavultá, maga aki kifejlesztette (úgy, hogy új modernebb és jobb verzióval jön ki), vagy megvárja, hogy a konkurencia tegye elavultá. A Google nem igen fejlődött már 2-3 éve, csak az indexlistája nőtt, most viszont kényszerítve lesz, vagy elvesz a sütétben (ami nem lenne jó). Nem az az érdekes, hogy hány millió dokumentumot talált, hanem az, hogy az első 10 esetleg 30 milyen minőségű. És ide nem index nagyság kell, hanem inteligens algoritmusok, és most úgy látom ezen a téren a Microsoft legalább kiegyenlítődött a Google-vel, de akár lépéselőnyben is lehet. Persze a verseny csak jót hoz... ezért szurkolok mindketőnek. -
Laci #25 Háát én tudtam használni:) Persze ez nem azt jelenti hogy a többi alternatív program ne lenne jobb:)) -
pemga #24 Szerinted az MS Office az egy használható prog? :). Javaslom, hogy próbálj meg _egyszer_ dolgozni lokalizált excel-el, vagy word-el. Valami elmeroggyant kitalálta, hogy a függvényneveket is lefordítsák, persze úgy hogy az angolt fel se ismerje :). Az elég szánalmas, hogy már külön szótárt kell fenntartni a különféle EU-s változatok függvényneveihez. (Hordozható dokumentumok ruley, a nyomtatás hordozhatóságáról talán ne beszéljük, mert nincs :)). Azért meg már szerintem főbelövés járna, hogy a hotkey-k is lokalizációnként változnak. -
#23 Üdv mindenkinek!
"Tehát fejleszteni kell, és lassan emelni a birodalmat az építőkockákból, de ne a Microsoft birodalmát építsd, és ne a konkurenciájét, hanem a sajátodat, mert csak így mehetsz előre, ezért ott ahol MS van ott MS-re fejlesztek (és felveszem a pénzt a munkámért) ahol meg Linux, ott Linuxra (és persze felveszem a pénzt) és most ki itt a győztes, hát bánom is én míg jön a pénz, mert hidd el senki sem fizeti a számláimat a hülye dumáival."
Totál igazad van. Még csak annyit, hogy egy kisvárosban vagyok rendszergazda, ahol nem lehet dúskálni a jobbnál jobb állások között, ahol az órabér meg sem közelíti az 5000-10000 Ft-ot sajna, ilyen körülmények között jobb ha ismered a windowsos, novelles és linuxos hálózatokat is. Mindenféle hálózati ismeretekre szükség lehet, és bizony az ember a kis pénzekért is szívesen megdolgozik, mert bizony a gyereket etetni ruházni kell, a számlákat és a hiteleket meg kifizetni.
Mindegy hogy a havi bevételemet milyen rendszer telepítésével karbantartásával érem el, nem? -
#22 Ez az egész egy erkölcsi kérdés.
Miért szeretek néha jobban "szenvedni" a Linux-al, mint a Windows-al?
Mert a Linuxot nekem csinálják, a Windows-t meg maguknak.
Olyan ez, mint Éva és az alma. A kigyó a Microsoft, őt nem érdekli Éva, csak az, hogy "eladja" az almát.
Emiatt lehet útálni ezt a céget, és mindent, amit csinál. Ott van már a Google, a Yahoo, az AllTheWeb... minek csinálnak sajátot? -
#21 -jórészt én is...:)
-Azon kívűl operációs rendszerre, böngészőre, szövegszerkesztőre is van (elég sok) alternatíva. Köztük több ingyenes is.
Szóval helyettesíthető...Körbe kell nézni, netán kérdezni és kipróbálni!:)
-Ha valaki leragad, az vagy viselje el, vagy váltson. -
#20 Valahogy énis:)) -
#19 Valahogy egyet értek a topikban az összes hozzászólásoddal -
BlackRose #18 http://beta.search.msn.com/results.aspx?q=windows+xp+sp2+serial+and+crack&FORM=QBHP
egész jól kijön... na azért mégis megkell venni a cuccot... nem szép lopni, még a Microsoftol sem :) -
whitehawk #17 Viszont a végfelhasználónak az az érdeke, ha a apiac osztott, és nem 1 részvevője van, és abból "választhat". Egyszer valahol talán beáll egy egészséges egyensúly, ahol 3-4 rendszer közül lehet választani, és mindegyiken működni fognak a dolgok. Persze lehet, hogy másképp lesz... De ami látszik: Egyre több cég áll a linux mögé, fejleszt rá, a driverek is fejlődnek, bár a Linux most is rengeteg eszközt támogat, talán többet is mint a windows. A felhasználók száma is ezzel fokozatosan növekszik. Ugyanez igaz a BSDre is. És a windows felhasználóknak is jó, ha van verseny, mert talán az Ms összekapja magát. (Bár én csak a marketinget látom erősebbnek ;) ) -
#16 Ki kéne próbálni,hogy mit ír ki ,ha azt írom be:
windows xp sp2 serial and crack
:-) -
Raszkolnyikov #15 Nos tudjátok én is szoktam fikázni a Micro Softot, de egy rossz szavam nem lehet az msn-re (a beszélgetős progi). Ennek köszönhetem a két, talán, legjobb barátomat. Mind a 2 osztálytársam, de így egészen megismertük egymást és olyan dolgokat köszönhetek ennek a programnak és az internetnek (élményket, barátságot stb.) amiért nagyon hálás vagyok. Ezért is gondoltam, hogy írok pár sort a program védelmében.
Próbálkoztunk mással is, pl. az ICQ-val, de az msn mindenkinél otthon volt és elérhető, így aztán hamarabb is terjedt el.
Na csak ennyit akartam mondani. Köszönöm, hogy elolvastátok és remélem nem bánjátok, hogy most nem rúgok én is egyet a Microsoftba!
Köszönöm -
BlackRose #14 Tudod, ezt úgy hívják, hogy utópia, mármint a Világot ahol igazság van, ébredj fel, alkosd meg a United States of Laci-t, és gurulj előre, mert hidd el senkit sem érdekel az egész. A Microsoft is csak éppen azt csinálja mint a többiek, a saját érdekeit nézi, és a Dzsungel törvénye az erősebbet koronázza, a többi az csak hülye duma. Mert igenis a legzűrzavarosabb dzsungelben élünk, és aki abban hisz, hogy majd az igazság győz, az már régen elvan veszve. A Microsoft meg persze csinálja a maga dolgát, pl. most fizet ki a Novell-nek 536 millió dollárt, nem gondolod, hogy ez a Linuxnak szárnyakat adhat... hát adhat... nem hiszem, mert abban a pillanatban amikor a Novell ezt a pénzt a Microsoft ellen forditja, akkor győzni fog az erősebb, vagyis a Microsoft 50 milliárdja. Tehát fejleszteni kell, és lassan emelni a birodalmat az építőkockákból, de ne a Microsoft birodalmát építsd, és ne a konkurenciájét, hanem a sajátodat, mert csak így mehetsz előre, ezért ott ahol MS van ott MS-re fejlesztek (és felveszem a pénzt a munkámért) ahol meg Linux, ott Linuxra (és persze felveszem a pénzt) és most ki itt a győztes, hát bánom is én míg jön a pénz, mert hidd el senki sem fizeti a számláimat a hülye dumáival. Persze én is szeretek filozofálni, de azt a szabadidőmben, mert azért nem kapok semmit (esetleg néha ha valami rábukó hölgy van a közelben )... na de mindegy, a lényeg ott van, hogy a verseny csak jót fog hozni a keresők piacára, és hidd el jobban jársz ha mindkettőt használod, sőt... még ide raknam pl. az alltheweb.com-ot meg miért ne a yahoot is -
Laci #13 Én meg csak arra akarok utalni hogy az ilyen cégekkel sokkal jobban kell vigyázni mint eddig tettük, mert tényleg olyan hatalomra tettek már így is szert hogy üzleti úton JELENTŐS kérdések felett dönthetnek természetesen SAJÁT ANYAGI érdekükben. És amikor meglátom hogy ezen felül valaki még fényezi is őket akkor azért ideges leszek, mert szvsz egyesek nem tudják mivé nőtte ki magát az m$ és hogy valószínűleg mivél állunk szemben. Én sem látok bele úgy a dolgokba, de azért kis tapsztalattom már van. Egyet elérulok. Az m$ jót nekünk biztos hogy nem akar, értsd: MINDENT tehát nyilván MINDENT megtesz azért hogy BÁRMI ÁRON növelje a befolyó pénzt és ez perzse hogy a legmocskosabb módszerektől sem lesz mentes.
És amíg sok ember rossznak tünteti fel az ellenük való kritikát és fényezi őket, addig szépen bevezetnek mindenféle beteges intézkesdéseit (pl. említett különösen szemét szoftver"szabadalom" ügy), ha az eddigiek egyeseknek nem lettek volna elég bizonyítékkal szolgálók.
ÁRULJÁTOK EL: MIRE JÓ EZ??? Nem gondoljátok hogy a dícsérésük helyett inkább el kéne gondolkozni hogy mire lesz jó (ha nem is tudatosan) segédkeznünk abban hogy ezek bárhova beférkőzzenek??? -
BlackRose #12 Ja persze ez a Firefox topic-ba volt szánva, na de mindegy, mert ide is elmehet, csupán a Firefox és az IE változokat helyetesítsétek be a Google és MSN Search-el... szerintem ha mindketőt használod akkor jobban jársz mintha csak az egyiket gyűröd... -
BlackRose #11 Hát én erre agy nagyot nevetek, mert lehet, nélkülük is (mármint a Microsoft nélkül), csak nem tudom, hogy mi a fenének. Fogjátok már egyszer fel az Ég szerelmére, hogy az egéssz X vs. Y duma, alapból hülyeség, nincs értelme, és aki csak a széléhez ér, már szerintem telyessen kizárja magát az értelmesek klubjából. Tudod, én Windowson IE-vel gyúrok, Linuxon meg Firefox, Mozilla, Epiphany, meg stb... na de pl. a napokban voltam szemtanúja egy Linuxos vs. csatának amikor 3 szuperszakértő azon veszekedett, hogy a Gnome az szar a KDE meg szuper és viszafelé, meg, hogy a SUSE az gyerekeknek való és azért szar, de a Gento az igazi, meg stb. na nem kértem belölle, othagytam a gárdát...
P.S. Ezt Firefoxban irom Fedora 3 allatt... ha valakit esetleg érdekel, gratulálok a Firefox szerzőinek, jó munkát csináltak, hogy jobb e az IE-től, hát nem igen, vagyis itt ott, nem is rosszabb ha valaki most itt a pofámba dumálna. A fontos az, hogy valami történik, hogy valaki dolgozik, nem csak jár a szája baromságokat. Ami pedig a browsereket illeti, még nagyon nagy fejlődési terület áll elöttünk, de jelenleg ez is megállja helyét, habár a közeljövőben nagy fejlődés fog jönni, ha másért nem akkor csupán azért mert a Microsoft most nem alszik nyugodtan, hiszen könnyen lehet, hogy a Firefox akár 20-30% részesedésig is eljut... -
Laci #10 Ezért merészeltem az igénytelenségrőlk beszélni amikor is kaptam utána jó kis szidást. Hát íme most itt van tesség és még csak okosnak sem kell lenni hozzá hogy kiderítse valaki. Az hogy valakit nem érdekel ha a szart minnél mocskosabb módon erőltetik a népre az MÁSOKKAL SZEMBEN NAGYON NAGY ÖNZELEM ÉS A MINŐSÉGI TERMÉK HASZNÁLATÁTÓL VALÓ MEGVONÓ MAGATARTÁS.
Hogy ezen is mit nem éehet felfogni azt már nem tudom... -
Laci #9 "engem pl a bugossága nem érdekel és az sem, hogy nem épp 100%ig eredetiek az ötleteik,"
Hát ez az a felfogás ami miatt többek között itt tartunk...
"de még ha csórtak is dolgokat szerintem elég jó csórásegyveleget állítottak össze"
Jujj. Najó hagyjuk. Egyébként csak annyit: ezt is ezerszer sikerült már elmondani de a mondatdnak PONT AZ ELLENKEZŐJE IGAZ.
"ha valakinek szimplán tetszik valami és a dolgok egy részével meg van elégedve akkor az már véd egy "jajte szegény kis..." céget??"
A hozzászólásodból arra következtetek hogy nem tudod mi itt pontosan az ami szimplán nem tetszik. Ne haragudj, de kicsit naív hozzáállás, ezzel sem sérteni akarok csak mondom...
Azt javaslom ne dőljünk be minden hülye demagógiának. -
Laci #8 "akkor ne használd "
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! ÉS AZT HOGY CSINÁLJAM??? Sikerült elérniük hogy a winfos az office és egy-két másik programkészletjüket egyszerűen KÖTELEZŐ legyen használni. Ha így megyünk tovább akkor a többi cuccaikat is sikerül a népre erőltetniük. Ezzel nem bántani akarlak, de hogy hogy képesek ezt a demagógiát "akkor ne használd" az emberek ezek után még leíni. Ezt nem értem. Tisztán látszik hogy NEM ÍGY MŰKÖDIK a dolog most már. És még mi lesz ha engedjük nekik a szoftverszabadalmakat (persze mások találmányaiból maguknak "összueállított kényszerítőcsomagról van itt is szó). Ezzel a felfogással majd magunknak köszönhetjük. De csak csináljátok... -
Mice #7 akkor ne használd
engem pl a bugossága nem érdekel és az sem, hogy nem épp 100%ig eredetiek az ötleteik, de még ha csórtak is dolgokat szerintem elég jó csórásegyveleget állítottak össze
mind a 2 szélsőséges nézőpontot hülyének tartom mert szerintem ugyanannyira nem lehet rá mondani hogy nagyon sza$ mint h nagyon jó
ha valakinek szimplán tetszik valami és a dolgok egy részével meg van elégedve akkor az már véd egy "jajte szegény kis..." céget?? -
Laci #6 Bocsánat azért nem egészen: Az Office, Windows Media Player, meg a "médiás" programjaikkal szerintem sincs baj, de ha csak az IE-t vesszük sorra akkor már súlyos gondok vannak, a windózról meg már inkább tényleg ne beszéljünk. Ezen az alapon tény hogy a keresőjük sem feltétlen szar. De az átlátszó hogy mindenre ráteszik a kezüket (azelőtt az internetet is utálták most meg ők ugye az úttörők, érdekes.) Ennek én nem tapsolok de talán ez SEM VÉLETLEN. -
Laci #5 Jajj jaaajj mint egy másik m$ fórumban. Menteni kell a szarból az m$-t aztán megelőlegezünk egy "lehet fikázni" megoldásmt igaz?:)
Így már minden kritikát író hülyének van előre nézve. Nem azért de szvsz ez már elég gyenge..:)
Vajon miért is van egyébként ilyen "fikázós" véleménye az embereknek egy olyan cégről amelyik már bizonyította hogy nem éppen jótékony hatással van jelen? Véletlenül? Nah persze...Nem kell kimagyarázni, ami szar az szar és az m$ termékek az eddigi TAPASZTALATOKBÓL okulva nagy valószínűséggel ezután is azok lesznek. Ehhez még csak a minimális logikára sincs nagyon szükség!!!
Jajj de csúnya vagyok hiszen egy feddhetetlen céget bántottam... Sorry -
derwer #4 Én adok neki esélyt, azt ha tetszik akkor happy ha nem akkor nem. Egyébként nem hiszem, hogy eleve le kéne szarozni, de hát mindegy. -
Piscator #3 Akkor kezdem; hagyd már azoknak a védelmét.
Magam részéről ignorálom, marad a guugli, és akárhány géppel találkozom, azonnal átállítom az msm-es kezdőlapot. -
archkoven #2 Na akkor jöhetnek a flamek!
Íme az első:
Az a rohatt mocskos büdös M$ hogy ezeknek mi mindenhez van pofájuk!!! Nyilván szar lesz amit csinálnak ezek a szemetek, egy szar fos! Grrrr, nem is tudok gépelni mert még most is remeg a kezem annyira mérges vagyok!!! -
whitehawk #1 Ha még mindig manipulálják a találatokat akkor érdekes lesz.