Bemutatta saját keresőjét a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amire ez válasz azzal azt akartam mondani hogy az m$ nélkül nem lenne ezekben a dolgokban sem valószínûleg a mostanihoz képest fejletlenebb kínálat, sõt itt is az ellenkezõje valószínû ha következtetünk...na de ennyit MOST a filozofálásról, a többit máskor.😊
Ez a topik ma kicsit úgyis húzós (volt) <#vigyor3>#vigyor3> ha érted mire célzok<#zavart1>#zavart1>😊 Legközelebb ügyesebb légy!!<#vigyor>#vigyor>
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
A Visual Studioról meg ne irjál ha nem tudod mirõl van szó. Sajnos nagyon sajnálom, hogy Linuxos környezetben nincs legalább valami ami megközelítené... mert egyszerûen fantasztikus, és ez egyenessen kimondható a .NET-re is, a hamarossan jövõ új technológiák mint pl. a Whitehorse - Team System meg a az SQL Server 2005 tökéletes integrációja a .NET-el az fényévekkel elõre jár. De most persze, hogy ne legyen, hogy a Windows felé húzok, tetszik az Eclipse is, a KDevelop is jó halad, még jobban tetszik a Trolltech QT, és a GCC is jó darab, de a Visual Studio-tól azért messze vannak.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Itt volt valaki aki jól példázta a M$ stratégiáját, nevezetesen vizet prédikál és bort iszik.
Bármilyen fejtegetésbõl oda lyukadt ki, hogy az M$ mindog ott legyen a választható alternatívák legelején. Úgy érzem ez a pontos megfogalmazás arra a finom agymanipulálásra amire jó példát láthattunk.
Amikor viszont a végén teljes vereséget szenved egy ilyen "gyanus" alak, akkor "véletlenül" eltünik 20-30 beírás, amely szépen kivesézi ezt az érdekes, de korántsem egyedülálló jelenséget.
Ez lenne a "jövõ technológiája"???? Ennek a cégnek a termékei gyakorlatilag technológia VISSZAlépéseket jelentenek!!! Akkor most vagy én nem értem mirõl van szó, vagy ez prmaszlag(sorry)...
"és ez sajnos így van, ezért neked is azt ajánlom, hogy ha változást akarsz akkor azt csakis úgy érheted el, hogy fejlesztessz valami jobbat"
Igen de ÉVTIZEDEK óta létezik a bizonyos "jobb fejlesztés". Ebbõl kitalálható hogy aki "valami jobbat" fejleszt azt a microsoft FÉLRELÖKI. Eddig nem tûnt ez fel kb 20-30 év alatt???
Egyébként nemazért de tényleg elég gyanús az a Win&Linux logó 😊 meg az hogy úgy viselkedsz mint sok más magát pártatlannak mondó ember, aki elmondja hogy nincs jobb meg rosszabb aztán a végén érdekes módon mindig a microsoft, (vagy más adott esetben a pécé) kerül ki nála gyõztesen.
Ezt eddig a flame elkerülése miatt nem akartam írni, de látom ha valaki veled vitázik is abból nem feltétlenül van flame mert te visszafogott maradsz és ez viszont szerintem POZITÍV MAGATARTÁS.
Így persze elõjöttem és felbátorodtam😊
A másik meg az hogy elismerem a tudásodat a témában, bár máshol is voltak ilyen "gyanús" megjegyzéseid.
(hogy pl. az Amigás commentet ne is említsem, melyben leírtad hogy volt Amigád és hogy cuki gép de nem felel meg NEKED valamilyen munkára. Aztán utána ahogy a vitát folytattuk valamiért az a gyanúm támadt hogy annak ellenére h. azt írtad volt ilyen gépet még az alapvetõ jellemzõivel sem voltál tisztában. Nemazért mondom de tényleg...<#ejnye1>#ejnye1> Egyébként engem is figyelmeztettek amikor arról a géprõl hülyeségeket hordtam össze, de azért olyanokat mégsem...<#vigyor2>#vigyor2>)
Szóval feltételezem nincs harag😊
Ráhúzhatjuk ezt a "csúnya rossz cég" kifejezést bármelyik nagyhatalmú vállalatra. Mobilszolgáltatóktól kezdve az olajcégekig szinte bármire. Tökéletes verseny csak a tõzsdén van. Máshol a dzsungel törvényei érvényesülnek.
De hát mi akartunk kapitalizmust, szóval kuss 😄
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Pffff hát szerintem errõl aztán Bill Géc tényleg mélyen hallgasson....
Épp elég az övéknél jóval fejlettebb terméket nyomtak háttérbe PIACI magatartásukkal és még van képe ilyen zagyvaságokkal jönni... Persze ott olyanok jelentenek ki ehhez hasonlókat akiknek mindenhez van képük, úgyhogy nem csodálkozom.
"Persze a verseny csak jót hoz... ezért szurkolok mindketõnek."
Ez mind olyan szépen hangzik csak olyan versenyrõl van szó amelyen elõre el van döntve kinek KELL gyõzni. És utána nincs megállás a minõség önkényes süllyesztésében. Errõl szólt ez eddig is, nem tudom ez után mitõl "gondolták volna meg magukat". Unják a pénzt?😊) Nem hiszem hogy le tudnának szokni róla😊 -> 😞(
És itt kb. ez a lényeg nem a hülye ködösítés.
Mindamellett persze nem jelenti ez azt hogy ne remélném hogy nem így lesz és ha ez a tervük (nem tudom kb 1000szerre mi más is lehetne..) akkor az meghiúsul.
Én is drukkolok😊
P.S. Bill Gates egyszer azt mondta, hogy minten termék 2-3 éven belül elavul... a kérdés csak az, hogy ki teszi elavultá, maga aki kifejlesztette (úgy, hogy új modernebb és jobb verzióval jön ki), vagy megvárja, hogy a konkurencia tegye elavultá. A Google nem igen fejlõdött már 2-3 éve, csak az indexlistája nõtt, most viszont kényszerítve lesz, vagy elvesz a sütétben (ami nem lenne jó). Nem az az érdekes, hogy hány millió dokumentumot talált, hanem az, hogy az elsõ 10 esetleg 30 milyen minõségû. És ide nem index nagyság kell, hanem inteligens algoritmusok, és most úgy látom ezen a téren a Microsoft legalább kiegyenlítõdött a Google-vel, de akár lépéselõnyben is lehet. Persze a verseny csak jót hoz... ezért szurkolok mindketõnek.
"Tehát fejleszteni kell, és lassan emelni a birodalmat az építõkockákból, de ne a Microsoft birodalmát építsd, és ne a konkurenciájét, hanem a sajátodat, mert csak így mehetsz elõre, ezért ott ahol MS van ott MS-re fejlesztek (és felveszem a pénzt a munkámért) ahol meg Linux, ott Linuxra (és persze felveszem a pénzt) és most ki itt a gyõztes, hát bánom is én míg jön a pénz, mert hidd el senki sem fizeti a számláimat a hülye dumáival."
Totál igazad van. Még csak annyit, hogy egy kisvárosban vagyok rendszergazda, ahol nem lehet dúskálni a jobbnál jobb állások között, ahol az órabér meg sem közelíti az 5000-10000 Ft-ot sajna, ilyen körülmények között jobb ha ismered a windowsos, novelles és linuxos hálózatokat is. Mindenféle hálózati ismeretekre szükség lehet, és bizony az ember a kis pénzekért is szívesen megdolgozik, mert bizony a gyereket etetni ruházni kell, a számlákat és a hiteleket meg kifizetni.
Mindegy hogy a havi bevételemet milyen rendszer telepítésével karbantartásával érem el, nem?
PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal
Miért szeretek néha jobban "szenvedni" a Linux-al, mint a Windows-al?
Mert a Linuxot nekem csinálják, a Windows-t meg maguknak.
Olyan ez, mint Éva és az alma. A kigyó a Microsoft, õt nem érdekli Éva, csak az, hogy "eladja" az almát.
Emiatt lehet útálni ezt a céget, és mindent, amit csinál. Ott van már a Google, a Yahoo, az AllTheWeb... minek csinálnak sajátot?
-Azon kívûl operációs rendszerre, böngészõre, szövegszerkesztõre is van (elég sok) alternatíva. Köztük több ingyenes is.
Szóval helyettesíthetõ...Körbe kell nézni, netán kérdezni és kipróbálni!😊
-Ha valaki leragad, az vagy viselje el, vagy váltson.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
egész jól kijön... na azért mégis megkell venni a cuccot... nem szép lopni, még a Microsoftol sem 😊
Próbálkoztunk mással is, pl. az ICQ-val, de az msn mindenkinél otthon volt és elérhetõ, így aztán hamarabb is terjedt el.
Na csak ennyit akartam mondani. Köszönöm, hogy elolvastátok és remélem nem bánjátok, hogy most nem rúgok én is egyet a Microsoftba!
Köszönöm
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
És amíg sok ember rossznak tünteti fel az ellenük való kritikát és fényezi õket, addig szépen bevezetnek mindenféle beteges intézkesdéseit (pl. említett különösen szemét szoftver"szabadalom" ügy), ha az eddigiek egyeseknek nem lettek volna elég bizonyítékkal szolgálók.
ÁRULJÁTOK EL: MIRE JÓ EZ??? Nem gondoljátok hogy a dícsérésük helyett inkább el kéne gondolkozni hogy mire lesz jó (ha nem is tudatosan) segédkeznünk abban hogy ezek bárhova beférkõzzenek???
P.S. Ezt Firefoxban irom Fedora 3 allatt... ha valakit esetleg érdekel, gratulálok a Firefox szerzõinek, jó munkát csináltak, hogy jobb e az IE-tõl, hát nem igen, vagyis itt ott, nem is rosszabb ha valaki most itt a pofámba dumálna. A fontos az, hogy valami történik, hogy valaki dolgozik, nem csak jár a szája baromságokat. Ami pedig a browsereket illeti, még nagyon nagy fejlõdési terület áll elöttünk, de jelenleg ez is megállja helyét, habár a közeljövõben nagy fejlõdés fog jönni, ha másért nem akkor csupán azért mert a Microsoft most nem alszik nyugodtan, hiszen könnyen lehet, hogy a Firefox akár 20-30% részesedésig is eljut...
Hogy ezen is mit nem éehet felfogni azt már nem tudom...
Hát ez az a felfogás ami miatt többek között itt tartunk...
"de még ha csórtak is dolgokat szerintem elég jó csórásegyveleget állítottak össze"
Jujj. Najó hagyjuk. Egyébként csak annyit: ezt is ezerszer sikerült már elmondani de a mondatdnak PONT AZ ELLENKEZÕJE IGAZ.
"ha valakinek szimplán tetszik valami és a dolgok egy részével meg van elégedve akkor az már véd egy "jajte szegény kis..." céget??"
A hozzászólásodból arra következtetek hogy nem tudod mi itt pontosan az ami szimplán nem tetszik. Ne haragudj, de kicsit naív hozzáállás, ezzel sem sérteni akarok csak mondom...
Azt javaslom ne dõljünk be minden hülye demagógiának.
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! ÉS AZT HOGY CSINÁLJAM??? Sikerült elérniük hogy a winfos az office és egy-két másik programkészletjüket egyszerûen KÖTELEZÕ legyen használni. Ha így megyünk tovább akkor a többi cuccaikat is sikerül a népre erõltetniük. Ezzel nem bántani akarlak, de hogy hogy képesek ezt a demagógiát "akkor ne használd" az emberek ezek után még leíni. Ezt nem értem. Tisztán látszik hogy NEM ÍGY MÛKÖDIK a dolog most már. És még mi lesz ha engedjük nekik a szoftverszabadalmakat (persze mások találmányaiból maguknak "összueállított kényszerítõcsomagról van itt is szó). Ezzel a felfogással majd magunknak köszönhetjük. De csak csináljátok...
engem pl a bugossága nem érdekel és az sem, hogy nem épp 100%ig eredetiek az ötleteik, de még ha csórtak is dolgokat szerintem elég jó csórásegyveleget állítottak össze
mind a 2 szélsõséges nézõpontot hülyének tartom mert szerintem ugyanannyira nem lehet rá mondani hogy nagyon sza$ mint h nagyon jó
ha valakinek szimplán tetszik valami és a dolgok egy részével meg van elégedve akkor az már véd egy "jajte szegény kis..." céget??
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Így már minden kritikát író hülyének van elõre nézve. Nem azért de szvsz ez már elég gyenge..😊
Vajon miért is van egyébként ilyen "fikázós" véleménye az embereknek egy olyan cégrõl amelyik már bizonyította hogy nem éppen jótékony hatással van jelen? Véletlenül? Nah persze...Nem kell kimagyarázni, ami szar az szar és az m$ termékek az eddigi TAPASZTALATOKBÓL okulva nagy valószínûséggel ezután is azok lesznek. Ehhez még csak a minimális logikára sincs nagyon szükség!!!
Jajj de csúnya vagyok hiszen egy feddhetetlen céget bántottam... Sorry
Magam részérõl ignorálom, marad a guugli, és akárhány géppel találkozom, azonnal átállítom az msm-es kezdõlapot.
Íme az elsõ:
Az a rohatt mocskos büdös M$ hogy ezeknek mi mindenhez van pofájuk!!! Nyilván szar lesz amit csinálnak ezek a szemetek, egy szar fos! Grrrr, nem is tudok gépelni mert még most is remeg a kezem annyira mérges vagyok!!!