NFS - Underground 2 Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

My Top speed:421 km/h by Audi TT

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

Na Végre megvan mindkét audi!!!

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

rezsofiz
Ez nice!
Egyébként mitõl van az hogy egyeseknek a garage-ban amin áll az autó az tõk világos, ilyen arany színû, nekem meg csak sima arany vagy mi.

sazl : c

ZsoltiMC
na ez se rossz!
ZsoltiMC
Magalow parts merre van?
[HUN]PAStheLoD
lál .. nájszok

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

báttyó02
<#ravasz1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

pinky pfujjj 😊

báttyó02
Mondjuk az alsót elszartam

báttyó02
Ujjabb két verda,tessék:

streeter
Ha dok egy tárhelyhez FPT elérést akkor feltöltöd????

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Pyx
metálcsak

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

szep kis tt 😊 teljesen carbon vagy metalfestes?

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

streeter
Én csak úgy ontom magamból a verdákat 😄 A legújabb.

Eddig semmi különös.

Már alakul valami

Na és a végkifejlet.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Random_
Nem sok? 100-300 nem elég? Pont ez a lényeg, hogy ne legyél gazdag mint állat és nyomulni kelljen!

Mész öt utcait és van 500 vagy egy szponzori verseny 1100 nesze. 100 dolcsié már lehet kapni tuning cuccokat. Szerintem ha valakinek gondja lehet az nem az optikai tuningnál kezdõdik hanem a motorikusnál.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

nah kertek mar tolem paran a menteseimet az autoim miatt 😊 hat sorry de 15mega korul jar eleg nehezen tudnam elkuldeni....

lemaradt a golf fele<#wow2><#idiota>

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

grebber
Még az elején vagyok egyenlõre ilyen a verdám:

Next PC upgrade: 2022

manuszka
na ez az én verdám:

Mondjuk van mellette még egy hummerem isde azt még nem tuningoltam,így is ez elviszi a manit😄DD

Buba007
The Killer on the Road <#nyes>

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

jimmyjoint
A controllban nézd meg, mivel tudod megnyitni a career statust. Abban írja.

Laciiiiiii
jah! neked miolyen verdád van ?

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

atw-rõl nem lehet linkelni? sry

balintka
Hogyan tudom megnézni, hogy hány százaléknál tartok?
Kösz

manuszka
Én is akarok mustangot de még nincs😞((

manuszka
Én arra lennék kiváncsi honnan a búsból szedtek annyi manit😛PPP
versenyekbõl sok nem jön+a borítókért sem kap az ember vmi sokat😞(((

Laciiiiiii
basszus..ti hol jártok??Miota jáccotok?? nekem még csak ilyen corollám van!!MIkor jön a többi??<#falbav><#confused><#nemtudom>

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

ScoobyDoo
<#eljen>

Grave Digger
nehéz szülés volt?😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Smuge

báttyó02
1-es szint:

Random_
Hm eszembe se jutott! 😄 Megnézük!
Tegnap 23-tól hajnal ötig nyomtam! Ma is sietek haza! 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

streeter
Én Quick racbe tuningolom a kocsikat 😊

ez a jatek ez kesz van 😊 jatszottam vele mar vagy 20-22 orat es 67%nal tartok kb fasza <#sniffles>

Random_
Ha keresel elég pézt!

Én buta eladtam a Toyota Corollám pedig jól ment most van egy Celica és szeretnék venni egy Lexust. 😄 Csak most pézt kell keresnem versenyekkel mert elment a lóvé optikai tuningra és nincs pénzem cicás kilóméter órára. 😄

a lehetosegek hatartalanok a penzmag adja meg a hatart 😊 nekem mar annyi penzem van ,hogy ha mar unok egy kocsit akkor veszek egy masikat es szettuningolom 😊

Az semmi, de én csak bámulok, hogy honnan van ennyi zsetonjuk 😊)

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

manuszka
Ti egyszerre hány kcsoit tuningoltok??😊)
azért kérdem mert pl ha van mondjuk 3-4 autóm akkor azt mind fel tudom húzni fullra??😊))

kis csemege raly fanoknak

fitutufi
szebbnél szebb verdák
ügyesek vagytok fiúk(lányok)<#eplus2><#eljen>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

jimmyjoint
Én még eléggé az elején vagyok<#sniffles>.

streeter
Van 2 új kocsim meg egy kis továbbfejlesztett RX8.

Cadilac Escalade

Peugeot 206

Mazda RX8

Kíváncsi vagyok a véleményekre. 😊

M@TriX
boltokat kell keresni és versenyeket nyerni

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Laciiiiiii
hogyan kapjuk meg a cuccokat?? a 1 part az megvan ! meg kocsikat is? meg ilyeneket ..szal ami nincs azt h. kapom meg ?

M@TriX
Na kész a kedvenc verdám végre 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Laciiiiiii
hogyhogy ilyen kocsitok van már???nekem még csak corollám van kis kölsö kis belsötuninggal!!és már a 2. sponzornál alpinenál vok!!Ti akkor hol vagytok ? vagy már ennyit jácottatok??

fogalmam sincs nyomtam az url-eket es mindig adta hogy kaptam uj kocsit amikor lenyomtam az osszeset akkor elmentem a kocsiboltba es mar volt