3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#1341 próbálj meg nyomatni outrunokat (utcán kóborló tuning autók ellen vesrseny) vagy nézd meg a garázsban a wrold mapon nem-e maradt mégis valami vesrseny -
#1340 ütköztem!:)
-
#1339 Császtok !
Kéne 1 kis help , most nyomtam az összes verseny tehát kör jelzéseket meg csináltam és nem tudom mit csináljak mert nem kaptam meg a szélesítést !!!
Mit kell még csinálnos HELP!! -
#1338 Ha már a kinézetnél tartunk oszályozás szempontjából, akkor ez már biztosan ütős:
-
#1337 csak megsúgtam :D -
#1336 Látom kötözködős kedvedben vagy! :-)
Nem érdekelnek az anatómiai szempontok, jól néz ki és passz... -
-
#1334 Kösz az infót.
Az új gép:
-
#1333 Nekem most adta be a Subarut, megvan hozzá a carbon kit, csak még a szélesített nincs. Addig nem rakok be több képet. -
#1332 Új kocsi:
-
#1331 nem vagyok otthon bukólámpa témában, nekem jó ez ami van. Olyan mintha lenne rajta bukó, csak épp le lenne csukva -
#1330 hat nekem leginkabb a bukolampa a fontos.. nemtom miert nem csinaltak tobb bukolampat.. neha ugy erzem hulyek csinaljak a jatekokat...
pl minden masodik bukolampat ugy tuningolnak hogy ketszer alacsonyabb dupla bukolampat tesznek a helyere.. -
#1329 jaja, pl vannak már több csillagot érő elsőlámpák ennél, de mit csináljak, ha sztem ez a legjobb? A kedvenc járgányaim, amik érdekelnek is, nem lesznek így sosem 10 csillagosak. Majd úgy tervezem, hogy vmi számomra érdektelen autóra rakom a sok kacatot, hogy meglegyen a 10 DVD borító :) -
#1328 en meg csicsazni nem szeretne,.. de egyfolytaban tehetem ra a csunyabb szarnyakat , spoilereket.. meg minden -
#1327 nagyon jo gadzsi csak nem sikerult elegge jora a jatekban.. -
#1326 thx... egész a kezdetektől ilyen lángolós az oldala, mostmár végig olyan marad csakazért is :) -
ShaiHulud #1325 ez -
#1324 Ki ez a punczi amúgy? -
#1323 nemtom minek kellett ezt a gadzsit eroltetni:((((((((
jo csaj...de akkor inkabb azt a gadzsit aki a halalosabb iramban volt. nah az isteni csaj -
#1322 Aztán amíg kocsikáztok én csajozok:
-
#1321 3p:) -
#1320 nekem is igy van:) -
#1319 Annyit bántják szegény szőkéket manapság, hát csináltam nekik kocsit, hátha ettől jobb kedvük lesz:
-
#1318 8 ast kapott.. fasza lenne csak a matricsa nem tetszik -
#1317 Hát ez cumi. :-) -
#1316 ja a kép
-
#1315 itt van, szal a motorháztetőn az égő koponya alá betette azt a piros kört, meg az oldalán a lángok mögött kilátszik a sárkány feje búbja. Ha variálni próbálnám egyből leszedi az egészet... -
#1314 sajna nem mert még nem próbáltam, ehhez hülye vagyok. hogy lehet beállítani? -
#1313 várjuk
-
#1312 nyertem outrunon egy unique vinylt, és berakta a jelenlegi festések alá, pedig elvileg a unique csak önmagában lehet az autón. Érdekes bug, mindjárt teszek is be róla képet :) -
Blint #1311 Ime az en kis Skylineom:
Ha esetleg nem latszana elmondom hogy nez ki:
- elso retegu festes az auto ket szine: elol vilagos, hatul sotet szurkes kek
- masodik reteg a Bilstein logo
- harmadik az elozovegebe beepulo bika szeru eloleny festes :)
- negyedik pedig az auto szineibol oszeallitott motorhazteto festes -
#1310 sok okoskanak uzenem hogy ne linkelgessenek be direkt kepeket... ott a kep linkelgeto!! azzal tegyek be a kepet!!! koszonom mindenkitol!!!!
( katt akarki kepere es az oldalonc sak katt a bal felso logora.. es a thumbnailos linket kerjuk) -
#1309 szerintem a sulyt... -
#1308 9p -
#1307 Az amcsi monszter:
-
#1306 hogy örülnek a modemesek.... -
#1305 De ezen miért lepődsz meg?Nem tudod mekkora képet linkelsz? -
#1304 ez nagy lett!!! -
#1303 fuck!!!! -