3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#1821 "Kicsit" egyhangú a két darab színnel és eléggé kaotikus. :-) -
#1820 #1815,#1816,#1818...thx a pozitív véleményeket!:) -
#1819 és mit szólsz a skylineomon lévő vinyl összeállításhoz?:))#1739 -
#1818 nekemis tetszik :) -
#1817 és még nincs kész úgy nézd!:))) -
#1816 az utóbbi eresztéseket magasan veri :) -
#1815 dehogynem! ;) -
#1814 na ez az én 106osom...50%-nál...nem egy nagy cucc...
-
#1813 Ezen már nem tudok változtatni, mivel baromi régen csináltam a képet és már nincs meg a kocsi. Egyedül a lenti Civic van még meg, de máer azt is átfestettem olyanra mint az Eclipse-et, csak kicsit sötétebb az alap szín. -
#1812 Nem tartom lányosnak, de nekem egyszerűen nem jön be az, hogy össze vissza állnak a kocsi oldalán a vinylek, hogy alig lehet valami értelmes formát kivenni belőlük. Sokkal jobban szeretem a letisztult formákat és egységes festést. -
#1811 Nem az a felni kéne az Eclipse-re.
A Peugeotnak meg megyek majd szint cserélni mert már nekem se tetszik. -
#1810 Hat a Peugeotnak a szine az tenyleg nem valami szep, de lehetne jobb is. -
#1809 A te harom verdad kozul az utolso ami eleri a jo szintet Mondjuk nem tom hogy te mennyire vagy lanyos, de az elso nagyon ringy-rongyAz meg egy lanytol is ciki lenne...mondjuk en utalom a rozsaszines-lilas szineket ez teny, attol neked meg tecchet.A masikrol nem is beszelve! -
#1808 Na itt a Peugeot-om. De már nem tetszik a szine. Meg a hűtsó lámpja de most kaptam meg egy csomó új cuccot és még azok sincsenek rajta. Tehát ez még mindig nem a legjobb állapotába van. (egyszer csak fullos lesz )
-
#1807 Hehe! -
#1806 Tessék, óhajod parancs. :-) Az utolsó kivételével mindegyik elég régi darab. De ha szebbet akarsz a sajátodnál, akkor tessék. :-)
-
#1805 Akkor kérlek szépen lapozz a #1775 és a #1776-ra és lesd meg az enyimét! :-) -
Na itt van az igert favoritom, szerintem kiraly jo lettSzeretnem latni azt a kepet, amelyik ennel jobban nez ki Hawaiii -
#1803 Mer?? Már van kép. Vagy az ujjabb 106-ról kell? Mert akkor lehet hogy még ma szolgálhatok vele. De nem biztos. -
#1802 Bocsika! Csak hát közbe neteztem azt keresgéltem meg csináltam a képeket. De milyenek? -
#1801 Mikor leszel már apád gépén?? -
#1800 kár, hogy hozzászólásonként teszed be a képeidet (az utóbbi 20 hosszászólásodban csak 1 kép volt....) esetleg 3-4-et egy hozzászólásban és elég 1 autóról 2 hozzászólás... -
#1799 Tény hogy elég rusnya szegény. :-) -
#1798 nálam citromdíjas. mint egy lila ufó -
-
#1796 A kis Corsa. Nagyon brutkó! -
#1795 Na ez nem jó. Ez a kiszolgáló miatt.
Más nem akar betenni képet? -
#1794 -
#1793 -
#1792 Bakker! Inkább Corsa-val kellett volna elkezdenem! Nagyon állatúl nézz ki! Szerintem azzal menjen aki megteheti. -
#1791 106
1062 -
#1790 De állat! Találtam egy oldalt ahol mások küldhetik be a kocsijaikat. Tök baróak vannak. 106-is van meg Corsa is. -
#1789 Azért több pontot is adhattok! -
#1788 A képed felett ott van az, hogy hány szavazat érkezett rá és mennyi az átlaguk. -
#1787 NINCS PATCH!! De ennyi idő alatt már rég megkereshetted volna! Beírod a googléba hogy Need for Speed Undergroun 2 mod és talán megtalálja! -
#1786 Na akkor keresd meg jobban nekem légyszives!!!
Mert nem jön be nekem ez az oldal és nagyon kéne nekem ilyen patch KÉREM MINDENKITŐL!!!!!!!!!! -
#1785 Több képem most nincs. Majd később talán lesz. Addig is pontozni! -
#1784 És az Audi-m csomagtartója:
-
#1783 Honnét tudom meg hogy szavaztak-e a képemre és hogy mennyivel? -
#1782 Köszi! Eddég én se tudtam hogy tetszik a Lilla, de mostmár rájötem. :-) A 106-on is olyan jól állnak a színek, a lilla is de egyszerűen nem tudok választani melyik legyen.