3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
Aspyrin #2184 egyébként ezen két body vinyl is van ;-) régi autó, azóta már van új csak még nem készült fel a megjelenésre :-) -
#2183 hja meg a felni színe lehetne króm!;) -
#2182 nem túl rossz de valahogy nem passzolnak a színek...a fehér csík helyett inkább keress egy narancssárgás pirosas színt...fehér neon helyett meg pirosat esetleg...de amúgy jó! -
Aspyrin #2181 felezős itt is:
-
#2180 én ilyet csináltam a felezős body vinylből!:)
-
#2179 igy milyen szerintetek?
-
Aspyrin #2178 htx np ok -
#2177 okés köcce megvan -
#2176 "de vinylek között van...body néven" nem neked ment Aspyrin,csak nem akartam egy külön kommentbe leírni!:) -
#2175 6...;)
de vinylek között van...body néven -
Aspyrin #2174 a vinylek között van, hátulról a 4-ik ha jól emléxem -
#2173 bocsi csak kerestem,megnéztem az összes graphic shop-ot,de egyikben sincs -
#2172 végeztem vele -
#2171 hol tartasz a géjmben?:) -
#2170 bazz nekem nincs olyan hogy body vinyl,a graphics shop-ba -
#2169 oksa ráprobálok én is mert az alapszinekböl nekem nem tetszik egyik sem,a carbon meg jó-jó de nem az igazi :) -
#2168 body vinyl! -
#2167 tök jó :) áruld már el hogy csinálod a fele-fele festést? -
#2166 thx...azon van egy matrica igaz nem nagyon látszik!:) -
#2165 thx! nálam eddig a te kis zöld 'pözsód' vitte a pálmát! Az volt az amire télleg azt mondtam, h tetszik! -
#2164 egész jó! -
-
#2162 Te fax értsd már hogy mit mondok vazze.Azért mondtam hogy apucié mert te sztem még nem vagy abban a korban hogy megkeresd rá a pénzt.apuci veszi meg neked,ergo,az apucié,csak odaadta a hülyegyereknek. -
#2161 biztos iksznyóccáz :D -
#2160 milyen vid kártyád van? -
#2159 az meg a másik! -
#2158 meg nemis futtya mindenkinek űberállat kártyára... -
#2157 nem mind1 kinek milyen a videó kártyája?lehet hogy az övé többet bír,jobban néz ki ha mindent maxra kapcsol... -
#2156 Szánalomkupac. -
#2155 Jujj de megilyedtem! És ezt meg neked! Amugy meg nem ezért írtam hanem azért mert elmentem az NFS UG2-ért. És most megyek játszani. -
#2154 Nem tudom megállni, hogy ne reagáljak erre a stílusra.
Ha döntenem kéne a te lila, rózsaszín és egyéb buzis gyöngyház (LOL) színekkel tarkított műveid, és az ő karbonos verdája közt, lehet az utóbbit választanám. -
#2153 látod kedves hölgyemény, pont erre akartam utalni én is... ;)
Részemről END... (bár a kérdésre nem kaptam választ, de nem is fontos ezek után) -
#2152 Na latom hatott a hozzaszolasomSzeretnem ha nem baszogatasbol allna ez a forum, hanem a NFSU2rol beszelnenk elmeletileg ez a forum arrol szol...Vigyazzatok, mert en letudok osztani embereket ennel jobban is!!!Nem kene itt veszekedni -
#2151 Na mivan???? Most mar nem mertek irni???Vagy mi a rak... -
#2150 jaja :) -
#2149 Igazad van (14-18) ne csodálkozz a hozzászólás minőségén. -
#2148 Most nehogy ezen veszekedjetek mar, KONYORGOM!!!Nem tok mindegy kinek milyen videokartyaja van? Mit kell egymast baszogatni?POFA BE ES BESZELJUNK VEGRE ERTELMES DOLGOKROL!!!!Tisztara mint az ovodasok ("nekem jobb mint a tieeeed...!!!") az ovodasok beszelnek igy altalaban -
#2147 Az apucié nem! Mert neki több RAM-ja votl azért cseréltünk! -
#2146 szép -
#2145 Jó a videokártyád???? Talán az apuci videokártyája, nem? Igazad van a tied fényévekre van az enyémtöl.....lemaradva