3866

Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
  • Crazygirl
    Nem rad gondoltam mikor azt mondtam, hogy ossze-vissza szinezgetnek egyesekAmiket te csinalsz azok altalaban bejonnek nekem, igaz nem mindig, de nincs ket olyan ember akinek az izlese ugyanolyan lenne.Joo hat kinek az, kinek ez tetszik.Ezen osszeveszni nem fogunk.En is krom felniket hasznalok a verdaimon MINDIG!
  • DJ Skyline
    én jobban szeretem "színezni" a verdát...nálam nuku karbon...de nem úgy színezem hogy össze vissza minen más színű...az én eljárásom:van a kasztni alap színe,meg a neon...na a visszapillantó olyan színű mint a neon,spoiler is(ha jól áll!!),vinylek is...3dik szín az a króm felni...(felső sor balról a harmadik szín)...kipufogó is krómra megy...semmi különleges mégis ott van a szeren szerintem...
  • kicsu

én csak a kis alkatreszeknel szeretem a karbont... de itt nem is befolyásolja a kocsi szinvilagat... szoval sztem itt nem ut el és aranylag jol mutat.
  • Crazygirl
    Nem arra akartam ezzel utanli, hogy az egesz full carbon legyen, de azert nem nez ki rosszul, ha van benne carbon.Jo hat azt a kocsit amit en csinaltam anno, az tenyleg full carbon volt ez TENY.De azert azok a kocsik se nyerok amit egyesek alkotnak, es azt meg raadasul kocsinak hivjak
  • DJ Skyline
    sztem nem áll jól egy autónak ha full karbon az egész...játékban úgy sem változtat semmin,és még ronda is ha az egész autó egy szürke paca...
  • Crazygirl
    Hawaii.

Most igy vegig olvasva az utobbi 3 oldalt azt vettem eszre, hogy egyesek nagyon nem birjak a carbont, de MIERRTTT????????
    Jo hat ez izlesek es pofonok dolog, de valamelyik kocsin keifejezetten jol nez ki a carbon.Hat a kepet tobbsege ugy nez ki mint a hanyadek(szineket illetoleg) mar BOCS, es egyedul a kek szine miatt (mivel a kek a mindenem) tetszett a 2. oldalon eightmiles kocsija, az viszont nagyon,mivel olyan kis egyszeru, de agyon szinezett szar, mint a legtobb.Nooo mind1
  • Czud
    Hali! Nem tudjátok véletlenül hova rakja a játék a mentlseket?
  • Random_
    Valahol villogni kell a jó masinával meg a nagy monitorral miért ne itt tegye szegény.
  • DJ Skyline
    használj photoshopot...én is azzal méretezem át...
  • DJ Skyline
    sorry,de--->
  • DJ Skyline
    akkor legalább URL ként tedd be!:)
  • Duddits
    Régebben én a szellőzöket a tettőn, a csomagtartót, meg a visszapillantókat csináltam Carbonra. De mostmár nem.
  • Duddits
    Lehet, hogy néhol szép a karbon de nálad nem. Azt biztos. Milyen gépen játszol?
  • 3Error #2331
    khmmm... sztem ezt jutalmaznák sokan egy büntpont-al... :)
    mák, hogy nem olvasta eddig más...
    jump to garage -> world map -> stage összest lecsekkolod, hogy completed-e... biztos van 1 pár ami nincs megnyerve...

De inkább ess neki a GYIK-nak, mielőtt vki megharaxik !!
    a dohanyzás árt a környezetednek, ezért elszívjuk előlük :)
    Ha nem haragszol :
  • kojotomi
    Előre is kössz!
  • kojotomi
    Most csak azt nem tom,hogy hogy vigyem tovább 91%-ról 100%-ra ha már egyetlen egy verseny sincs! Aki tudja,hogy mit tegyek az plz írjon!
  • flashX
    nekem még csak sztem 60 körül van
  • kojotomi
    Asszem ha a "T" bilentyűt megnyomod akkor kiírja,hogy hány százalékra pörgetted már ki!Nekem 91% van kiírva de már nincs semmien verseny!
  • kojotomi
    Énse vittem még végig,de viszont nekem van!
  • kojotomi
  • kojotomi
    Csak úgy,mert azzé...izé...ööö...én se tom!
  • flashX
    nem vittem végig de McGrady-nak má van
    őneki má ajtaja is van nekem az sincs :(
    nemtom gyöngyházszíne van neki
    de lancerem sincs
  • hen-tes
    jóh
    még egy kérdés
    miért kell telerakni a forumot ezekkel a gagyi szmájlikkal ? :C
    [kérdezi]
  • kojotomi
    Mért ne?
  • kojotomi
    Na most a Crood-al sikerült rendesen kivenni és kimenteni!Most nem szálkás! Boldog vagy?
  • hen-tes
    de mért???????
  • kojotomi
    Na akkor rakom!Már megint raktam bele egy "kis" Carbont!
  • kojotomi
    Most megprobizok a crood-al és föltöltöm!Mindjárt kirakom!
  • Duddits
    InfraView-et használjatok. Az jó.
  • kojotomi
    Legközelebb megpróbálom Crood-al!
    Crood= egy olyasmi program mint a Paint!
  • kojotomi
    Mert amikor még Paintba kiírom akkor még jó de viszont amikor mentem el akkor átírja!
  • KG21
    a képeid akkor miért 800*600-asak? Nincsenek méretezve, mert "szálkásak" a vonalak
  • kojotomi
    Ha a felbontást kérdezed,én 1152x864
  • Duddits
    És milyen kódot? Bővebben nem lehet kifejezni?

McGrady: Mekkorába játszol?
  • myhori
    help. kérekszépen egy kódot
  • McGrady
    csak az én monitoromon ez még kicsinek számít...:)
  • McGrady
    jah ok dudd...
  • Duddits
    Már csak azt tudom ajánlani hogy 800x600 csináld a képeket!
  • Duddits
    Te végig vitted már? Mert akkor neked is kell lennie.

Bakker! Most megszálltak minket az ilyen Carbonbuzik? Bocsi a szóért nem rosszaságból mondom. Mindjárt megeszem őket!
  • flashX
    enyim jobb