NFS - Underground 2 Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te is csak használod ezt a buzi-e vagy-ot
sick rat man az értelmi szerzõje
ez hozta a belga sikerét mert a nép azt hitte hogy ez a szöveg belga gyártmány

KG21
mi a pék az a sick rat man?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

??

DJ Skyline
na miért a miatán milyen szín van!?😊
a színskála alapján!?😊)))))😛PPPPPP

az rx7en van 😄

és a ráesõ fény htására tûnik színváltósnak

DJ Skyline
áz...de inkább nézz meg egy pirosat,zöldet,vagy valami mást ehelllllyetttt a liásosrózsaszínes" helyett!😊)))

Nem lesz mijé beperelni.

megjött a sick rat man rajongónk

gyöngyházmetál

thnx

Duddits
Nana! Nem szindi! Le is írta! <#nevetes1>

Bakker ekkora baromságot. "Ezek az autók az ÉN személyes ízlésemet tükrözik és nem tekinthetõek lelki-befolyásoló eszközként."

KG21
Színváltós lila ... zöld fékpofával... sárga tükörrel... buzi-e vagy? <#hehe>

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

DJ Skyline
nem rosszak...csak valahogy nem tetszik nekem ez a rózsaszínes body paint...de amúgy jó!<#eljen>

kojotomi
Nekem tetszenek!<#nezze>

Bocs a modemeseknek.

Remélem valakinek tetszik majd. Ezek az autók az ÉN személyes ízlésemet tükrözik és nem tekinthetõek lelki-befolyásoló eszközként.
És meggyõzõdésem hogy ez a topic az autóink bemutatására és az azokkal kapcsolatos diskurációk megosztására lett létrehozva Amse -nek köszönhetõen.

DJ Skyline
😄D
THX!

Duddits
Na megvan a Gyönygyházmetál festés. Ráraktam a Peugeot 106-ra. :-) Királyúl nézz ki.

nah akkó jön az összes DJ Skyline kívánságára

tõlem....
Lehet még szavazni!

DJ Skyline
mind a 4-et!😊)))))))))))))))

Interaktív kívánság mûsor:
Melyik autómat szeretnétek kifikázni?
1. lehetõség: Miata-collection nem mostani tuning állapotban(csak egy vinyl a változás)
2. lehetõség : Miata mostani tuning állapotban: 100%
3. lehetõség : RX-7 mostani tuning állapotban
4. lehetõség : A 2. lehtõség és a 3. lehetõség eggyütt

Kéretik szavazni!

DJ Skyline
Impreza az csak egy átmeneti agybaj szüleménye!😊

szépek de az impreza és a "KITT" nem tetszett

DJ Skyline
akkor én is leírom a teljes tuning eljárásomat!😊

1.feltuningolom a performance részt
2.én is egy fehér alapot választok ahogy te,aztán a body tuning...elõszõr lökhárítók,küszöbök,soiler,stb...aztán jön az alapszín,majd a neon,aztán vinyl(lefestem a neon színére),majd a vinyl után jön a többi festés(visszapilltükör,stb)...majd a többi tuning cucc(car specialites)...

DJ Skyline
márminténö?😊)...
ott van a fórum menüben a beállítások és a jelenlegi kép...

DJ Skyline
tudom hogy nem rám gondoltál!😊..örülök,hogy álltalában bejönnek a verdáim!😊
melyik nem tetszett?
ezek vannak:
Peugeot 106
Peugeot 206
Civic
még egy Civic
Impreza
KITT
Miata
RX7
Skyline
még egy Skyline
Supra

Crazygirl
Apropooo....

Azt szerettem volna megkerdezni, hogy a logodat hogy szurtad be?

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Random_
Én elõször egy fehér alapszínt teszek fel. Ezután jól látható a forma kiválasztom az öszhangban lévõ lökhárítókat. A spoiler az legyen öszhangban a kocsi hátuljával. A fehér alapszínt ezután kicserélem egy másikra max metal színre a színváltós felület az már gáz. Felteszek egy teljes matricázás. Az üveg, neon, sloiler, tükör a matrica vagy az alapszín színét kapja. A felni az teljesen változó, de nem színezem. A tetõ beömlõt néha felteszem néha nem ha felteszem akkor is kicsit teszek.
A fényszórók a spoilerezés után jönnek és a kocsi alakja befolyásolja

Amúgy érdemes lenne minden kocsi mellé egy leírás, hogy mit hogyan miért csinált a készítõ.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Crazygirl
Nem rad gondoltam mikor azt mondtam, hogy ossze-vissza szinezgetnek egyesek<#puszis>Amiket te csinalsz azok altalaban bejonnek nekem, igaz nem mindig, de nincs ket olyan ember akinek az izlese ugyanolyan lenne.Joo hat kinek az, kinek ez tetszik.Ezen osszeveszni nem fogunk.En is krom felniket hasznalok a verdaimon MINDIG!

DJ Skyline
én jobban szeretem "színezni" a verdát...nálam nuku karbon...de nem úgy színezem hogy össze vissza minen más színû...az én eljárásom:van a kasztni alap színe,meg a neon...na a visszapillantó olyan színû mint a neon,spoiler is(ha jól áll!!),vinylek is...3dik szín az a króm felni...(felsõ sor balról a harmadik szín)...kipufogó is krómra megy...semmi különleges mégis ott van a szeren szerintem...

én csak a kis alkatreszeknel szeretem a karbont... de itt nem is befolyásolja a kocsi szinvilagat... szoval sztem itt nem ut el és aranylag jol mutat.
Crazygirl
Nem arra akartam ezzel utanli, hogy az egesz full carbon legyen, de azert nem nez ki rosszul, ha van benne carbon.Jo hat azt a kocsit amit en csinaltam anno, az tenyleg full carbon volt ez TENY.De azert azok a kocsik se nyerok amit egyesek alkotnak, es azt meg raadasul kocsinak hivjak<#papakacsint>

DJ Skyline
sztem nem áll jól egy autónak ha full karbon az egész...játékban úgy sem változtat semmin,és még ronda is ha az egész autó egy szürke paca...

Crazygirl
Hawaii.<#mf1>

Most igy vegig olvasva az utobbi 3 oldalt azt vettem eszre, hogy egyesek nagyon nem birjak a carbont, de MIERRTTT????????<#nemtudom>
Jo hat ez izlesek es pofonok dolog, de valamelyik kocsin keifejezetten jol nez ki a carbon.Hat a kepet tobbsege ugy nez ki mint a hanyadek(szineket illetoleg) mar BOCS, es egyedul a kek szine miatt (mivel a kek a mindenem) tetszett a 2. oldalon eightmiles kocsija, az viszont nagyon,mivel olyan kis egyszeru, de agyon szinezett szar, mint a legtobb.Nooo mind1

Hali! Nem tudjátok véletlenül hova rakja a játék a mentlseket?
Random_
Valahol villogni kell a jó masinával meg a nagy monitorral miért ne itt tegye szegény.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DJ Skyline
használj photoshopot...én is azzal méretezem át...

DJ Skyline
sorry,de---><#levele>

DJ Skyline
akkor legalább URL ként tedd be!😊

Duddits
Régebben én a szellõzöket a tettõn, a csomagtartót, meg a visszapillantókat csináltam Carbonra. De mostmár nem.

Duddits
Lehet, hogy néhol szép a karbon de nálad nem. Azt biztos. Milyen gépen játszol?

3Error
khmmm... sztem ezt jutalmaznák sokan egy büntpont-al... 😊
mák, hogy nem olvasta eddig más...
jump to garage -> world map -> stage összest lecsekkolod, hogy completed-e... biztos van 1 pár ami nincs megnyerve...

De inkább ess neki a GYIK-nak, mielõtt vki megharaxik !!<#ravasz1>
a dohanyzás árt a környezetednek, ezért elszívjuk elõlük 😊
Ha nem haragszol :

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

kojotomi
Elõre is kössz!

kojotomi
Most csak azt nem tom,hogy hogy vigyem tovább 91%-ról 100%-ra ha már egyetlen egy verseny sincs! Aki tudja,hogy mit tegyek az plz írjon!<#help><#wink>

nekem még csak sztem 60 körül van

kojotomi
Asszem ha a "T" bilentyût megnyomod akkor kiírja,hogy hány százalékra pörgetted már ki!Nekem 91% van kiírva de már nincs semmien verseny!<#conf>

kojotomi
Énse vittem még végig,de viszont nekem van!<#nevetes1>

kojotomi
<#nemtudom>