3866

Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
  • báttyó02
    ennek a hátulja nem teccik,amúgy azon kivül jó
  • Caby
    Na megvagyok én is Mitsubishit csináltam 3000GT

• báttyó02
    kössz
  • Caby
    a Mitsubishi nagyon bejön
  • báttyó02
    Még régebben,a #322-es hozzászólásomnál is van egy TT,de az nagyon az elején volt még......
  • báttyó02
    na most csenáltam 2 új kocsit,itt vannak a képek:

• Caby
    hmm.. megjött a kedvem a tuningolásra :D
    Most én jövök :D 10pörc és jönnek a képek (szám szerint 2)
  • Caby
    egy fokkal
    de az elejével akkor se vagyok kibékülve lehet hogy más színkompozícióban máshogy nyilatkoznék. Mert most hogy így nézem leginkább a színe zavar :DD Meg az igazat megvallva én nem szeretem ezt az agyontuningolt külsőt. Azért maradjon meg az autó jellege. De ha mindenképp szétgyúrtállatra vágysz :) akkor a Focus-szal már jó úton jársz
    Azért szívesen beröffenteném minden nap ha itt állna az udvarban
  • báttyó02
    oksa,ez igy talán egy fokkal jobb kép ?:

• Caby
    csinájjá' má' te is autót neked mi a megfelelő?
    Mert kritizálni azt tudsz
  • Caby
    Printscreen, ki alt+tabbal windowsba, Paint(beillesztem shift+inserttel), kivágom az autót, az általában elfogadható méret, lementem jpegbe,ennyi :)
    (ja amúgy ez XPnél van. De biztos működik máshol is. Csakmert láttam hogy a frapsos cucc nem mindenhol megy )
    És tök egyszerű :D
  • Caby
    Ez már egész tűrhető
  • kojotomi
    nekem nem nagyon jön be ez a szürke szín!:((
  • DJ Skyline
    nyomok egy prtSc-t(Print screen),aztán beteszem egy photoshopba,átméretezem 800*600-ra és lementem .jpeg-be...
  • báttyó02
    amúgy ti mivel csináljátok a képeket?? mert én frappsal,csak hát az bitképet csinál,addig nincs is baj,de utána át kell rakni Jpg képbe,és nagyon elrontja!
    Amúgy megsugom,ezeket a képeket 1280×1024-es felbontásban,majdnem mindent maxra huzva csináltam,szal nagyon csunyák igy,a bitképeken viszont nagyon szépek.
  • báttyó02
  • báttyó02
    open doors
  • Szmuuu
    Hali!
    Tudnátok segíteni abban hogy a kocsiknak az ajtajait hogy lehet kinyitni amikor a garázsban vagyok?
    És azt hogy lehet elérni hogy pixelháborúmentes legyen a kép max grafikán, 800 x 600 ba? Mert valahogy nekem nem sikerült és az itt feltüntetett képeken viszont működik a dolog!
    Köszi: Gergő
  • kojotomi
    furcsa!
  • báttyó02
    hát nemtudom,mindjárt csinálok akkor valami másmilyet is
  • Caby
    ilyesmire gondoltam bár ez sem az igazi most hogy így vizslatom
    ehhez hangulat kell hogy az ember ütős verdát hozzon össze...

• Caby
    na várj megmutatom mire gondoltam :)
  • Caby
    a festése nem tetszik, a színek nincsenek harmóniában meg a bodykit se nagyon illik az autóhoz pölö az elejét kissé otrombának tünteti fel. Én valami lágyabb spoilerezést választottam volna
  • báttyó02
    most nem értem mi bajod......
  • Caby

Lehet hogy velem van a baj...
  • báttyó02
  • Prézli
    Furcsa!
  • hen-tes
    carbon + az a négy ugyanolyan felirat egymás alatt káccol
  • kojotomi
    nagy kira!:DDDDDDDDDDDD
  • báttyó02

• kojotomi
    de azzé jó!
  • kojotomi
    kicsit furcsa!
  • Prézli
    My Lexus:
  • kojotomi
    Szerintem ez az eddígi legjobb verdád!
  • Caby
    Ezt most dobtam össze unatkoztam

• Caby
    nem a legszebbek Lehet hogy a lebutított graf teszi de nekem valahogy túl otrombának tűnnek
    Bocsi a nyers kifejezésért...
  • Caby
    teljesen igazad van
  • kojotomi
    jól néznek ki!
  • báttyó02

• Cvd
    Lehet hogy most hülyeségeket mondok, de a kevlár nem anyag, hanem "kialakítási mód". Több rétegből épül fel, a rétegek pedig egymás mellé ragasztott anyagszálakból áll, ami lehet szénszál, üvegszál, textilszál, karbon és ki tudja még mi. Így vékonyabb (könnyebb) felépítéssel is erősebb felület alakítható ki így mintha ugyanabból, de tömör anyagból készülne. Tehát magában a kevlár szó nem határozza meg pl. a lejjebb látható motorháztető anyagát. Ugyanígy a karbon sem egyenlő a kevlárral. Aztán javíton ki szakember ha nem így van.