3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#3370 lehet autokat letölteni a gemehez? -
#3369 lehet autokat letölteni a gemehez? -
#3368 Klassz gép!!!
Gratula csak így tovább!!! -
Torry #3367 Skyline
Skyline
Skyline -
Torry #3366
-
#3365 akkor talán vidd végig -
#3364 Hy all! Most nyilt az új KLÁN oldalam (www.hnchug.uw.hu)akinek van kedve csatlakozni az bátran megteheti!! Csak annyi kell hogy legyen MSNje! Engem a [email protected] értek el!!
Jah és Aki végig nyomta a gamet hardon az küldje el a mentését plz!
Mert nekem a tuningoknál nem megy végig a zöld jelecske -
#3363 én is kéziváltóval nyomom nem tudom valahogy olyan feeling mintha jobban menne az autó mert jobban ki lehet pörgetni -
#3362 csináld kézi váltóval,mint én! automata suxxx -
#3361 Ejh én már 2. végig nyomtam a Hard Fokozatba!!!
Akkor miről is beszélünk??? -
#3360 reméljük! -
#3359 Ööö, hát én ezért nem nyomom hard-on, nem bírom azt a frusztráló érzést. -
Temporal Vortex #3358 Hahó Speederek,
Újra kezdtem a game-et HARD-on. Stage 2-ön két verseny van hátra, egy URL, megy Sprint. De kurva gyorsak a többiek Azt nem mondanám, hogy béna vagyok mert végülis már medium-on végig nyomta. Egyszerűen nem megy a kocsi, lassú, versenyképtelen. Simán elmennek mellettem. Persze minden levele 1 performance tunning benne van kivéve a Turbo. Még lock-olt. Ez így normális?
Thx a helpet. -
#3357 Természetesen én is felfogom rakni a vasaimat,remélem holnap már feltudom tölteni.remélem elnyeri a tetszésedet! -
#3356 Köszi!
Mutass te is valamit. -
#3355 Na igen ez szép(valóban szép corsa)!!!De ne sértődjön meg senki de a töbi kocsi amiket kiraktatok azok semik.Van rajtuk egy valami minta meg metál fény aztán annyi.Aztán meg gizdultok hogy menyire hiper kocsim van.Patincsatok már ösze valami meleg vasat és azt tegyétek ki.Ennyi.Senki ne sértődjön meg!!A két Corsa jól néz ki és slusz!!! -
#3354 Hali!
Ha meg esetleg valaki nem ismerne, ezen az oldalon a tuning-auto szerelmesek jokat tudnak mazsolazni: Link -
#3353 Így bizony. -
Brollyan #3352 ok...már megvan...köszi szépen -
#3351 Nincs. -
#3350 Már van valami progi a játékzenék kicserélésére? -
#3349 Játék alatt F12 - ahányszor akarod. Az így készült, tga kiterjesztésű képeket megtalálod a játék könyvtárában. Megnyitod őket az Irfanview-el, és elmented jpg-be. -
#3348 #3345 -
#3347 Bakker!!
Amúgy Paint be is jó. -
Brollyan #3346 háát én nem találom :(((
-
#3345 egyszerűbb ha nyom egy PrtSc gombot,majd egy Alt+tabot...ha van photoshopja akkor oda beilleszti átméretezi 800*600-ba és lementi .jpeg-be...aztán felteszi iaro.srv.hu-ra vagy a fórum gallerybe!:))) -
#3344 Olyan mint .jpg Tudod, ez a kiterjesztése. -
Brollyan #3343 ameg mi? :DDDD -
#3342 Hát előszőr csinálj képeket, azokat meg .tga -ba fogja elmenteni. -
Brollyan #3341 jah...és kodokat tudnál mondani ill hogy honnan lehetz leszedni?
-
Brollyan #3340 tudnál valami mappanevet ondani...én nem találom -
masssza #3339 Gond van a progival minden verseny indulásakor amig a többi autó melettem van szaggat. Gép:Abit IT7 Max2, 2400Mhz cerelon, 768Mb RAM(DDR 266),ATI 9600XT. Más játék nem szaggat, már többzör probáltam újra telepíteni és mindig szaggat, más gépen erről a cd-ről való telpítés után tökéletes. -
#3338 A játék gyökérkönyvtárába. Vagyis ahova fölraktad a játékot. -
Brollyan #3337 jah...és nemtudjátok véletlen hogy a screenshotokat ált hova rakja el? -
Brollyan #3336 sziasztok...bocs hogy ilyet kérdezek..de hol lehet leszedni kódokat az NFSU2-höz? sürgös lenne. (lehetőleg magyar oldalt)
köszönöm
-
#3335 Neem most így tetszik. Amúgy mit kéne kikapcsolni, hogy ne legyenek? -
#3334 sok a fény :C
már szinte csúf D: -
#3333 Vagy erről?
-
#3332 És erről?
[img=http://img163.exs.cx/img163/5539/nsx200e5yd.th.jpg] [img=http://img163.exs.cx/img163/4066/nsx200h3kt.th.jpg] -
#3331 na majd beteszem az összes autómat,vagy felteszem egy zip-ben!:))