3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#3451 Erről eddig nem is tudtam! -
Marko001 #3450 A játékban lehet képet csinálni az F12-es billentyűvel is, ezt a játék a saját mappájába teszi, utána csak át kell konvertálni. Szerintem egyszerűbb, mint HyperSnap-pel. -
#3449 1.A játékban "fotózd" le(HyperSnap)
2.Mentsd el jpg-be
3.Itt a fórumon csinálj magadnak egy galériát
4.A galériába rakd be a képed
5.A képre egy bal klikk,tulajdonságok,cím
6.A címre Ctrl+c
7.Aztán mikor írod itt a leveled beálítod hogy képet akarsz
beszúrni(KÉP)majd Ctrl+v.És kész
Tipp:Méretezd a képed 800x600-ra mert leszólják plakátképeket -
Perti #3448 Hogy kell felrakni az oldalra a képeket, mert van amit fel akarok rakni? -
#3447 szép! -
#3446 A 3407 hozzászólásban asszem le lehet tölteni. -
Perti #3445 Van valaki aki tud nekem küldeni egy Corsát? Aki tud az legyen szíves küldjön az [email protected]ímre! Köszönöm. -
Marko001 #3444 THX! -
#3443 Klassz!!! -
#3442 Nem olyan rossz. -
Marko001 #3441 Itt van pár kép, mert ahogy nézem senki nem aktív már nagyon :)
-
#3440 Pláne -
#3439 Már rég kihallt. Egy idő után minden kihall. -
#3438 Asszem tényleg ki fog halni ez a topic!!!
Vagy mégsem??? -
#3437 azóta sem tudok jól aludni... -
#3436 Én játszom.
A régi gépemen nem ment de mostmár tudok vele játszani! -
#3435 játszik még valaki egyátalán a játékkal!? -
#3434 jah. -
#3433 ez lenne a nemsokára? -
#3432 Az jó lesz. -
#3431 nemsokára majd én is berakom a verdámat! -
#3430 Hát a hozzászólása jellemezte a kis majmocskát. :)
Én buta még elvártam, hogy megköszöni a segítséget meg a jótanácsot. Az ilyet bannolni kéne. -
#3429 Húha, ezt megkaptad! -
#3427 Hát asszem ezzel kiérdemeltél egy ötödik büntetőpontot ahogy látom a többit is ilyen kérdések miatt kaptad.
Én is csak azt tudom mondani amit a többi büntetésed alkalmával:
Olvas FAQ-ot és olvas vissza! Nem értem az eddigi büntikből miért nem tanultál.
Amúgy középső egérgomb nyomvatartásával lehet. -
Dj Toto #3426 aha -
#3425 hol? garázsban? -
Dj Toto #3424 hy all!! lenne 1 kérdésem lehet hogy hülye kérdés de lehet valahogy forditani a kocsit? hogy minden oldalrol nézzem? -
Bircsike #3423 Bizots vége valami kopasz bőrdzsekis csávóval versenyeztem utoljára egy hosszú menetet!
-
#3422 Az elég érdekes, felkerested Coal Harborban az összes üzletet? Ha nem voltál valamelyikben, akkor nem kapod meg az onnani felszerelést. És biztos, hogy vége a játéknak, nem csak elfogytak a versenyek? Max tuning nélkül szerintem még easy-n sincs esély a többiek legyőzésére az utolsó versenyeken. -
Bircsike #3421 Válaszolhatna valaki! Légyszi! -
Bircsike #3420 Sziasztok! Lenne egy fontos kérdésem!
Tegnap este befejeztem a NFS:U 2-őt és megdöbbenten láttam hogy még a performance cuccokból van vagy 5 fajta amit nem adott meg extrem változatban. Miért van ez, hogyan tudom feloldani őket? -
#3419 [nem ment életet] -
Dimitri #3418 Hy!
valaki tud segíteni??Kéne egy 50% fölötti nfsu 2 mentés!!aki tud küldjön légyszi életet menthet!!! -
#3417 Tudom én is így vagyok vele , hogy most akkor fölrakjam vagy ne mert így is már unalmas!!!
Mondjuk az lenne a legjobb mint GTA-Vice City-be hogy különleges verdákat texturázni és úgy játszani vele az Underground 2 vel akkor már nagy élmény lenne!!! -
#3416 én már letöröltem a gamét...összeraktam még a subarut(#3409),aztán delete...meguntam... -
#3415 -
#3414 Mindenki a Street Racing Syndicattel nyomul. Vagy nem? -
#3413 PFFFFFFFFF!
-
#3412 Hát persze! Levonult az áradat! -
#3411 Nah lassan kezd ki halni ez a topik(c)!!!!