284
Rekord-kisérlet
-
Aspyrin #43 D. Vandát bannolni kellene a képernyőről -
#42 szex -
Aspyrin #41 azért ez a bándzsidzsámping igen ott volt :-) -
#40 sms játék lol -
Aspyrin #39 lál mr domino benyúlt ~~ -
#38 akárhogyis, ez már nem világrekord, mert csiterek.... -
#37 hát el -
#36 lol, már el is b@szták :) -
#35 Én is megnézem, de kurvára nem érdekel, hogy a lilu vezeti a műsort, én magára a rekordkísérletre vagyok kíváncsi. Emléxem, egy régebbi domino-day-t, anno a lajcsi meg még vki vezette a tv2-n, az mekkora lol volt :) -
#34 :) -
#33 Én megnézem,de közben biztok anyázok.Hogy az mekkora egy buta picsa,te jó ég! -
#32 lilu :&:C -
Morgaga #31 Már csak lilu miatt sem nézem meg:-/ -
cyrus #30 jól néz ki, de kb annyira tudom értékelni mint azt az embert aki a legnagyobb szappanbuborék rekordját tartja...
ez csak neki élvezet..... -
#29 Azé' asse sokkal jobb, mint Anikó néni. -
tmate6 #28 péntek -
#27 lilu drága közvetít majd ...
-
#26 már volt/megy/lesz? -
winnie #25 kit érdekel? majd beírja valaki, hogy sikerült e vagy sem. láttam már sok dominót felborulni, csak időpocsékolás -
Prof William #24 Ok.
-
#23 stól andrás -
#22 Jó, most tekintsünk el attól, hogy az rtl a maga szintjén közvetiti a műsort, inkább magára a rekord-kísérletre koncentráljunk, és drukkoljunk nekik, hisz magyarok is vannak a teamben. -
Aspyrin #21 #11 -
cyrus #20 juj, most egy pillanatra nem látom, van itt egy kanyar a hajóban.... :D -
Prof William #19 Jaj nem látom dőlnek e már! Igen... azt hiszem már dől! Dől! Jaj csak sikerüljön!
Én olyan izgatott vagyik...
És ami a szomorú, hogy nem kizárt, hogy ilyen lessz a rekordkisérlez konferansziéja. -
#18 2004 be -
#17 mikor lesz ? -
#16 hi -
#15 csaknem jano/loáljános terroista szervezet? -
Darkboy #14 remélem :DDD -
#13 Lehet, hogy merénylet lesz! -
#12 unalmas mer mindig sikerül nekik... milyen poén lenne ha a legelső nem dőlne el :D -
Aspyrin #11 Remélem Marsi Anikó vezeti majd a műsort -
cyrus #10 jácca esemes játékunkat ! ön szerint tudunk majd még ilyen fasságokat kitalálni, és vajon meghiúsul-e a világrekord kisérlet !!88
Vajon Dévidnek sikerül kijutn.... izé.. ledőlnek a dominók ? -
#9 ehh -
#8 -
Aspyrin #7 szíjú -
#6 bye! -
#5 Bye! -
#4 hali :]