26
  • báttyó02
    Henry,vagy Adriano kapja,legalábbis remélem
  • cyrus #25
    megbaszlakanyádhátán szmájli kopirájtos zasl...
  • Cucu13
  • Aspyrin
    Ez fájt: "Az aranycipő Ki-é lessz?"
  • Láma!
    htx
  • Cucu13
    Lipcseit dicsérik a németek
    [2004-11-09 14:00]
    Következõ UEFA Kupa meccsünket november 25-én játsszuk a Schalke otthonában. A németeknek eddig négy pontjuk van, ám elsõ hazai mérkõzésükön csak döntetlenre végeztek a svájci Basel ellen.
    - FTC.hu - A Schalke ellenünk nem szeretne ugyanebbe a hibába esni, ezért a gelsenkircheniek alaposan feltérképezik a meccsig együttesünket. A kék-fehérek megfigyelõje, Uwe Scheer jelen volt a mieink Feyenoord elleni találkozóján, de a Schalke U19-es csapatának vezetõedzõje megtekinti a Pécs és a ZTE elleni bajnokinkat is.
    - Az edzõváltás óta remekül szerepel együttesünk – mondta Scheer. – Skóciában értékes 3 pontot szereztünk, és a Ferencváros ellen is ez a célunk. Erre szerintem meg is van minden esélyünk. Együttesünket erõsebbnek tartom a Feyenoordnál, amely Budapesten 1-1-re végzett. A Ferencváros elleni találkozónak mi vagyunk az esélyesei, a budapesti együttesre nehezebb meccs vár az AufSchalke-ban.
    A Ferencvárosból kiemelkedik Lipcsei Péter, az õ játéka nagyon tetszett. Bár gyorsasága már kissé megkopott, de még mindig képes arra, hogy ritmust váltson és fazont adjon a csapat játékának. Véleményem szerint akár még a Schalkéba is beférne. Robert Vágnert is jól ismerem, de nagyon tetszett Gyepes Gábor játéka is. Husztira is kíváncsi voltam, hiszen nagyon jó híreket hallottunk róla, de a Feyenoord elleni meccsen nem nagyon élt meg Song mellett. A magyaroknak és a magyar bajnoknak egyébként jó a megítélése Németországban, így biztosan jó meccset játszik majd a két csapat.

• Cucu13
    Na szerintem: Láma
  • Cucu13
    Én?
  • Cucu13
    Rósa?
  • Láma!
    jaja
  • Cucu13
    Gera?
  • Cucu13
    Jaaa Ok