26
-
#26 Henry,vagy Adriano kapja,legalábbis remélem -
cyrus #25 megbaszlakanyádhátán szmájli kopirájtos zasl... -
#24 -
Aspyrin #23 Ez fájt: "Az aranycipő Ki-é lessz?"
-
#22 htx -
#21 Lipcseit dicsérik a németek
[2004-11-09 14:00]
Következõ UEFA Kupa meccsünket november 25-én játsszuk a Schalke otthonában. A németeknek eddig négy pontjuk van, ám elsõ hazai mérkõzésükön csak döntetlenre végeztek a svájci Basel ellen.
- FTC.hu - A Schalke ellenünk nem szeretne ugyanebbe a hibába esni, ezért a gelsenkircheniek alaposan feltérképezik a meccsig együttesünket. A kék-fehérek megfigyelõje, Uwe Scheer jelen volt a mieink Feyenoord elleni találkozóján, de a Schalke U19-es csapatának vezetõedzõje megtekinti a Pécs és a ZTE elleni bajnokinkat is.
- Az edzõváltás óta remekül szerepel együttesünk – mondta Scheer. – Skóciában értékes 3 pontot szereztünk, és a Ferencváros ellen is ez a célunk. Erre szerintem meg is van minden esélyünk. Együttesünket erõsebbnek tartom a Feyenoordnál, amely Budapesten 1-1-re végzett. A Ferencváros elleni találkozónak mi vagyunk az esélyesei, a budapesti együttesre nehezebb meccs vár az AufSchalke-ban.
A Ferencvárosból kiemelkedik Lipcsei Péter, az õ játéka nagyon tetszett. Bár gyorsasága már kissé megkopott, de még mindig képes arra, hogy ritmust váltson és fazont adjon a csapat játékának. Véleményem szerint akár még a Schalkéba is beférne. Robert Vágnert is jól ismerem, de nagyon tetszett Gyepes Gábor játéka is. Husztira is kíváncsi voltam, hiszen nagyon jó híreket hallottunk róla, de a Feyenoord elleni meccsen nem nagyon élt meg Song mellett. A magyaroknak és a magyar bajnoknak egyébként jó a megítélése Németországban, így biztosan jó meccset játszik majd a két csapat.
-
#20 Na szerintem: Láma -
#19 Én? -
#18 Rósa? -
#17 jaja -
#16 Gera? -
#15 Jaaa Ok -
#14 lipcsei!!:DD -
#13 nem -
#12 tudom, azért mondtam hogy ö nem -
#11 Szerintem Rooney vagy Lipcsei -
#9 Nincsis ilyen játékos! -