gibo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kell altalanositani abbol, ami ide eljut. Altalaban csak a legszarabbakat forditjak le az ilyen tipusu jatekok kozul, mert azokat a legegyszerubb. Vannak nagyon mely, erdekes tortenettel rendelkezo peldanyok is, ahol abszolut nem a szexjelenetek vannak a kozeppontban, de sajna ezeket nem hozzak ki Japanbol, pedig ismerek olyan h-jatekot, amiben kb. annyi szoveg van, mint a Baldur's Gate 2-ben.(!)

TDK
szal
töröljétek

AMD 2500Mhz,512ddr,ati 9800pro

TDK
böeeeeeeeeee
ezt gondolom róla
szerintem le is törülhetitek ezt a topikot

TDK
szerintem 1 szar játék

TDK
nem nekem kell ez a topik
a haverom mondta de szerintem csak ki akart velem basz..
holnap szétverem ezért a fejét

Lacc
*lih lih*
Hmuda
Japánban hatalams piaca van ennek. Az egyik Frei dosszié megmutatta, hogy nyugati normák szerint emnynire perverzek a japánok, de ott tökéletesen elfogadott.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

dronkZero
Én csak azt nem értem, hogy ennek hol van piaca?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

BBird
Én csak kíváncsiságból toltam, hogy mi lesz az eredménye, vagy hogy késõbb lesz-e benne valami látványos animáció, ilyesmi. Megbántam, nem volt. :-)
Hmuda
Dehogy játszok vele. Sose bírtam a hentai-t szóval az elsõ jelenetnél quit volt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

BBird
Te ilyenekkel játszol? Pfúj, szégyeld magad! :-D
Mellékesen én is végigjátszottam, vagy mi. Legalábbis odáig eljutottam a játékban a 9001. Tovább kattintásra, hogy meg** khm khm, szóval megsimogattam a mostoha anyukám buksiját a zuhanyzóban.
Elég beteges egy játék, és tényleg dög unalom. Semmi animáció, max annyi, hogy 2 képben jelenít meg valamit. A többi sima álló kép, és kész. :-))
VÁÁÁÁÁ!!! 😄DD MEGALOL "1 újreg haverom"... csapódjunk a nagyokhoz, mi? 😄
takraj
téééllleeeegggg..... 😄DDDDDDDDDDDDD

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Hmuda
Ebbe a topicba nem lehet belekötni mert tényleg egy játék és nicns még ilyen.Egy manga szexgame ahol annyi a dolgod hogy néha ki kell választani pár lehetõség közül, hogy mit mondj, merre indulj, stb. Elég gagyi és unalmas.

Lacc
Ehh... Na jó most nem rakom be a lámás képest lássuk mi lesz itt.
köszönjük szépen

(még jó, h te egy ilyen õsreg vagy<#idiota>)

football without ultras is nothing

Seth
nekem meg a kisöcsém mondta hogy írjam már le hogy ez milyen szar egy játék (játék??) 😄

PSN ID.: Beegabor

TDK
ezt a topikot azé nyitottam mert 1 újreg haverom mondta
most rgisztrált és csak holnap este felé ír