18
gibo az xxx játék
  • Devla
    Nem kell altalanositani abbol, ami ide eljut. Altalaban csak a legszarabbakat forditjak le az ilyen tipusu jatekok kozul, mert azokat a legegyszerubb. Vannak nagyon mely, erdekes tortenettel rendelkezo peldanyok is, ahol abszolut nem a szexjelenetek vannak a kozeppontban, de sajna ezeket nem hozzak ki Japanbol, pedig ismerek olyan h-jatekot, amiben kb. annyi szoveg van, mint a Baldur's Gate 2-ben.(!)
  • TDK
    szal
    töröljétek
  • TDK
    böeeeeeeeeee
    ezt gondolom róla
    szerintem le is törülhetitek ezt a topikot
  • TDK
    szerintem 1 szar játék
  • TDK
    nem nekem kell ez a topik
    a haverom mondta de szerintem csak ki akart velem basz..
    holnap szétverem ezért a fejét
  • Lacc
    *lih lih*
  • Hmuda
    Japánban hatalams piaca van ennek. Az egyik Frei dosszié megmutatta, hogy nyugati normák szerint emnynire perverzek a japánok, de ott tökéletesen elfogadott.
  • dronkZero
    Én csak azt nem értem, hogy ennek hol van piaca?
  • BBird
    Én csak kíváncsiságból toltam, hogy mi lesz az eredménye, vagy hogy később lesz-e benne valami látványos animáció, ilyesmi. Megbántam, nem volt. :-)
  • Hmuda
    Dehogy játszok vele. Sose bírtam a hentai-t szóval az első jelenetnél quit volt.
  • BBird
    Te ilyenekkel játszol? Pfúj, szégyeld magad! :-D
    Mellékesen én is végigjátszottam, vagy mi. Legalábbis odáig eljutottam a játékban a 9001. Tovább kattintásra, hogy meg** khm khm, szóval megsimogattam a mostoha anyukám buksiját a zuhanyzóban.
    Elég beteges egy játék, és tényleg dög unalom. Semmi animáció, max annyi, hogy 2 képben jelenít meg valamit. A többi sima álló kép, és kész. :-))
  • Takezó
    VÁÁÁÁÁ!!! :DDD MEGALOL "1 újreg haverom"... csapódjunk a nagyokhoz, mi? :D
  • takraj
    téééllleeeegggg..... :DDDDDDDDDDDDDD
  • Hmuda
    Ebbe a topicba nem lehet belekötni mert tényleg egy játék és nicns még ilyen.Egy manga szexgame ahol annyi a dolgod hogy néha ki kell választani pár lehetőség közül, hogy mit mondj, merre indulj, stb. Elég gagyi és unalmas.
  • Lacc
    Ehh... Na jó most nem rakom be a lámás képest lássuk mi lesz itt.
  • skristof
    köszönjük szépen

(még jó, h te egy ilyen ősreg vagy)
  • Seth
    nekem meg a kisöcsém mondta hogy írjam már le hogy ez milyen szar egy játék (játék??) :D
  • TDK
    ezt a topikot azé nyitottam mert 1 újreg haverom mondta
    most rgisztrált és csak holnap este felé ír