feliratégetés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
.mjv formátumu videora lehet vhogy feliratot égetni? örülnék ha lenne. ha nincs azé azt is megköszönöm
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
http://it.news.hu/f.php?mod=40&id=60772&start=0
http://www.bennydog.com/clipper/phpBB2/index.php - regisztráció után a Felírattal kapcsolatban topikot ajánlom figyelmetekbe
Tudna nekem valaki segíteni?
Hogyan és mivel tudok beégetni egy feliratot egy avi filmbe?
Nincs valakinek használható ötlete, esetleg programja?
Nem találok semmi olyat, ami nekem kellene, így hálás lennék valaki segítségének!
Kiválasztod a filters részben a "subtitler" filtert (ez alapból nincs benne a stuffban, szóval szerezd meg valahonnan és pakold bele a nandub "plugins" könyvtárába) ---------valami ötlet,hogy honnan szerezzem +???
Már végigkerestem mindent,de nem találom.
Afrika lvl3 ^Xian powa^
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ehhez nem kell más, mint a "subadjust" nevü program, ami az srt, vagy sub file-okat átkonvertálja .ssa file-okká. Ezután megnyitod a nandubot és behivod az avi file-t. Kiválasztod a filters részben a "subtitler" filtert (ez alapból nincs benne a stuffban, szóval szerezd meg valahonnan és pakold bele a nandub "plugins" könyvtárába) és ott hozzátudod az avidhoz társítani a már átkonvertált feliratfile-t (pl.: kutyafüle.ssa). No és akkor átkonvertálod az avidat. Lényeg, hogy a video kódolásnál a teljes kódólást válaszd, ne a direct stream copy-t, mert akkor nem fogja rárakni a feliratot a filmre. Audiot viszont kódolásnál nem kell újra kódoltani, ill. nem muszáj, szal, az maradhat "direct stream copy". Remélem, segítettem, üdv, szép napot 😊
svcdre szeretnék feliratot rakni
mivel lehet könnyen, gyorsan?
I will use google before asking stupid questions.
Es mellesleg mukodik a kereso, soha semmi problemam nem volt vele.
jah, és esetleg a témanyitó leírhatná, mi is a problémája
football without ultras is nothing
2:berakod a lapolvasóba
3: megnyitod a filmet és ráscanneled
4: kész
5 Lehet bezárni!
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊