18
-
#18 az armageddon kettő mintha egy kicsit régebbi lett volna mint az egy. :DDD -
#17 Így van. Armageddon 2 is volt az RTL-en. Persze eredetileg semmi köze nincs az elsőhöz.
"és hogy ne ússzon be olykor a testére egy-egy elmélázó grafikus egerének nyilacskája."
Ez komoly??? -
#16 egy ember hal meg benne?
hát ez akkor nem film!!!
az "első" része az még elment szerintem. -
winnie #15 ez így van, csak arra céloztam, hogy ez esetben megállja a helyét a címadás. -
Yv@n #14 Nemtudom, de szerintem ha egy állatot már 3. részében is ki kell szabadítani egy filmnek, az életképtelen, és agyon kell lőni... -
#13 ez egy valós jelenség a magyar médiában.
gagyi fos filmekre ráaggatnak nagy sikerneveket, hátha úgy nagyobb lesz a nézettség...
pl.:az rtl klubbon volt régebben predator 3!
na mondom az fasza, megnézem...
télleg vmi predator szerű vaddisznó alkatú dögről szólt, de köze nincs az előbbi 2 predator filmhez(pláne,hogy az angol cím kanyarból más)
nyereségorientált az egész qrva kereskedelmi televíziózás (+meg minden a világon)
megveszik két fillérért a "b" kategória alatti filmet, amit már az utolsó faluban is 10szer vetítettek és adnak neki kafa címet...
-
Alfa Of NS #12 A cikk alapjan ez a film ugy szar ahogy van. )Az elso reszi is gyenge volt) -
#11 Ok köszi, nem tudtam:)
Az Alien vs. Predator-t tényleg erős túlzás folytatásnak vélni szerintem.. :P Bár majd abból is lesz kettő biztosan, azt bátran lehet majd :) -
winnie #10 Egyébként még arra is kiváncsi lennék, hogy ez miért is Anakonda 2., ugyanis semmi köze sincs az Anakonda címú fimhez.. nem értem miért adtak neki egy kettest a magyarok, mert külföldön sincs sehol ez a bizonyos 2. jelző. Ez olyan, mintha abból is folytatást akarnánk csinálni, ami nem is az :PP
öhm, hát annyi köze van,
- hogy mindkettő ugyanarról szól,
- hogy ennek a munkacíme anaconda 2 volt,
- hogy kiírják a főcímbe a feliratoknál, hogy az az első rész íróinak a forgatókönyve alapján készült.
- hogy ugyanaz a film producere
sok olyan folytatás van, aminek az eredeti címében nincs benne a kettes szám. -
Cat #9 a 4 alien és a 2 predatorfilm folytatásának tekinthető -
Cat #8 megnéztem az előzetest és... marharöhejes film, klisékkel telerakva, előre lehet látni hogy mi után mi jön
katasztrófa lehet -
#7 Az Alien vs. Predator mióta folytatás? minek a folytatása?:P Vagy én tudok valamit rosszul?
Egyébként még arra is kiváncsi lennék, hogy ez miért is Anakonda 2., ugyanis semmi köze sincs az Anakonda címú fimhez.. nem értem miért adtak neki egy kettest a magyarok, mert külföldön sincs sehol ez a bizonyos 2. jelző. Ez olyan, mintha abból is folytatást akarnánk csinálni, ami nem is az :PP -
winnie #6 Normális ez? Szabadítsuk ki Willyt?:) Második rész? :))))) Mennyit fizethettek ennek a Szekeres Viktornak? Ezeken még holnap is röhögni fogok! :)))
hümm. szerintem ez volt a célja, nem? (gyk. irónia, cinizmus?) -
#5 Abból még van 3. rész is, ha jól tudom... (mmint a Szabadítsátok ki Willyt-ből) -
Murdoc #4 milyen nívó?
mit beszél ez?
egyre rosszabb filmeknek csinálnak egyre rosszabb folytatást.
Full reklám, ez a cég.
"Valószínűleg csak a legelvakultabb mozinézők nem láthatták, hogy milyen hozzáértéssel nyúlt egyik előző rendezésében, a Szabadítsuk ki Willy-t 2-ben a nem mindennapi, kényes témához. A produceri noteszben tehár a direktor címszó ki vagyon pipálva."
Normális ez? Szabadítsuk ki Willyt?:) Második rész? :))))) Mennyit fizethettek ennek a Szekeres Viktornak? Ezeken még holnap is röhögni fogok! :)))
-
archkoven #3 "...a filmek második része általában nem ér fel színvonalban az eredeti műhöz. Az Anakonda 2. c. horrorsequel megpróbálta legyőzni ezt az átkot. A szándék persze nemes, hiszen tényleg nem egyszerű olyat produkálni, amely az első rész által felállított nívót meghaladja."
Remélem Viktor nem arról a filmről beszélsz amelyikben Ice Cube egy hajón birkózott azzal a gecinagy kígyóval! Mert ha igen akkor a helyes mondat így kellett volna hogy hangozzon:
...A szándék persze nemes, hiszen tényleg nem egyszerű olyat produkálni, amely az első rész által felállított nívót NEM HALADJA MEG. -
#2 Nemtom, ha ez az a film, emire en gondolok, akkor egy baromsag az elso resze... -
#1 hmmm.