Letölthető a Half-Life 2 SDK

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol lehet letölteni ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

kcsbubi
Egyes ameikai boltok nem bírtak várni november 16-áig, hanem már tegnapelõtt óta meg lehet tõlük venni az 5 CD-s Half-Life 2 opuszt. Gyakorlatilag semmi értelme nincsen annak, hogy a megjelenési nap elõtt valaki HL2 példányt birtokoljon, mivel a Valve holnaptól fogja a Steam rendszeren való regisztrálást aktiválni. Buta, buta amcsi boltok...

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu

NEOreg2
na tegnap letötött 6%-ot, de aztmondja hétvégén beindul a nagyüzem, amúgy 30-40 kb/s-al tölt, korlátlan és csak 5000-et fizet érte<#mf3>

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...

sweech
jóvanmá!
nem tehetek arról hogy nem tud cd-t írni szerencsétlen cd íróm! 😄

sweech
hát akkor te meg...meg...na!!!

sweech
he gyerek! én megtoom szerezni! 😄

Wing Rockling
26 K-s nettel tölti? 😄D

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

NEOreg2
BAzz tegnap sem töltött le semmit<#mf3><#boxer>

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...

Wing Rockling
Keress valami kemény fémtárgyat amivel neki mehetsz a kölyök az arcának 😄

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

NEOreg2
A rohatt a tegnap nem töltött semmit!!!!4444
De remélem holnapra már 60% lesz mer jön a beton...

szvícs: nem kell, de akkor adol vagy 4000 HUF-t az iratott cd-id után<#mf1>

Wing Rockling
Akkor mondd meg neki hogy húzzon bele de nagyon erõsen, mert én már tegnap játszani akarok vele 😄

sweech
oszt zavar kisköccsög?
kell a sillent hill 4?
akkoo' befogod?<#eplus2><#gunyos1><#vigyor3>

NEOreg2
Vazzeg te még az 1-el sem játszottál, akkor nemtökmind1, amúgy osztálytársamnak már 40.1% lennvan<#worship>

M@TriX
is...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

sweech
he most ebbe ugyanolyan szörnyek lesznek mint az egybe?

riska1982
Remélem 2 legyet ütünk egy csapásra, ha jól tudom ekkor kezdik el fejleszteni az ADSL vonalat is.

A világ nem lesz jobb, ha csak nem leszel rosszabb!

Nézd meg majd mozgás közben is, ég és föld lesz a különbség a nagy elõdhöz képest...
Most már kezdem érteni, hogy a Matáv miért nov. 16-tól emeli a sávszélességeket...

Hát most, hogy ilyen összehasonlítóképeket lehet látni az elõdhöz viszonyítva...hát én nem vagyok elragadtatva. Jobbnak jobb,de azért(szerintem) túl közel állnak egymáshoz minõségben.

NEOreg2
A sátánhoz, mer a kuponkódok illegálisan kerültek hozzá<#eplus2>

Wing Rockling
Az utolsó képen azokat a véres gecieket élvezet lesz írtani

Wing Rockling
Istenhez, a <#violent>sátánhoz, vagy buddhához imádkozzak? 😄D

NEOreg2
A rohatt annyukat még több gigabyte anyag???, pedig osztálytársamnak már 30% megvan az eddigiekbõl, aztmondta, hogy mobilracken már a megjelenés napján idefogja adni, mert õ csak az apja gépén tud majd vele normálisan játsszani, de nem baj, majd imádkozok, és bízok a netsebességében(Wing te is imádkozzál<#hehe>)

Wing Rockling
A revolver már az elsõ részben is tetszett, most meg egyenesen fasza 😊
Remélem ha üríti a tárat már csak a hüvelyek fognak kipotyogni, nem egész töltények

M@TriX
jah, de majd meglátjuk, én csak magamnak hiszek... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Dzsini
minden elõzetes híresztelés és teszt alapján nem múlja alul a nagy elõdöt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Én annyira nem követem a HL2 fórumokat(maradjunk annyiba h semennyire)ezért kérdezném,hogy szerintetek lesz ennek is olyan hosszú és élvezetes játékmenete,mint a HL1-nek volt?Mert az baromira tetszett...nemvok egy hc gamer,soha nem játszok végig semmi jétákot,de az az 1 kivétel volt...<#smile>
kira 😛

http://www.lohere.net - a MagyarChan

má nemkell sokat aludni <#zavart1>

http://thenamelessphoto.com/