30
  • toarpad
    Hol lehet letölteni ?
  • kcsbubi
    Egyes ameikai boltok nem bírtak várni november 16-áig, hanem már tegnapelőtt óta meg lehet tőlük venni az 5 CD-s Half-Life 2 opuszt. Gyakorlatilag semmi értelme nincsen annak, hogy a megjelenési nap előtt valaki HL2 példányt birtokoljon, mivel a Valve holnaptól fogja a Steam rendszeren való regisztrálást aktiválni. Buta, buta amcsi boltok...
  • NEOreg2
    na tegnap letötött 6%-ot, de aztmondja hétvégén beindul a nagyüzem, amúgy 30-40 kb/s-al tölt, korlátlan és csak 5000-et fizet érte
  • sweech
    jóvanmá!
    nem tehetek arról hogy nem tud cd-t írni szerencsétlen cd íróm! :D
  • sweech
    hát akkor te meg...meg...na!!!
  • sweech
    he gyerek! én megtoom szerezni! :D
  • Wing Rockling
    26 K-s nettel tölti? :DD
  • NEOreg2
    BAzz tegnap sem töltött le semmit
  • Wing Rockling
    Keress valami kemény fémtárgyat amivel neki mehetsz a kölyök az arcának :D
  • NEOreg2
    A rohatt a tegnap nem töltött semmit!!!!4444
    De remélem holnapra már 60% lesz mer jön a beton...

szvícs: nem kell, de akkor adol vagy 4000 HUF-t az iratott cd-id után
  • Wing Rockling
    Akkor mondd meg neki hogy húzzon bele de nagyon erősen, mert én már tegnap játszani akarok vele :D
  • sweech
    oszt zavar kisköccsög?
    kell a sillent hill 4?
    akkoo' befogod?
  • NEOreg2
    Vazzeg te még az 1-el sem játszottál, akkor nemtökmind1, amúgy osztálytársamnak már 40.1% lennvan
  • M@TriX
    is...
  • sweech
    he most ebbe ugyanolyan szörnyek lesznek mint az egybe?
  • riska1982
    Remélem 2 legyet ütünk egy csapásra, ha jól tudom ekkor kezdik el fejleszteni az ADSL vonalat is.
  • Zro
    Nézd meg majd mozgás közben is, ég és föld lesz a különbség a nagy elődhöz képest...
  • BiroAndras
    Most már kezdem érteni, hogy a Matáv miért nov. 16-tól emeli a sávszélességeket...
  • Freddy TNT
    Hát most, hogy ilyen összehasonlítóképeket lehet látni az elődhöz viszonyítva...hát én nem vagyok elragadtatva. Jobbnak jobb,de azért(szerintem) túl közel állnak egymáshoz minőségben.
  • NEOreg2
    A sátánhoz, mer a kuponkódok illegálisan kerültek hozzá
  • Wing Rockling
    Az utolsó képen azokat a véres gecieket élvezet lesz írtani
  • Wing Rockling
    Istenhez, a sátánhoz, vagy buddhához imádkozzak? :DD
  • NEOreg2
    A rohatt annyukat még több gigabyte anyag???, pedig osztálytársamnak már 30% megvan az eddigiekből, aztmondta, hogy mobilracken már a megjelenés napján idefogja adni, mert ő csak az apja gépén tud majd vele normálisan játsszani, de nem baj, majd imádkozok, és bízok a netsebességében(Wing te is imádkozzál)
  • Wing Rockling
    A revolver már az első részben is tetszett, most meg egyenesen fasza :)
    Remélem ha üríti a tárat már csak a hüvelyek fognak kipotyogni, nem egész töltények
  • M@TriX
    jah, de majd meglátjuk, én csak magamnak hiszek... :)
  • Dzsini
    minden előzetes híresztelés és teszt alapján nem múlja alul a nagy elődöt.
  • ThomasTheKoRner
    Én annyira nem követem a HL2 fórumokat(maradjunk annyiba h semennyire)ezért kérdezném,hogy szerintetek lesz ennek is olyan hosszú és élvezetes játékmenete,mint a HL1-nek volt?Mert az baromira tetszett...nemvok egy hc gamer,soha nem játszok végig semmi jétákot,de az az 1 kivétel volt...
  • Shadow_THH
    kira :P
  • CUCLI
    má nemkell sokat aludni