25
Hogy kell CD ről DVD átirni egy gammát
  • Psx2
    Helo!!!Egy olyan problémám lenne hogy lszedtem az Ulaunch cd-ét és mivel ps2-öm nem szereti a cd-éket, ezért szeretném dvd-ére kiírni!!Arra kéne a progi hogy mentéseket másoljak Penről Mc-ra!!Szóval nem tom kiírni dvd-re,hallottam pedig hogy lehet vhogy!!!Bin,és cue fájlok!!!!Help!!Thx!!
  • belo4
    Na megcsináltam!!
    Csak 1 Dummy file-t kell belerakni és kész :D
    Igaz ez kb 5 folyamat XD
  • belo4
    Az ICO-t leszedtem dvd formátumba vis csak lehet ilyet csinálni.
    Zsír.
  • belo4
    nekem ez semmit se csinál...
    vki írna ide h sikerülhet-e v nem egyáltalán...
  • belo4
    Most ezt h lehet megcsinálni??
    Mert megvan a HL1 és cd formátumú...
  • iguanodon
    Szevasztok.
    Ráakadtam egy angol leírásra, programokkal, ami mellett ott volt egy cd-s játék dvd-re átalakított változata kiírás után működött rendesen.
    Ha valaki szeretné kipróbálni hogyan lehet cd-ből dvd-t az segítsen én is most próbálgatom.
    A programok amik kellenek angol leírással
    http://files-upload.com/413506/ps2imagerebuilderset.rar.html
  • tyler82
    Mi lehetetlen? CDs gamet DVDre írni??
    2004ben még azt mondtad sikerült.:) Mert engem is élrdekelne. Lmondhatnád hogyan sikerült akár itt akár mailban is.
  • Wask
    Ennyi idő alatt rájöttem hogy ez LEHETETLEN:) UGyhogy sztm le is kéne zárni:P
  • Révész
    ELADÓ PS2 hagyományos, chipelve, 8MB memóriával 35.000-ért!

Eladom megunt (másolt) PS2 játékaimat postai utánvéttel 800Ft/db
    áron! Area54, Brother in Arms, Killzone, Predator, Project Snowblind,
    Fifa2005, NFSUG2, Burnout3, Prince of Persia2, Second Sight, RTC-
    Wolfeinstein, Virtual pool 2004, EA games ssx tricky snowboard, Medal
    of Honor rising sun, küldj postacímet! [email protected]
  • Sephi
    Ha arra a negy oldalas leirasra gondolsz akkor sok sikert!
  • Wask
    Na sikerált! Segitett egyik konzol stuidos haverom! Jó ez a tutorial csak nagyon részletes fele ennyit is elég csinálni!
  • Sephi
    Mint ahogy mar lentebb is irtam ember a Ps2 DVD Iras Hogyan cimu topikban mar ledumaltuk a temat.
  • Luiprima
    Én még nem találkoztam olyannal akinek sikerült volna, nem egyszerű dolog. Ha megtalálod a megoldást nyugodtan tedd közkinccsé.
  • Devla
    Talaltam egy tutorialt ami ezzel foglalkozik, sok szerencset hozza.
  • Devla
    Nem szivatni akar mindenki, hanem nagyon korulmenyes megoldani amit akarsz, es akkor se biztos hogy mukodik. Egyszerubb, ha megszerzed a dvd valtozatot a jatekbol.
  • Wask
    De léci ne oltogassatok már! Nagyon sürgössen kéne! Inkább pls! Válaszoljatok!
  • Devla
    A korulnezesnek nem csak az az ertelme van, hogy szo szerint megtalald a valaszt a kerdesedre, hanem ha talalsz egy hasonlo temat akkor ott meg tudod kerdezni.
  • Wask
    Olvasgattam! De az a baj hogy konkrétan nincs leírva! Léce irjátok le pontról pontra és akkor már másnak se kell keresnie!
  • Wask
    Erröl nincs szó! Tudod nem basztam körülnézni! Nincs benne erröl szó! De ha olyan okos vagy igazán válaszolhatnál!
  • akyyy
  • Sephi
    A Ps2 DVD Iras hogyan? cimu topikot ugye nem vetted eszre? Es a tobbi 4-et sem ami erol szol?

Pont most volt rola szo hogy megy a nagy topik nyitas de basztok korulnezni ha van mar iyenrol szo.

• Wask
    Ezt már próbáltam CD képet se engedi mert üres CD-t kér:( ÉS a DVDt kiköpi! Pedig sok helyen csinálják!
  • akyyy
  • akyyy
    csinálj cd képet, és azt csak ráirod dvd-re amugy passz mer nekem nincs
  • Wask
    Sok programmal próbálkoztam de egyik se viszi! Egyszerűen nem tudok egy sima CD-t átirni egy DVDre! Mert nem kezdi el még csak irni se! Hogy tudnám ezt megoldani? Mert a CDket már alig viszi a PSem és hallottam hogy rongálja a CD olvasása! Előre is köszi!