25
Hogy kell CD ről DVD átirni egy gammát
-
Psx2 #25 Helo!!!Egy olyan problémám lenne hogy lszedtem az Ulaunch cd-ét és mivel ps2-öm nem szereti a cd-éket, ezért szeretném dvd-ére kiírni!!Arra kéne a progi hogy mentéseket másoljak Penről Mc-ra!!Szóval nem tom kiírni dvd-re,hallottam pedig hogy lehet vhogy!!!Bin,és cue fájlok!!!!Help!!Thx!! -
belo4 #24 Na megcsináltam!!
Csak 1 Dummy file-t kell belerakni és kész :D
Igaz ez kb 5 folyamat XD -
belo4 #23 Az ICO-t leszedtem dvd formátumba vis csak lehet ilyet csinálni.
Zsír. -
belo4 #22 nekem ez semmit se csinál...
vki írna ide h sikerülhet-e v nem egyáltalán... -
belo4 #21 Most ezt h lehet megcsinálni??
Mert megvan a HL1 és cd formátumú... -
iguanodon #20 Szevasztok.
Ráakadtam egy angol leírásra, programokkal, ami mellett ott volt egy cd-s játék dvd-re átalakított változata kiírás után működött rendesen.
Ha valaki szeretné kipróbálni hogyan lehet cd-ből dvd-t az segítsen én is most próbálgatom.
A programok amik kellenek angol leírással
http://files-upload.com/413506/ps2imagerebuilderset.rar.html -
#19 Mi lehetetlen? CDs gamet DVDre írni??
2004ben még azt mondtad sikerült.:) Mert engem is élrdekelne. Lmondhatnád hogyan sikerült akár itt akár mailban is.
-
#18 Ennyi idő alatt rájöttem hogy ez LEHETETLEN:) UGyhogy sztm le is kéne zárni:P -
Révész #17 ELADÓ PS2 hagyományos, chipelve, 8MB memóriával 35.000-ért!
Eladom megunt (másolt) PS2 játékaimat postai utánvéttel 800Ft/db
áron! Area54, Brother in Arms, Killzone, Predator, Project Snowblind,
Fifa2005, NFSUG2, Burnout3, Prince of Persia2, Second Sight, RTC-
Wolfeinstein, Virtual pool 2004, EA games ssx tricky snowboard, Medal
of Honor rising sun, küldj postacímet! [email protected] -
#16 Ha arra a negy oldalas leirasra gondolsz akkor sok sikert! -
#15 Na sikerált! Segitett egyik konzol stuidos haverom! Jó ez a tutorial csak nagyon részletes fele ennyit is elég csinálni! -
#14 Mint ahogy mar lentebb is irtam ember a Ps2 DVD Iras Hogyan cimu topikban mar ledumaltuk a temat. -
#13 Én még nem találkoztam olyannal akinek sikerült volna, nem egyszerű dolog. Ha megtalálod a megoldást nyugodtan tedd közkinccsé. -
Devla #12 Talaltam egy tutorialt ami ezzel foglalkozik, sok szerencset hozza. -
Devla #11 Nem szivatni akar mindenki, hanem nagyon korulmenyes megoldani amit akarsz, es akkor se biztos hogy mukodik. Egyszerubb, ha megszerzed a dvd valtozatot a jatekbol. -
#10 De léci ne oltogassatok már! Nagyon sürgössen kéne! Inkább pls! Válaszoljatok! -
Devla #9 A korulnezesnek nem csak az az ertelme van, hogy szo szerint megtalald a valaszt a kerdesedre, hanem ha talalsz egy hasonlo temat akkor ott meg tudod kerdezni. -
#8 Olvasgattam! De az a baj hogy konkrétan nincs leírva! Léce irjátok le pontról pontra és akkor már másnak se kell keresnie! -
#7 Erröl nincs szó! Tudod nem basztam körülnézni! Nincs benne erröl szó! De ha olyan okos vagy igazán válaszolhatnál! -
#6 -
#5 A Ps2 DVD Iras hogyan? cimu topikot ugye nem vetted eszre? Es a tobbi 4-et sem ami erol szol?
Pont most volt rola szo hogy megy a nagy topik nyitas de basztok korulnezni ha van mar iyenrol szo.
-
#4 Ezt már próbáltam CD képet se engedi mert üres CD-t kér:( ÉS a DVDt kiköpi! Pedig sok helyen csinálják! -
#3 -
#2 csinálj cd képet, és azt csak ráirod dvd-re amugy passz mer nekem nincs -
#1 Sok programmal próbálkoztam de egyik se viszi! Egyszerűen nem tudok egy sima CD-t átirni egy DVDre! Mert nem kezdi el még csak irni se! Hogy tudnám ezt megoldani? Mert a CDket már alig viszi a PSem és hallottam hogy rongálja a CD olvasása! Előre is köszi!