Wireless Broadband Router
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek szerint ez a D-link ennyire szar lenne?
Szerintem inkább az utóbbi(mármint a szoftver.)
Érdemes szarakodni vele, vagy újat kék venni?
Furcsán viselkedik az újonnan megvásárolt d-link wireless rendszer(DI-524UP).
Néha, látszólag ok nélkül megszakad a kapcsolat, ami érdekesebbé teszi a dolgot hogy ezek után be-ki "ugrál" öt másodpercenként...(a jel elméletileg tökéletes lenne(40-60%~30-50kbit/sec))
A letöltési sebességgel is gondjaim vannak, a sávszélesség itt is erõsen ingadozik.
Ha öcsémmel próbálok lanon játszani, 5-10 perc akadálymetes Warcraftozás után közli hogy "várakozás másik játékosra" majd az esetek többségében itt is megszakad.
Valószínünek tartom hogy valami beállítási probléma lehet a háttérben, de ötletem sincs az az igazság.
Mondták hogy nézzem meg a csomagokat, meg hogy ezeknek az átvitelével kapcsolatban ír e ki valmi hibát...nekem csak küldött, meg fogadott csomagok vannak feltüntetve egy mozgó grafikonon(amit meg se lehet nézni visszamenõleg, és szinte mindíg stagnál) Illetve van két érték (fragmantion/rts trashold) ezek viszont nem tudom mire jók...
wpa-psk titkosítást használok, oprendszer: win xp,
Elõre is köszönöm,elnézést ha már szerepelt a probléma
-stabilnak eggyáltalán nem mondható adó sugárzás
-rosszul mûködõ dhcp szolgáltatás(pl:minduntalan 3 gépbõl kettõnek mindig ugynazt az ip címet akarja kiosztani)
ez a 3 dolog a jéghegy csúcsa de én legtöbbszõr ezzekkel találkoztam szarabb,vagy jobb de kiforratlan szoftverü routernél.
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
bár ezen a vonalon tisztességesen lehet szívni,ha szar a router...
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
radio power
ott admin és admin a belépés ha friss a cumó.
de ha nem az lenne akkor reseteld,és az adminnal be tudsz lépni.
ja meg annak hogy segíthettem:)
192.168.1.1 próbáld ki.
de ahhoz kéne tudni az IP cimét...csak elfelejtettem, és nincs meg a használati utasitása.. az se ártana
lenullázni ezt nem érteni.
iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD
nálam két gép van és az egyiket a 192.168.1.101-en míg a másikat a 192.168.1.102-re állítottam be,természetesen a megfelelõ alapértelmezett átjáróval ,és dns-el egyetemben.
Ilyen angol kiírást keressél "Number of Address"
Ha eléred a routert a géprõl,és az internetes user és pass be van állítva a routeren,akkor mennie kell a netnek,és még mindig van hiba,akkor azt a routeren belül kell beállítani.
iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD
A géprõl eléred a routert?
próbáltam a fix IPs megoldást is, itt az a gond hogy ugyan kapcsolat az van
de net az aztán nincs; ma még le is formatáltam routert reseteltem de semmi még mindíg csak nyílt módban megy :-(
Adj fix ip címet a hálókártyának és írd be az alapértelmezett átjárót és a DNS szerver címet.
Nekem a titkosítással akadtak gondjaim, tegnap vettem egy D-Link DI-614+ Router
és egy X-Micro 54Mbit Wireless USB hálózati kártyát. Viszont a konfigurálásnál
szerttem volna beállítani a WPA-PSK titkosítást, de hiába hangoltam össze a routert és a kártyát is egyszerûen nem tud kapcsolódni, próbáltam a windozból is beállítani de úgy sem ment egyedûl akkor kifogástalan a kapcsolat nyitott.
Nem tujátok mi lehet a gond? Vagy esetleg valami progi amivel biztonságossá tudnám tenni a hálózatomat. Próbáltam a McAfee Wireless Securityt de ebben is nyitottnak látja a kapcsolatot.
Elõre is kösz!
SM
valahova fel kell menni vagy mi?? pléz help..
__|__ ________(*)________
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Megpróbálom, de nem vagyok profi. Bekötöttem az új szerzeményt kisilabizáltam, hogy tcp/ip beállításoknál kell megadni ip címet. Gondoltam ha ez meg van akkor a hagyományos beállításommal fel tudok csatlakozni de ez súlyos tévedésnek bizonyult. Most nem tudom mi a legelsõ lépés, elvesztem... a kapcsolat beállítás vagy a hálózat vagy mi???
thx
p
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A net beállításánál a setup wizard-ban az over PPPoE-t kell kiválasztani ADSL-nél, és oda beírni a login/pass-t.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Kellene egy kis segítség. Van egy SMC2804 WBRP-G Wireless Broadband Router-m, de sajnos nem tudom hogy kell beconfigurálni. Ha van valakinek ebben tapasztalata kérem segítsen. Axelero-s ADSL-m van...
thx
p<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>