44
Wireless Broadband Router
-
Atomnyuszi #44 Sziasztok! Nekem egy olyan probmlémám lenne, amivel 11 év alatt nem találkoztam még, csak amikor megvettem a routeremet. A torrentes töltéseknél, amikor el akarom kezdeni a letöltést, ezt írja ki: "Couldn't listen - unable to forward port via UPnP". Ha valaki tudja megoldást, írjon pls, nagyon megköszönném! Bye All! -
#43 Hoppá...magamra ismerek a tüneteknél:)
Ezek szerint ez a D-link ennyire szar lenne?
Szerintem inkább az utóbbi(mármint a szoftver.)
Érdemes szarakodni vele, vagy újat kék venni?
-
#42 Tiszteletem.
Furcsán viselkedik az újonnan megvásárolt d-link wireless rendszer(DI-524UP).
Néha, látszólag ok nélkül megszakad a kapcsolat, ami érdekesebbé teszi a dolgot hogy ezek után be-ki "ugrál" öt másodpercenként...(a jel elméletileg tökéletes lenne(40-60%~30-50kbit/sec))
A letöltési sebességgel is gondjaim vannak, a sávszélesség itt is erősen ingadozik.
Ha öcsémmel próbálok lanon játszani, 5-10 perc akadálymetes Warcraftozás után közli hogy "várakozás másik játékosra" majd az esetek többségében itt is megszakad.
Valószínünek tartom hogy valami beállítási probléma lehet a háttérben, de ötletem sincs az az igazság.
Mondták hogy nézzem meg a csomagokat, meg hogy ezeknek az átvitelével kapcsolatban ír e ki valmi hibát...nekem csak küldött, meg fogadott csomagok vannak feltüntetve egy mozgó grafikonon(amit meg se lehet nézni visszamenőleg, és szinte mindíg stagnál) Illetve van két érték (fragmantion/rts trashold) ezek viszont nem tudom mire jók...
wpa-psk titkosítást használok, oprendszer: win xp,
Előre is köszönöm,elnézést ha már szerepelt a probléma -
izb #41 -állandó reconnect jelenség
-stabilnak eggyáltalán nem mondható adó sugárzás
-rosszul működő dhcp szolgáltatás(pl:minduntalan 3 gépből kettőnek mindig ugynazt az ip címet akarja kiosztani)
ez a 3 dolog a jéghegy csúcsa de én legtöbbszőr ezzekkel találkoztam szarabb,vagy jobb de kiforratlan szoftverü routernél. -
#40 mire gondolsz szívás gyanánt? :D -
izb #39 Hát én sem tudom.Valszeg az ára miatt.
bár ezen a vonalon tisztességesen lehet szívni,ha szar a router... -
#38 sajna ilyen nincs :-( szar ez az SMC. nemtom ért tolja ezt mindneki.... -
izb #37 router beállításai között keress valami ilyesmit.
radio power -
#36 szevasztok! Kéne info! Mivel tudom a routerem jelét gyengíteni? Mivel 72 DB-el tolj aaz áldást:P Oszt minek ennyire:P nehogy belhaljak, hogy itt vagyok mellette:D -
izb #35 -
#34 ja :) köszi a segitséget -
izb #33 na ez egy jó hír.tehát mindent meg tudtál oldani? -
#32 nem volt berakva jelszo :))) -
izb #31 az admisztrációs részre?
ott admin és admin a belépés ha friss a cumó.
de ha nem az lenne akkor reseteld,és az adminnal be tudsz lépni. -
#30 és nincs vmi közös jelszó uj routereknél? :D -
izb #29 na ennek nagyon örülök:)
ja meg annak hogy segíthettem:) -
#28 oksa, működik, köszönöm szépen!!!
ismerem :P -
izb #27 mondjuk te sem ismered a válasz gombot minusz 1 pont. -
izb #26 alapból a legtöbb router IP cime ez:
192.168.1.1 próbáld ki. -
#25 valaki esetleg tudna segiteni? -
#24 ujra kéne inditani (reset)
de ahhoz kéne tudni az IP cimét...csak elfelejtettem, és nincs meg a használati utasitása.. az se ártana -
izb #23 Hogyhogy lenullázni?default kell vagy mi?
lenullázni ezt nem érteni. -
#22 a routert -
izb #21 Mit? -
#20 van egy Mercury Wireless Broadband Routerem. Nem tudja valaki hogyan kell lenullázni? -
SpyMac #19 A titkosítás egy gyengébb formályát (WEP) sikerült megoldanom egyelnőre ez elegendő :-) -
izb #18 a routerben beállítottad,hogy milyen tartományban lehet az általad beírt ip cím?
nálam két gép van és az egyiket a 192.168.1.101-en míg a másikat a 192.168.1.102-re állítottam be,természetesen a megfelelő alapértelmezett átjáróval ,és dns-el egyetemben.
Ilyen angol kiírást keressél "Number of Address"
Ha eléred a routert a gépről,és az internetes user és pass be van állítva a routeren,akkor mennie kell a netnek,és még mindig van hiba,akkor azt a routeren belül kell beállítani. -
SpyMac #17 persze rndesen belőttem, de ha IPt osztok a hálókártyának akkor akkor nem érem el a routert sem csak a tálca icon jelzi hogy van kapcsolat, esetleg nem létezik erre valami progi? -
izb #16 user és passt adtál neki?
A gépről eléred a routert? -
SpyMac #15 egyébként itta leírás ami alapján beállítottam -
SpyMac #14 Persze mentem a beállításokt restartol is a router
próbáltam a fix IPs megoldást is, itt az a gond hogy ugyan kapcsolat az van
de net az aztán nincs; ma még le is formatáltam routert reseteltem de semmi még mindíg csak nyílt módban megy :-( -
izb #13 mikor beírod a routerbe a jelszót,akkor elmented?
Adj fix ip címet a hálókártyának és írd be az alapértelmezett átjárót és a DNS szerver címet. -
SpyMac #12 Hello!
Nekem a titkosítással akadtak gondjaim, tegnap vettem egy D-Link DI-614+ Router
és egy X-Micro 54Mbit Wireless USB hálózati kártyát. Viszont a konfigurálásnál
szerttem volna beállítani a WPA-PSK titkosítást, de hiába hangoltam össze a routert és a kártyát is egyszerűen nem tud kapcsolódni, próbáltam a windozból is beállítani de úgy sem ment egyedűl akkor kifogástalan a kapcsolat nyitott.
Nem tujátok mi lehet a gond? Vagy esetleg valami progi amivel biztonságossá tudnám tenni a hálózatomat. Próbáltam a McAfee Wireless Securityt de ebben is nyitottnak látja a kapcsolatot.
Előre is kösz!
SM -
pasquale #11 az lenne a kérdésem h h tudom beállítani a linsys wrt54gs wireless routeremet.. h a jelszót beletegyem... stb.
valahova fel kell menni vagy mi?? pléz help.. -
the Godfather #10 megtörtént...de anno a forumon kivül...sajnos nem voltam jelen, csak most látom.. -
peter31 #9 Végülis megoldódott de köszi!!! Nem tudtam hol és hogy lehet elérni a menüt, ahol a beállításokat elvégezhettem volna. Godfather segített... -
#8 ibtl? -
peter31 #7 Nem vettem észre bakker... -
HoTDoG #6 Már nem akarok pofátlankodni, de...
1.
2.
3.
van már pár, és talán még ezeken kívül... -
peter31 #5 A guide-ból úgy tűnik pár lépésből meg van még se megy