16
-
eke #16 Egy kicsit átestek a ló túloldalára... Most meg kapkodhatnak a hülyék...:-))) -
HUmanEmber41st #15 De nem lesz ebből semmi.. -
HUmanEmber41st #14 Biztos a Görög maffia találta ki, hogy majd a csempészárút jó drágán tudja majd eladni..Feltűnnek az utcákon a nagykabátos férfiak, bélés helyett játék CD-kkel... -
Devla #13 Ez logikailag kisse hibas. Ezekszerint ha drogot nem szabad arulni akkor csempeszni szabad? -
M2 #12 Azért itt is hozhatnának olyan törvényt, hogy " bármilyen elektronikus játék importálása az országba és árusítása szigorúan tilos", mert ez alapján letölteni és ingyen másolgatni szabad. Szép kalózvilág! :-)
Aztán kiterjeszthetnék úgy általánosan a szoftverekre is, elég csak annyit beleírni, hogy "elektronikus játék játszásának lehetőségét biztosító vagy készítésére felhasználható szoftvert is tilos". -
Devla #11 Dehogynem helyeztek. Ha jol emlekszem, nem elt tovabb a torveny egy-ket hetnel. De ez majdnem mindegy, hiszen a lenyeg az, hogy egyaltalan el se lehetne fogadni egy ilyen torvenyt. Az EBnek minden joga meg van hozza hogy elmarasztalja ezert az orszagot. -
DOT #10 Hát igen. Az eset jól példázza az EU működésének hatékonyságát. Attól tartok, az első komolyabb megoldandó problémánál össze fog omlani az egész :( -
RocketyATwork #9 nyesztek júrócup + karikás gamez + euú. DE nem, römizni na azt nem fogsz pityukám és ha mégeccer meglátom nálad a gémbojos extrabrutál tetrist lecsukatlak he... -
#8 én is ugy tudom, h korábban már hatálytalanitották -
#7 a görög hivatalnokok hülyék
csak azon csodálkozom, hogy a törvény idáig húzta, és nem helyezték még hatályon kívül
ezek szerint a görög legaláább akkora birka nép mint mi, ha nem nagyobb -
#6 A politikusok. Görögország se igen nevezhető európai országnak, ezért elég sok a fanatikus, így könnyű ilyen törvényeket elfogadtatni. -
Mice #5 baró
két év múlva meg majd eljutnak addig a kérdésig hogy na mégis hogyan büntessük meg...
ki az az elmebeteg aki egyébként ilyeneket kitalál?
-
#4 Lol, pedig úgy emlékeztem ezt marhaságot már feloldották. Hát nem. -
Cat #3 a bürokrácia malmai lassan őrölnek -
Devla #2 Hat nem siettek el! Ha nem vonjak vissza a torvenyt akkor az a parezer ember aki ebbol el mar reg ehenhalt volna. -