Négyszereplőssé bővülhet a magyar mobiltelefon piac
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl függetlenül én pl jobban örülnék, ha egyetlen antennarendszer kiépítésére köteleznék õket és azt használná minden szolgáltató.<#vigyor4>#vigyor4>
Az a hullámsáv, amin a teljes telefonkommunikáció lebonyolódik, a szövetekben semmilyen roncsolást nem végez, csak hipphopp elnyelõdik a víztartalmában, aztán melegíti egy kicsit. Szerintem annyi az egész károsodás, hogy amíg itt fórumozol, és mereszted a retinád, a 10×esét összeszeded. Szerintem...
Biztos vagy benne? Elég meglepõ lenne, több technikai okból.
A növekvõ elektroszmog is a környezetszennyezés része. Tõlünk egy háztömbnyire van egy kedvelt antennatelepítési pont, most lesz ott mégegy antenna.
Nem mindig. Rengetegszer megosztják egymás között ugyanazt az antennacsoportot.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Azért ez sem 24 órás állandó terhelés (kivéve, ha állandóan egy helyben tartózkodsz). De ezek a néhány perces attakok az agytól néhány centire, nem összehasonlíthatóak rombolás szempontjából akár egy folyamatos, de megfelelõen távoli rádióhullámforrással.
Ezzzel az erõvel Marconi óta kihalt volna az emberiség
Ezzzel az erõvel Marconi óta kihalt volna az emberiség
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Tudom, de ez nem pár percig tart, hanem napi 24 órás.
Hát nem is pakolok pénzt pl. az ágynemüre, stb., és kezet mosok, miután BKV-val hazaértem... Tudom, ezek nagyon extrém cselekedetek... <#rolleyes>#rolleyes>
Ennél sokkal nagyobb a telefonáló egyénre jutó sugárterhelés. És még ez sem igazán bizonyítottan káros. Ennél sokkal nagyobb környezeti problémák vannak sajnos.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Ezentúl pl. pénzt is csak steril kesztyûben fogj meg, mert rengeteg kórokozó van rajta <#hehe>#hehe>
Jól tudom, hogy a szolgáltatók antennái nem "átjárhatóak", azaz mindegyik saját antenna-hálózatot üzemeltet? És ugye ez többszörös "sugárterhelést" jelent. Újabb résztvevõ: újabb sugárzás növekedés.