Csillagok mögötti jelszó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és sima jelszó feltörõt nem tudtok. vagy nemtom ogy mûködik ez. freemail kódja kéne vkinek, de ssssssss...!!!!
hehe...keress ra: revealer.exe
okés, persze megértem
písz
písz
football without ultras is nothing
Köszönöm a segítõszándékot, így megoldódott a dolog.
más: Nem gázolt senki a lelkivilágomba, csak fontos (és sürgõs) volt a dolog, ezért valószínüleg nem értettem a viccet, és nem tudtam mire vélni, miért kell egybõl rosszra gondolni. Így már más a "leányzó fekvése" ;-)
más: Nem gázolt senki a lelkivilágomba, csak fontos (és sürgõs) volt a dolog, ezért valószínüleg nem értettem a viccet, és nem tudtam mire vélni, miért kell egybõl rosszra gondolni. Így már más a "leányzó fekvése" ;-)
jajj
elnézésedet kérem, itt mindenki véresen komolyan beszél ám
sajnálom, télleg, nemtudtam h ennyire belegázolook a világodba
elnézésedet kérem, itt mindenki véresen komolyan beszél ám
sajnálom, télleg, nemtudtam h ennyire belegázolook a világodba
az
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Advanced Windows Password Recovery
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
neked semmire....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Takezo: Nagyon megköszönöm, az e-mail cím: [email protected]
A többieknek: Szép a történet ugye? És képzeljétek még igaz is. Saját magatokat jellemezitek, az ostoba és megalapozattlan hozzászólásokkal.
A többieknek: Szép a történet ugye? És képzeljétek még igaz is. Saját magatokat jellemezitek, az ostoba és megalapozattlan hozzászólásokkal.
pl.: iopus password recovery
En mar valami csilagaszati felfedezesre gondoltam hirtelen 😄DD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
szép történet... <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
ha kell, átküldöm ímélen...
Ha jól emlékszem talán a PCWorld egyik számában is volt egy ilyen kis progi. Amiért szükségem lenne reá, gépcsere miatt kellene az Outlook Expressben beállítanom a felhasználónév/jelszó-t de ott ugye csak csillagok vannak, a (fel)használók pedig passzolják a kérdést, régen telepíttették központilag és elég nehézkes lenne a személy megtalálása. Ha valakinek volna ötlete, mi lehet a progi nevet és hol található (újság, net) elõre is megköszönöm.