Buffy a vámpírok réme

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solya
Jó nagy krátert csináltak azért sunnydale helyén:D

anya szabad akaratából maradt csak, õt nem köti semmi buffy-ékhoz, igazán. õ nem nekik akart segíteni, 'csak' az emberiségnek. ráadásul simán megölték.
Narancs
És Ania helyett nem lett volna jobb egy kurva erõs vámpír?
Lebeszélhette volna az eX démon csajt, és marasztalhatta volna a vámpírt...ésszerûbb lett volna...de gondolom ez most nem Buffyról és Angelról, hanem Buffy ról meg Spikeról szólt...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

mármint mibõl? a buffy-ból nem, az biztos
PLaci
Áááááá! Nem láttam a végét!!!! :'-((

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

az elsõt meg se lehet ölni, mindenkiben ott van

(le kellett volna zárni a sorozatot büfi halálánál, jobb lett volna mindenkinek ha nem huzzák)

lesz uj sorozat, ugytudom

Adam5
má látom is az új sorozatot

amikor egy gonosz össze gyüjti a vadászokat (mivel mostmá rengeteg van) és hadsereget kreál belölük <#eplus2>

amúgy az elsö haláláról nem igen volt szó. vagy csak a sereget nyírták ki és az elsö már nem érdekelte öket? egyébként ha megölnék az elsöt az szvsz vmi eggyensuly felbórításhoz vezetne mert gonosznak is lennie kell a világban stb...

ráadásul angel csak úgy feltûik, meghozza a megváltó talizmánt, aztán Buffí csak kettõt szól és lelép

?? csak úgy? a buffy-val párhuzamosan ment az angel, egyik sorozatból (egyik városból) átmennek a szereplõk a másikba) nem csak úgy jött, hanem hozta azokat a cuccokat, amit buffy kért tõle.

...a legjobb harcos...de Anianak persze harcolni kell...nevetséges.

lol. kellett? anya akart harcolni. elmehetett volna, de az elõzõ részben kifejtette, hogy miért marad. (angel is maradni akart, de buffy meg tudta gyõzni, mint láttad)
Punker
inkább B5-öt nyomjanak :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Narancs
én se ezt vártam...elég hamar legyõzték ezt a gonoszt halljátok...
ráadásul angel csak úgy feltûik, meghozza a megváltó talizmánt, aztán Buffí csak kettõt szól és lelép...a legjobb harcos...de Anianak persze harcolni kell...nevetséges.
Amúgy holnap újra nyomják 23. résztõl, ha minden igaz...(ez volt a 144.)

Adam5
detto

Punker
hát nem egészen ezt vártam :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

igen
Adam5
eh lol

ez volt az utolsó rész?

Punker
lassan kezdõdik

Rafaelo
mert hetyke tini cicák vannak benne de egy dialogusra nem emlékszem abból amit mondanak

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

ha nem tetszik, akkor nyilván miért nézed, lol.
Punker
na most néztem meg, nem volt rossz :)

Adam5
ok np, mindenkinek joga van vélemény nyílvánítani

Rafaelo
csak egy szimpla vélemény volt

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Adam5
köszönjük hogy megtiszteltél a hozzá szólásoddal
bye

Rafaelo
buffy a jóizlésû tévénézõk RÉME !!!!

Adam5
cloroform ---> elektro sokk

lol

Adam5
ami azt illeti én már régóta vártam rá :P

Adam5
ááááááá

Spike Vs Angel lesz

Adam5
én mágiára gondoltam

CrucifX
De ez nem is diszkont ahol az elhasználódott/"elhagyott" testrészeket pótolja az ember.

Adam5
azé egy felélesztés nem ugyan az mint egy szem vissza adás.

CrucifX
Nope, nincs itt semmi szemátültetés, sem halandó felélesztése - Tara-nál sem mûködött.

Adam5
azon gondolkodtam hogy ha Buffy-t már egyszer felélesztették akkor Xander-nek nem tudják vissza adni a szemét?

Adam5
Faith által vezetett csapat bombát talált amin 4mp volt hátra

Cucu13
Mi történt?

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

Adam5
ez szar ügy :P

Punker
bakker ilyen véget :)

Cucu13
ja:D Bazz nincs kép csak hang

Narancs
és akkor nem veszti ela lelkét?

Cucu13
Szerintem spike lefekszik buffyval de nem biztos

Punker
haza értem :)

Adam5
thx

mondom hidD
áh, ne hid
:) faith
Punkerwork
Face?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Adam5
nem igazán

csak kb annyi volt hogy mindenkinek elege lett Buffy-ból és Fész (nemtom hogy írják) lett az új vezetõjük.

Narancs
Kocsmáztam, szal sajan lemaradtam a tegnapiról...
Mi volt benne?
Kiderült már, ki a rák az a csuhás?

Punkerwork
nem állítottam be a video-t <#falbav><#falbav><#falbav>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

eleg szomoru:DD de valahol csak van hozza magyar felirat is...

nem mindenki tud sztem angolul
mondom nem magyarul nezzed bazz...magayr szinkronnal tiszta gagyi feeling az egesz...angolul pap is geci jo.