Szuper-strapabíró mûanyag bevonat a TDK-tól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Szal jól hangzanak az ilyen jellegû újítások, de a multiknak (értsd: lemezkiadók) nem az a céljuk, hogy örökké tartó, tönkretehetetlen médiát dobjanak a piacra...
már csak mert én két ököllel szoktam önalázni magam :)
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
emiatt volt arról szó
de látom más is követi a thread-eket...
már csak abból kiindulva hogy mindig a nagyobb eladásokat hajkurásszák
Forza.
"There are also plans for higher capacity discs that are expected to hold up to 50GB of data."
Ez a www.bluray.com-ról van
amugy mivel a hddvd csak 30gb, a BR pedig 50, így én is ez utóbbinak szurkolok ...
Forza.
Na, ime magam ellen a bizonyiték :) Még csak messze se kellett mennem.
( http://www.sg.hu/cikk.php?cid=30518 )
Forza.
Szal megkövetlek GABOR16, treasure, teljes prohardver stáb: NAGYON csunyán melléfogtam, a leirásokban elmerülve reailzálnom kellett: a hd-dvd is kék lézert használ ....
Bocsánat a magabiztos hülyeségért.
Forza.
Forza.
Gabor16:
hddvd.org - ez autentikusabb forras, a prohardveren a cikk téved. Pontosan a vörös lézer használata miatt reklámozták a hddvdt azzal, h baromi eccerü lesz gyártani, stb. HA emlékszel ... én igen ;)
Forza.
Várjunk csak! Nem drótkefe volt az! Egy másik cikk szerint edények súrolásához való kefeféle volt. Namost, pár éve sok helyen lehetett kapni, külföldön talán most is lehet, egy olyan cuccot, aminek pont az volt a különlegessége, hogy mindent, ami hirtelen kiemelkedést okozott (azaz szennyezõdés) leszedett a felületrõl, de nem karcolta meg azt... :)
Nem találtam technikai adatokat (ami kimondottan csak a technológia ismertetésével foglalkozik), de azért ez a cikk is megfogja tenni.
Link
<#smile>#smile>
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
A Blue Ray (kék sugár) fog kék lézert használni. Használhatnád is az agyacskádat néha ...
Forza.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
alkohol.freeblog.hu Mi csak õszinték vagyunk, de nem állatok!
(Azt hiszem tavaly volt valamelyik hardver oldalon egy memoriakártya-strapateszt, ott is az volt a gond, hogy felnõtt emberek próbáltak szétgányolni memokarikat és nem adták oda 4-5 éves gyerekeknek. Szívtak is rendesen!)
alkohol.freeblog.hu Mi csak õszinték vagyunk, de nem állatok!
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
2 réteg szilikon, és fluorid, egy kis acetofenon, és uv fény... ez lof*sz
nem lesz sokkal drágább
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!