2886
Starforce
  • Toni2
    Lehetséges, hogy a GT Legends azért nem megy, mert fent van a gépemen a GTR ? Mert a Trackmania Sunrise is csak akkor megy, ha nincs fent a GTR ?
  • Thanatos
  • [Jakuza]
    Mar reg lent van de minek. :P
  • gab1ka
    QUAKE 4 még fél óra és lennvan..überdurva!
  • Duddits
    Ultimate_Spider-Man_CLONEDVD-PLATiN

Van de minek??
  • zoltang
    Hmm.. egy újabb változat:
    Blitzkrieg 2 (c) CDV *SFCloneDVD*
  • zoltang
    Egy újabb Star Force-os progi: Blitzkrieg 2 (C) CDV *SFCloneCD*
    Érdekes, hogy ezen a régebbi Starforce 3.4.77.02 van, nem a 3.5, vagy 3.6-os sorozat.

itt
  • Kaslerka #957
    AZ az igazság, hogy tegnap raktam fel uj rendszert. :) Ugyhogy az én gépemen total halott ez a megoldás...
  • gab1ka
    Nekem XP reinstall segített,habár már vagy 1 éve nem volt szal rá is fért,de onnantól az összes game futott a leírt módszerrel...Sztem a chipkészletnek ehhez az egészhez semmi köze,meg merem kockáztatni hogy az ilyesmivel foglalkozó emberek akik ezeket a töréseket csinálják tesztelik stb,a legújabb hardverekkel dolgoznak,illetve a fórumozók közt is gondolom többeknek már NF4es alaplapjuk van.A dolog indulásakor pl. kétséges volt hogy a via-s chipkészlettel rendelkezőknek esetleg nem megy stb,nekem kt600-as alaplappal pöccre ment..
  • Newfronter
    Hát ez gáz. :((
    Azért én még javaslom, hogy különböző módszerekkel próbálgasd az SFcure-s megoldást, hátha összejön. Meg nézegesd az nforce fórumát. www.nforce.nl
    Ennyit tudok javasolni! Meg esetleg egy win reinstall ha elszánt vagy de az sem biztos tipp.
  • Kaslerka #954
    Azzal meg az a gond, hogy az írom sem bírja (Pioneer 110D) A Cold War is meg a Suffering is megáll olyan 74% környékén az irással és error.
  • Newfronter
    Sajnos a másik probléma, hogy a chipkészleted miatt nem megy. Tudom idegörlő, de akkor inkább próbálkozz a kiírásos módszerrel!
  • Kaslerka #952
    Persze, alapból az van fenn és a kábelek is lehúzva.
  • Newfronter
    Sajnos igen. De SP2-es windowsod van ugye? És lehúztad a kábeleket is?
  • Kaslerka #950
    Nekem sem indul el egyik starforces game sem. nforce 4 SLI chip lehet?
  • Duddits
    Jah, most frissítem az XP-met.
  • Newfronter
    Szedd le, de tudod kell az SP2! :)
  • Harly18
    angol, német, olasz, spanyol, azt hiszem
  • Duddits
    Mondjuk névbe csak abba külömbözik, hogy multilanguage... :-) Tudja valaki milyen nyelvek vannak benne akkor?
  • Duddits
    De ez egy új! Ez ma jött ki!
  • Newfronter
    Szerintem jó. Ugyanolyan, mint a többi SF-os. Nekem ez is megy...
    A Wana..-n is fennt van.
  • Duddits
    Nézte már valaki? NFO alapján úgy döntöttem inkább kihagyom.

Tom Clancy s Splinter Cell Chaos Theory READNFO MULTILANGUAGE CLONECD-iTWINS
  • Duddits
    Nem...
  • gesa
    Sziasztok!

Nekem idáig egyetlen StaForce-os játékot sem sikerült elindítanom az SFcure+SFnightmare+CD/DVD lehúzogatós módszerrel.
    A Suffering 2 kiírva elindul, viszont van vele egy nagy gond. Ha az options menüben esc-et nyomot, hogy visszatérjek a főmenübe vagy játék közben nyomok esc-et, akkor kékhalál. A windows az sfvfs02.sys nevezetű fájlra panaszkodik. Gondolom ez az SF egyik drivere. Találkozott már valaki hasonlóval? Mi a gyík lehet a megoldás?
  • Newfronter
    Hát ez beszarás! :))
    Még a moderátorok topikban sem tud segíteni senki?
  • Duddits
    Nem én vagyok, de még jogot se bírnak adni...
  • Newfronter
    Miért nem te vagy a házigazda, ha te indítottad a topikot? Vagy nem adnak jogot?
  • Duddits
    A 3.3-at le is vehetnénk, de mivel basznak valamit is csinálni az illetékesek....
  • Newfronter
    SR7 stop, vagyis (SecuRom 7). Félre lett írva. Semmi köze a Starforce-hoz.
  • mucsácsó
    jé, most nézem csak, hogy a topic címe Starfocre 3.3
    amúgy van vmi, vmi SF7.stop vagy vmi, erről regéltek pár topicban...most hogy ez mire is jó...de állítólag mennek vele a SF-os game-ek, de azért egy link itt:
    SF7.Stop 1.0
  • chopin42
    Hogy érted, hogy TDK-val nem megy?
    A játék már indulna el, csak nem fogadja el a CD-KEY-t.
  • [HUN]FaTaL
    TDK-val amúgysem megy de már rég van megoldás a cd nélküli indításra, olvass vissza
  • Duddits
    Tök mind1, hogy kicsi-e vagy nagy... Ha megnézted volna, úgy is átalakítja nagyra. Sőt! Még a - jeleket is kiveszi.
  • chopin42
    Hello!

Már vagy két hete próbálom elindítani a Trackmania S-t, LG íróval kiírtam TDK CD-RW-re, berakom LG cd olvasóba, cd-check (2 perc) - error - retry : Activation - KRxM-DXGX-CNX4-BNXF-WJJ - Nem jó. MIÉRT ?
    Azt sem értem, miért van kisbetűvel az x a KRxM-ben.?
    Aki már kiírta Cd-re és megy neki kérem írjon.
  • mucsácsó
    arty...te sem vágod ám, hogy Duddits mire gondolt....mert ő arra, hogy ha KIÍRJA CD-re, akkor kell e SP2...de NEM kell, mert akkor ezzel az erővel ha megveszel eredetibe egy StarForce-os game-et, akkor muszály az, hogy CSAK XP, és CSAK SP2? SP1, sima XP, win ME, 2000? ezeken akkor nem is fut a starforce-os game? hm? gondolkozzál már...az SP2 az azért van, mert az SFCURE csak azzal fut tökéletesen...de viszont ha kiírod, az csak arra jó, hogy szimulálja a starforce védelmet, szal olyan mint ha eredeti lenne...
  • gab1ka
    az elmúlt másfél hónapban megjelent játékok közül SZINTE mindegyik ezzel az "sp2+cure+sfnightmare+kábellehúzás"-al megy nemigaz hogy lehet ennyit agyalni már ezen a témán..
  • Duddits
    Ha ennyire okos vagy, akkor a Trackmania FAQ-ba miért nincs beleírva az SP2??!! He!? Nah erre mondj valamit!
  • arty
    pl: 2 oldallal lejjebb:

"1. You must have Windows XP with SP2 in order of playing XXXXX
    (Nálam sp2-es, magyar, xp pro van. NOD32 vírusírtóm bekapcsova.)"
  • arty
    lofaszt vágod, annyi eszed sem volt, hogy valamelyik FAQ-t elolvasd.

mindegyik ugy kezdődik: winxp sp2 ....
  • Newfronter
    Jó kérdés, próbáldd ki!