Starforce
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 845PE-max lapocska Intel chipsettel - 2.66 MHz Intel P4 - 1 GB DDR 333 - ATI Radeon 9800 Pro 128
MSI 845PE-max lapocska Intel chipsettel - 2.66 MHz Intel P4 - 1 GB DDR 333 - ATI Radeon 9800 Pro 128
A SecuROM is bekeményített, mert a legutóbbi 1.5-ös (kb. 2006. július 14.) Star Wars Empire at War javítással a védelem 7.00.00.0245-re javult. Sem az AntiSecuROM 1.2 sem a CureROM nem tudja elindítani a progit. A védelem a virtuális meghajtóra hivatkozik. Aggasztó, hogy még most sem jött ki újabb AntiSecuROM, CureROM ami megoldaná a broblémát.
A DT4.03HE ki lett ütve így, sehogy sem megy vele. Alcohol 120% 1.9.5.4212 sem tudta átverni a védelmet.
De most a legújabb Alcohol 120% 1.9.5.4327-ben tényleg javult a viruális meghajtó, mert ezzel már elindul a legújabb Curerom segítségével a SWEAW 1.5.
Szerintem a MINIIMAGE kora lejárt a SecuROM-nál is. Azt írja ki a legújabb Alcoholnál is, hogy "Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel". Csak a teljes DVD-Clone-val megy.
Jöhetne egy újabb DT, mert már az Alcohol 120% is elõrébb tart az emulációban.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
A trial-al próbálod?
2006-07-31
UPDATE Virtual Drive engine.
ADD Support for more devices, you can find more detailed information on our development page at http://www.alcohol-soft.com/devsupp/
FIX minor bugs reported by users.
Vagy arra más topik van?
A Blind Write al tökre nincs kedvem cseszekedni,
de simán meglehet csinálni,mer egyik rokonom megcsinálta
a pop 3-at<#vigyor>#vigyor>és nem kell semmi kihuzom a meghajtót
meg szétszedem a gépet<#nyes>#nyes>,úgyhogy most már csak a
flatout 2 vel nem tok nyomulni😞,na mind1 a pop 3 elég lesz...
Jeee!! Köszi az átnevezést, végre! <#nyes>#nyes>
Flatout 2. Kipróbáltam pár alternativát saját szakállamra is. Tulajdonképpen ezt a játékot sehogy sem lehet elinditani 😊 Ajánlott médiakódú lemezt itt nem lehet venni, már végigvásároltam az összes létezõ nagynevû és noname lemezt, egyik sem olyan. Vistát soha nem raknék fel még egyszer és külsõ meghajtót nem veszek.
A starforce killer pedig kékhalálolja a gépet pár pillanatnyi katikolás után 😊
A Blindwriter 6-os imaget átkonvertáltam mdf-be, kiirtam vissza BW6-al, nem jó. Csak alemezkép van meg, de nincsenek mögötte fileok. Na szóval halott ügy. Mdf imaget nem mountolja be se a daemon sem az Alcohol. Vagy megvárjuk az augusztusi securom-os megjelenést... bár nem értem miért securom, hiszen azt egy alap Daemon is átlépi, de nem baj, ez csak jó nekem 😊 vagy megvárom, hogy legyen az 576-nál.
(igen, azért lett ez átnevezve és az meg bezárva)
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
És a megérzéseim sose csaptak még be.
Bár sajna az nagyon nagy falat lesz......
Gamerboy! lenne hozzád 1 kérésem:
azt a fájlt mellyel kilehet iktatni a star force-ot a Pro Cycling Manager 2006 nevû játékban.
Valahogy küld el légyszi!
az MSN címem: [email protected]
GCW:
World Racing 2 v1.0
10Mb nemtom megy-e mert nincs meg a gém!
Mondjuk nekem most megy simán GTR, GT Legends! 😊
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Végre ez is törve!
2006-07-18 PC Game ISOs TOCA Race Driver 3 (c) Codemasters RELOADED
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Ami új benne az SPDT driver, ami 1.25-ös.
Gothic III - Starforce védelem nélkül
<2006. július 06. @ 09:33 - Berkenye>2006. július 06. @ 09:33 - Berkenye>
Lassan tényleg kijelenthetjük, hogy a Starforce másolásvédelmi eljárásnak befellegzett. Megszaporodtak a botrányok és az olyan jellegû bejelentések, melyek szerint egyik vagy másik játék, illetve egész kiadók döntenek a Starforce-féle védelmi eljárás mellõzésérõl. Így történt, hogy most a JoWooD is bejelentette, a Gothic III címû szerepjátékuk is a Starforce helyett valami más, nagyon hatékony, de sokkal inkább felhasználóbarát eljárást használ majd másolásvédelem céljára. És még mondják, hogy a játékosoknak nincs beleszólása...? 😊"
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=22953
Ez mirõl beszél? Itt vannak az elsõ SF4-es játékok. Nem hiszem, hogy annyi nekik . Sajnos...