Starforce
Oldal 1 / 58Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hivatalos oldal linkje: www.coranti.com
(Úgy néz ki, hogy ha, a http://-t elhagyod, akkor már nem jól illeszti be a fórun motorja a linket)
(Úgy néz ki, hogy ha, a http://-t elhagyod, akkor már nem jól illeszti be a fórun motorja a linket)
Aki errõl az elhíresült másolásvédelemrõl hall, azoknak a játékok jutnak egybõl eszébe. Hallott már valaki, hogy másra is használták már ezt a védelmet??
Most ezt komolyan gondolták a biztonságtechnikai program készítõi, hogy ezt a védelmet használják a programhoz!! Lásd: NFO
Olvassátok el az NFO "Protection" sorát.
Hivatalos honlap: ITT (A Starforce védelemrõl egy szót sem írnak róla)
Amúgy 4 féle vírus/spywer-keresõ motor van egy programba integrálva.
Hát, ez a védelem miben nyilvánulhat meg, egy vírus/spywerirtó program esetén?? Játékoknál, ha nem eredeti a lemez, el se indul, ennél hogy?? Fel se települ/el se indul, ha nem az eredeti CD-rõl teszed fel, vagy még a futtatásához is kell a CD?? Vagy az aktiválásnál kell, kódot meg a lemezrõl olvassa/ellenõrzi le, amikor beírod a programba, mint a játékoknál?
Most ezt komolyan gondolták a biztonságtechnikai program készítõi, hogy ezt a védelmet használják a programhoz!! Lásd: NFO
Olvassátok el az NFO "Protection" sorát.
Hivatalos honlap: ITT (A Starforce védelemrõl egy szót sem írnak róla)
Amúgy 4 féle vírus/spywer-keresõ motor van egy programba integrálva.
Hát, ez a védelem miben nyilvánulhat meg, egy vírus/spywerirtó program esetén?? Játékoknál, ha nem eredeti a lemez, el se indul, ennél hogy?? Fel se települ/el se indul, ha nem az eredeti CD-rõl teszed fel, vagy még a futtatásához is kell a CD?? Vagy az aktiválásnál kell, kódot meg a lemezrõl olvassa/ellenõrzi le, amikor beírod a programba, mint a játékoknál?
Találtam a Race Driver 3-hoz cracket. DE az is milyen dolog, hogy crack kell 1 eredeti játékhoz a StarForce miatt hogy mûködjön!
Fura, hogy régi, de frissíteni meg nem lehet.
Akkor a honlapról töltsd le a Remover-t, szedd le, és rakd fel az újat, ha lehet. Más ötletem nincs. Legvégsõ esetben Crack használata/beszerzése, ha van hozzá.
Akkor a honlapról töltsd le a Remover-t, szedd le, és rakd fel az újat, ha lehet. Más ötletem nincs. Legvégsõ esetben Crack használata/beszerzése, ha van hozzá.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Szia!
Letöltöttem az update-ot hozzá mert nekem régebbi verzió van meg, nem az 5.5-ös, de amikor rákattintok ezt írja ki: Latest protection drivers already installed in your system, no update is need.
Crackem nincs hozzá.
Letöltöttem az update-ot hozzá mert nekem régebbi verzió van meg, nem az 5.5-ös, de amikor rákattintok ezt írja ki: Latest protection drivers already installed in your system, no update is need.
Crackem nincs hozzá.
Attól függ neked hányas verzió van a játékhoz. A SF oldalán ott van egy update, ha neked 5.5-ös verziónál régebbi van. Felfrissíted, és akkor már lesz.
Vagy ha crack-et használsz, akkor esetleg érthetõ, ha nem jön elõ.
Vagy ha crack-et használsz, akkor esetleg érthetõ, ha nem jön elõ.
Szia!
Én szívesen követném az ott leírtakat, de hiába kattintok a játékban levõ protect.exe fájlra a StarForce honlapján mutatott szürke ablak - ez - nem jön elõ! Hogy kell azt elõhozni?
Én szívesen követném az ott leírtakat, de hiába kattintok a játékban levõ protect.exe fájlra a StarForce honlapján mutatott szürke ablak - ez - nem jön elõ! Hogy kell azt elõhozni?
Valószínûleg régi a játék, ha a Vista nem támogatja. Szerintem gyorsabban végzel, ha beszerzel egy crack-et.
Egyébként nem értem mi a problémád, le van írva hogy kell. Letöltöd az upadate-es verziót, elindítod és követed a leírtakat.
Egyébként nem értem mi a problémád, le van írva hogy kell. Letöltöd az upadate-es verziót, elindítod és követed a leírtakat.
Sziasztok !
Egy játéknál ezt kapom:
"A telepített StarForce Protection illesztõprogram nem kompatibilis a Windows ezen verziójával, ezért a rendszer le fogja tiltani" (op: Vista)
Nos erre talál megoldást, van itt két alkalmazást ( SFUPDATE, SFREMOVE) amit leszedtem, de:
-egy nem tudom hova kell tenni (nem találom a programot).
-kettõ abban sem vagyok biztos hogy egyáltalán erre van szükségem.
Segítenétek?
Egy játéknál ezt kapom:
"A telepített StarForce Protection illesztõprogram nem kompatibilis a Windows ezen verziójával, ezért a rendszer le fogja tiltani" (op: Vista)
Nos erre talál megoldást, van itt két alkalmazást ( SFUPDATE, SFREMOVE) amit leszedtem, de:
-egy nem tudom hova kell tenni (nem találom a programot).
-kettõ abban sem vagyok biztos hogy egyáltalán erre van szükségem.
Segítenétek?
sziasztok!
Nem vagyok nagy Sf szakértö, ban egy játék amihez vn sf 3.5 amit hozzá kellene adni manuálisan add new hardwerkent... Ez xp alatt megy is simán és müködik , de Vista és Xp 64 alatt sajnos nem... Van esetleg vista 64 es SF 3.5 driver ?
ha nagy hülyeséget irtam elnézést...
Nem vagyok nagy Sf szakértö, ban egy játék amihez vn sf 3.5 amit hozzá kellene adni manuálisan add new hardwerkent... Ez xp alatt megy is simán és müködik , de Vista és Xp 64 alatt sajnos nem... Van esetleg vista 64 es SF 3.5 driver ?
ha nagy hülyeséget irtam elnézést...
Remélem nem fognak ráharapni erre a kiadók.
Azért még Reloaded csapat törögeti a õket, bár nem tudom melyik verzió van ezen csak most láttam meg.
9th Company-RELOADED
nfo
PROTECTION .......: Star-Force
1. Burn/Mount image
2. Install the game
3. Copy the crack from the included Crack folder to your installation dir
4. Play the game
Azért még Reloaded csapat törögeti a õket, bár nem tudom melyik verzió van ezen csak most láttam meg.
9th Company-RELOADED
nfo
PROTECTION .......: Star-Force
1. Burn/Mount image
2. Install the game
3. Copy the crack from the included Crack folder to your installation dir
4. Play the game
de a TM uniteddel nem voltam tisztában, szal jogos :D
sry!
(mindenesetre az eredeti lemez mindenképpen megoldaná a kis lámi problémáját :D )
sry!
(mindenesetre az eredeti lemez mindenképpen megoldaná a kis lámi problémáját :D )
Forza.
A TM united nem a starforceon belül kéri a keyt:)
#2866: elsétálsz a boltba és megveszed:) 2000huf. Vagy játsz az ingyenes tm nations foreverrel.
#2866: elsétálsz a boltba és megveszed:) 2000huf. Vagy játsz az ingyenes tm nations foreverrel.
http://goo.gl/gd6Zi5
tegyél be eredeti lemezt, akkor majd nem kér kulcsot :)
(esetleg jó imidzset mountolj...)
(esetleg jó imidzset mountolj...)
Forza.
csá nem tudja valaki mi az amikor felteszem a tm unitedet és amikor indítom cd keyt kér hogyha tudjátok a cd keyt írjátok meg lécci
Köszönöm a segítséget.
Úgy hogy leveszed a géped oldalát és kihúzod a kábeleket a cd/dvd meghajtó(k)ból.
Mindezt kikapcsolt állapotban persze.
Mindezt kikapcsolt állapotban persze.
Az mit jelent,hogy nincs lehúzva a fizikai meghajztó?Hogy kell azt megoldani?
Amúgy se nagyon töltene a lemezrõl, mert gyakorlatilag felpakol vagy 4GB-ot a program könyvtárába. A HDD helyet nem pazarlom, kiírom az image-et DVD-re. Köszi.
sehogy, nem lehet.
csak image + daemon/alcohol mountolos modszer megy, kiirni nem lehet
csak image + daemon/alcohol mountolos modszer megy, kiirni nem lehet
Forza.
Üdv. Adva van egy csak Alcoholal kiírható ISO, az NFO szerint Starforce4 védelemmel. Ha kiírom Alcohollal, természetesen bekapcsolva a Starforce4 mellé, akkor a lemez olvasható és telepíthetõ, de a program nem indul "remészetesen". Hogyan kéne megoldani ezt az alcoholon belül? Van valakinek tippje?
Érdekesek ezek az új(?) SF-ek, hogy "ilyen könnyen" törhetõk.
Bet On Soldier Black Out Saigon-SKIDROW
nfo
Ezen melyik verzió lehet? Lehet nem is Pro?
(Remélem egy újabb szög az SF koporsóján.)
Bet On Soldier Black Out Saigon-SKIDROW
nfo
Ezen melyik verzió lehet? Lehet nem is Pro?
(Remélem egy újabb szög az SF koporsóján.)
mindkettõ jó de ez nem rendes crack, nem mennek az addonok meg a multi...
itt asszem a másodikra mondták,hogy jó. De próbálhatod az elsõt is.
Nekem simán indul törés nélkül.
Nekem simán indul törés nélkül.
Én is néztem köszi. Nem tud valaki egy linket a crackhez? A Clone ugye megvan..
Úgyis kihalt már a topic, úgyhogy be is írom...
World Racing 2-CiFE
Sokan írták (konkrétan grebberre emlékszem :)) hogy milyen jó lenne, ha vinné a DT lehúzás nélkül a WR2-t, vagy lenne egy norma crack..hát tessék, megérkezett ;)
World Racing 2-CiFE
Sokan írták (konkrétan grebberre emlékszem :)) hogy milyen jó lenne, ha vinné a DT lehúzás nélkül a WR2-t, vagy lenne egy norma crack..hát tessék, megérkezett ;)
Kiirva mégugyse fog elindulni. Lekell huzni a cd/dvd romokat és menni fog!
Next PC upgrade: 2022
Hello!!
Azt szeretném kérdezni, hogy én pl. a World Racinggel vagyok bajban. Eddig csak bemountoltam Daemonba, de mindig azt írja ki, hogy rakjam a DVD-t a másik meghajtóba. Na most: arra gondoltam, hogy ha kiírom, és berakom a DVD-t a valós meghajtómba, és mondjuk a daemont kilövöm, akkor lehet-e, hogy menni fog?
Egyébként itwins féle SFClone verzió.
A válaszokat, tippeket köszönöm.
Azt szeretném kérdezni, hogy én pl. a World Racinggel vagyok bajban. Eddig csak bemountoltam Daemonba, de mindig azt írja ki, hogy rakjam a DVD-t a másik meghajtóba. Na most: arra gondoltam, hogy ha kiírom, és berakom a DVD-t a valós meghajtómba, és mondjuk a daemont kilövöm, akkor lehet-e, hogy menni fog?
Egyébként itwins féle SFClone verzió.
A válaszokat, tippeket köszönöm.
\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofõrmottó)
Attól függ melyik játékról van szó! Csomo starforce-oshoz van már crack amihez meg nincs Bemountolod a Daemon Toolsba + luhuzod a cd/dvd meghajtóidat és elindul.
Next PC upgrade: 2022
Hi all! Azt szeretném kérdezni hogy egy letöltött gémnél a starforce védelmet ki lehet játszani? Imageban futtatnám a játékot és állandóan kéri a cd-t.Segítsetek pls.<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
csá
Nod32 2.7 + fix2.2 Nekem is volt, csak egy idõ után nem akart frissülni.
Nod32 2.51.20 + Fix
Neked ?
Neked ?
Nekem meg a Nod32

Oldal 1 / 58Következő →