26
Mostani vagy régebbi slágereket keresek MIDI formátumban
-
#26 Sziasztok! nelly furtado say it right című dalának MIDI fájla kéne nekem! Ha valaki tud pliz írjon! -
#25 nm:) -
#24 akkor bocs lehet hogy én láttam rosszul -
#23 én hol szóltam hogy hibásan írsz? hm? utólag is sorry:C -
#22 Te meg figyelmetlen vagy baszod, ne szólajl meg akkor hogy hibásan írok.
Ha benned is van hiba.
Majd akkor kritizáld a másikat amikor te kitűnő leszel. -
#21 jajj, sorry, rossz topik:DDDDDD -
#20 Ez igaz én is tanúsíthatom kibaszott sokszor találkozok velük néhányszor betévednek a keresőmbe. -
#19 Szerintem ilyen formátumban ne keress zenét sőt akármit se.
Csak úgy valami szerintem szar formátum. -
#18 Offline games 6 nevű snickers valami lesz nemtom hol, a reklámzenéjének acime kelene. a viván szokott menni! -
#17 Midiket találhatsz pl. itt: Mixer's MIDI files -
#16 szerintem kilencsvenes mar eppen lehet, az mar 14 ev... -
#15 Ha van valami jó csengőhangunk,ide ki is linkelhetnénk. -
#14 Az a baj,hogy nekem is van rengeteg midim,de elég szarúl hangzanak. -
Takezó #13 Mellesleg: DC++on van egy rakat... -
Takezó #12 nekem is az van betéve - csak mp3ban :D RULZ -
#11 -
#10 azok mp3ban játsza le -
#9 de még csak nem is 90es ^.^ -
#8 ezaz. -
#7 na az sem 100-as, aki román ozont tesz be csengőhangnak -
Phat Smoker #6 meg szerezd be utána a psmplayert amivel tudod macerálni, átalakítani a midiket (pl. samsunghoz) ..aktiválhatod a flasht és a vibra funkciót a dalok mellé stb... -
Phat Smoker #5 elmész egy csengőhangos lehúzós helyre , lejátszod a kívánt dalt, majd kiszeded a midit a böngésződ átmeneti tárolóhelyéből....szerintem :)
-
Garfield #4 Ne bazz. A #3-ban olvasható nem egészen két sorhoz egy óra kellett? -
#3 leginkább mostani, midiket keresnék gépre, mint pl ozone, vagy royal gigolosos midi formátumba (őszine leje, csengőhangnak szánom, de mégmásra is a gépre). kerestem összevissza nem leltem semmit se. -
#2 nem csak írom még a szöveget -
Garfield #1 Ez nagyszerű. Oszt el tetszett aludni a billentyűzet felett, vagy mi? Se nyitó hozzászólás, se egy "Fapapucs, b+"?