85
-
#45 Én igen, de oda nem tudsz regelni. -
Alien1024 #44 www.wanadoo.atw.hu rol le lehet tölteni
-
Alien1024 #43 vagy csak fel kell rakni és késsz
-
mnorbi #42 Hát én nem találom torrenteken... valaki szerencsével járt már ? -
Alien1024 #41 helosztok amit le lehet tölteni müxik normálisan vagy ki kell irni -
#40 Mirror nagyon belelendült mostanában :D -
#39 2CDs -
#38 Na ez is kijött: Dungeons.And.Dragons.DragonShard.CloneCD-MiRROR -
#37 végigjátszottam a demót, és ez alapján tetszik. jó játék lesz. -
Lyan Kyj #36 Jaja, a Nagy Zselatin Kocka papír-D&D-nél is az egyik legutálatosabb számomra, erre kapásból belebotlok a barlangban:P Mindegy, nekem tetszett a game. -
#35 Na én is toltam vele jó az a kocsonyás szörny az alagútban.
egyszer végigvihető game,de kiirni azért nem fogom majd :D
-
#34 Akkor eddig se rpg, se strat, max "real time experience". :D -
GrimReaper78 #33 561,4 megát. Igazából nem is telepít, csak kitömöríted egy könyvtárba, és onnan indítod.
Tapasztalatok: az intro nagyon ütős vizuálra és hangulatra. Viszont maga a játék... A kamerakezelés nem tetszik, kb. csak úgy lehet zoom-olni, mint a Warcraft 3-ban, forgatni pl. nem lehet a kamerát, és ez Panzers után idegesítő hiányosság. A grafika nem rossz, de nem is egetrengető. Viszont az egységek meglehetősen buták; volt, hogy egy monsztát körbeálltak hatan, de csak 3 csapkodta, a másik 3 nem fért oda és csak ficeregtek össze-vissza. Eddig az első pályát játszottam végig, de semmi taktikázástra nincs lehetőség. Egyszerűen mész az ösvényeken, és kész. Nem lehet mondjuk hátbatámadni az ellenséget, stb. Egyszóval stratégiának gyenge; más erénye meg mi lehetne? Ráadásul a demoból a TP-gyűjtés/szintlépés is hiányzik.
Egyszóval csalódás. -
#32 Aki leszdete legyen olya kedves és mondja meg hány MB-ot telepít fel a game!! -
GrimReaper78 #31 Egyjátékos demo itt. -
aiguo #30 A demo 292 MB csak'!
Patch is letoltheto mar "Dragonshard_MP_Demo_Patch-V0.02.0337e.exe" 156.4 MB
-
aiguo #29 [bDragonshard Multiplayer Demo [OPEN TO PUBLIC][/b]
Lehet tolteni,ingyenes regisztracio szukseges!
-
#28 Mégsem lesz Dragonshard demó
[2005-07-14 @ 21:25 - Mantis]
Nos, hát ilyen sincs minden nap. Történt ugyanis, hogy nemrég bejelentették, multiplayeres demót adnak ki a Dragonshardból. Most pedig fény derült a történet igazi oldalára, amitől enyhén szólva sem lett senki boldog. Az RTS demója ugyanis csak azok számára érhető el (igen, megjelent), akik a FilePlaneten előfizetéssel rendelkeznek. Ám mielőtt bármely Dragonshard-rajongó rohanna fizetni és regisztrálni, fontos tudnia, hogy az előfizetéssel sem érhető el a demó. Csak azok kaphatják meg a kipróbálható verzió multis változatát, akik részt vettek a zárt bétateszteken, valamint FilePlanetes előfizetéssel rendelkeznek... Thanks Blue's News.
info: Gamestar -
#27 Ezen a héten lesz multiplayer demó legalábbis ezt mondják. -
#26 Eltolták valamikor Szeptemberre. -
#25 Ez is jelen lesz az E3-on. -
#24 Szerintem neem baj, hogy Warcraft feel, bár érzésem szerint sok egyedi vonása van. A lényeg, hogy D&D! :DDD -
#23 Felölem akár bármilyen filing is lehet nekem tetszik videok alapján és ez a lényeg. -
#22 annyira warcraft fíling :( -
#21 Arcátlan! :DDD Mondhatná, hogy Play the Game! :D De ha itt a demo, akkor nem sokat várat már magára a játék sem! :) -
#20 Nagyon jó ez a video és a végén aztmondja hogy "play the demo 2005 majus".
-
#19 -
#18 új movie (34MB) -
#17 A 2005.06.14 megjelenési dátum valósnak tűnik? Nem lenne baj! :) -
#16 Két új kép:1.2. -
Chaos Mad #15 teccik!! -
#14 5 új kép
Dragonshard: Támad az Umberhulk!
Sogun, 13:46 - PC - Játék: RTS
A Dragonshard most tavasszal érkezik a Liquid Entertainment fejlesztésében.Ők hozták el nékünk a csinos Battle Realmst és a The Lord of the Rings: the War of the Ringet. Ezúttal szigorú D&D szabályrendszerbe rendezett szörnyek sorait prezentálják nékünk, hős kalandozóknak. Eberron nagyhatalmú óriáskristályoktől hemzsegő világában izgalmas történettel büszkélkedő RTS-re számíthatunk. Legalábbis az eddig képernyőn megmustrált, nyugtalanul nyüzsgő pixelekből ítélve úgy tűnik, a fejlesztők komolyan gondolják a játékot!
info: Hardwired -
#13 Ez nagyon überjó lesz ,föleg az a kocsonyás léna :) -
#12 Movie (18,68MB) -
#11 Dragonshard: Karakter nézegető!
Sogun, 12:22 - PC - Játék: RTS - ADATLAP
(WithinGames) Atari megnyitotta a hivatalos D&D RTS - Dragonshard - oldalát. Képek és egységleírások várják az érdeklődőket. Videók is állnak rendelkezésre. Ami viszont legérdekesebb, az a letölthető karakter nézegető, 20Mbyte. Gyönyörű grafika, lágy aláfestő muzsika, kellemes kivitel jutalmazza a letöltésre vállalkozókat. Úgy tűnik, a D&D-s szerepjátékokat hanyagolják mostanában a kiadók. Inkább a real-time stratégia - Dragonshard - és az akció-kaland - Demonstone - őrlőmalomban zúzzák a menedzserek a kalandlapos-ceruzás fantasy hagyományokat. Elvégre, ami pörög, annak jobban kell tejelnie. Szerencsére a rövid Demonstone hangulatosnak tűnik.
Hivatalos oldal
info:Hardwired -
#10 Pár új kép -
#9 Jó lesz ez látom! -
#8 -
#7 A játék majd Eberron világán játszódik, melyet háborúk tépáznak és a szokásos fantasy elemek mellett ott vannak a mágikus gépek is. A 2005 tavaszán megjelenő játékban a már ismert szerepjáték elemek is helyet kapnak, így lesz igazán izgalmas és sokszínű a program. Három fél csatázik a mágikus sárkánypikkelyekért, az első fel akarja szabadítani az energiájukat és saját céljaira hasznosítani ezt, ők az Order of the Silver Flame. A második felet elűzték ősi földjeikről és most a bosszú eszközét keresik, ők az Umbragen. A harmadik fél egyelőre még homályban marad. Az Order of the Silver Flame az emberek és a törpék szövetsége, mely a fény céljaiért harcol. Igazi erejüket az elit egységek adják, melyekből sokféle van, így számos helyzetet megoldhatnak. Az Umbragen egy régen dicső elf faj elfajzott maradéka. Ősi földjükről oriások űzték el őket még régen és ők kénytelenek voltak a föld alá menekülni, itt sötét praktikákhoz folyamodtak a túlélésért és testileg, lelkileg eltorzultak az idők folyamán. Minden egységük ért a mágia, az umbra használtához, képesek az árnyakba olvadni és a végzetes sebeket elkerülni így. Ha már keveset élnek akkor a mana pontjaikat használják életerő helyett, ha pedig nullára csökken mégis az életerjük árnnyá válnak, mely láthatatlan a sötétben és különleges képességei vannak. Elit harcosaik az élőhalottak közül kerülnek ki. A három játszható faj mellett két másik hatalom is munkálkozik majd, ők semmikép sem lesznek irányíthatóak, de mérvadó szerepet kapnak a kalandok során. -
És mielőtt vki fikázni kezdené a garfikát, emlékeztetném a nagyérdeműt, hogy ez egy RTS...