Problémás az egyetemi gépek védelme

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez egy tipikusan olyan cikk, ami nem szól semmirõl, a tényeket 1 sorban le lehetett volna írni belõle.
h4x0r
Szerencsere az ilyen emberekre senki nem hallgat.

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Szerintem az egyetemeken többnyire sokkal értelmeseb emberek ülnek a számítógpek elõtt , mint a cégeknél. Egyértelmû, hogy mi ellen akarnak védekezni,véletlenül sem egy külsõ "hacker támadás" a fõ veszély számukra hanem a P2P, amit természetesen csak a tisztelt "jogvédõk" számára jelent veszélyt, nem az egyetem hálózata számára.
"Nem árt, ha kineveznek egy CIO-t (chief information officer), aki a szövetségi elõírások fényében értékeli az intézményt"
Nekem ez egy kicsit a beépített besúgó emberekre emlékeztet, mint egykor nálunk a párttitkárok...
Elõbb utóbb az oktatás is a szerzõi jogok áldozatává válik, és mindenkibõl buta irányítható zombit csinálnak , aki csak azt teszi amit elõírnak neki, és mindent hazugságot elhisz, amit a reklámok sugallnak.