29
mi a franc ez?
  • Jakuza001
    Valoszinuleg el is olvassa az illeto igy majd 4 ev elteltevel. :D
  • BanyiX
    Ha nem akarsz konvertálással szenvedni akkor nézd meg ezt a 3gp videó oldalt is! Szerintem nagyon jó
  • PeeTeR
    legjobb valasztas: Allok Video to 3GP Converter (termeszetesen nem csak 3GP tud ez csak a licence -elt programnev)
  • Kaptár
    Itt megtalálod teljesen ingyenes és sokkal többet tud mint avi to 3gp
    szoftverbazis
  • név123456
    Help! Nem tud valaki olyan programot amivel avi-t vagy divx-et 3gp be lehetne konvertálni? mert mobil akarom nézni a videókat amit letöltöttem
  • zserrbo
    Az élvezhetősége relatív. ha nem jó a minősége, felbontása a telefon kamerájának, akkor lehet életlen lesz a képe vagy nagyon kicsi a felbontása. Szerintem nem általánosak az 1044*768-as felbontású 3gp videók, ha egyáltalán vannak ilyenek. Én csak kisebbekkel találkoztam eddig.
  • zoltan1992
    "mi a franc ez"? válasz: Ez a harmadik generációs mobilvideó formátum.. ilyen videókat (a nevében is benne van) Mobiltelefonnal lehet felvenni. Például: Sony Ericsson K300i; ilyen van nekem is.. Persze ez a formátum még kezdetleges.. mivel a gépen nem jó minőségű.. úgyértem, hogy nem élvezhető a videó a gépen.. vagy igen? Mivel lehet azzá tenni?
  • jmos
    Talan ez jo konvertalo

UtmutatoMiksoft gp3 Mobil konverter
  • syska
    Sziasztok!
    Tud nekem valaki segíteni? Motorola V360 telefonról töltöttem le gépre videót, hangot. és a kapott formátumokat 3gp,amr nem tudom semmivel lejátszani a gépen. Tud valaki nekem egy ingyenes programot ajánlani és hogy honnan tölthetem le?
  • vaszili
    sziasztok. tud valaki mp3-at midi-re konvertálni, vagy esetleg valami progit????
  • TommoT
    Köszönöm, csak sajnos a minősége nem az igazi. Olyan progi kéne, amivel a képet a hang hosszára kihúzhatom.
  • Evin
    A Quick Time7 támogatja a 3gp formátumot, ha regisztrálod, szerintem avi-ba is el tudod vele menteni.
    DE ezt nem tudom biztosra.
  • TommoT
    Senki?
  • TommoT
    melyik program az?
    én próbálkoztam az ingyenes super C programmal, ami jó lenne, ha a 3gp hangját is átkonvertálná, ez nem sikerül neki. Illetve helyesbítek, volt hogy már sikerült, de akkor a kép akadozott és rossz lett. Amr hangkonvertálásra viszont elég jó, bár ha valaki tud egy jobb minőségűt akkor szívesen veszem a tippet. Xilisoft helyett is más 3gp konverterrre. (ha van jobb)
  • TommoT
    sony ericcson w800ivel felvett 3gp kiterjesztésű fájlt bárhogy is konvertálok át aviba a xilisoft 3gp video converterrel a videónak mindig hamarabb van vége, mint a hangnak
    a hangot normálisan átkódolja, viszont a kép az gyorsabban pörög, mint alapból
    ehhez kérném a segítségeteket, hogy milyen beállítási probléma lehet?
    esetleg még örülnék egy programnak, ami segít abban, hogy "kihúzza" a videó hosszát olyan hosszúra, amilyen a hang hosszúsága
    előre is köszönöm a segítséget!
  • tomo
    www.filext.com es rovidre van zarva a tema, ott minden kiterjesztesrol megtudod , hogy mi hasznalja
  • Takezó
    QuickTime nekem csudásan viszi
  • szacsi
    Minden mobil, ami tud videót felvenni, ezt a fájlformátumot használja... (;
  • Amse
    A nokia videófájlai a 3gp-k.Elvileg lejátsza QuickTime 6, de nekem még nem sikerült lejátszanom vele.A Nokia Media Player viszont lejátsza.Van 1 3gp-ből aviba konvertáló program is.
  • akyyy
    hát még hog ymi a franc ez, esküszöm megáll az ész
  • akyyy
    van konvertló, lejátszó, elmentő, nagytő, élesítő, hangkivevő, hangadó, stb......
  • akyyy
    meg hog ymien szofter wan hozzá.....mire gondolsz?
  • akyyy
    Te elvetemült állat
  • akyyy
    miaz hog ymi ez????
  • Trade
    azt hiszem a nokianak a video vagy hang fileje
  • nemcsakfeel
    tartalmas weblap...
  • units
    http://www.3gp.com/
  • units
    szeretsz minden sz*rért topicot nyitni.