29
mi a franc ez?
-
#29 Valoszinuleg el is olvassa az illeto igy majd 4 ev elteltevel. :D -
BanyiX #28 Ha nem akarsz konvertálással szenvedni akkor nézd meg ezt a 3gp videó oldalt is! Szerintem nagyon jó -
#27 legjobb valasztas: Allok Video to 3GP Converter (termeszetesen nem csak 3GP tud ez csak a licence -elt programnev) -
#26 Itt megtalálod teljesen ingyenes és sokkal többet tud mint avi to 3gp
szoftverbazis -
név123456 #25 Help! Nem tud valaki olyan programot amivel avi-t vagy divx-et 3gp be lehetne konvertálni? mert mobil akarom nézni a videókat amit letöltöttem -
zserrbo #24 Az élvezhetősége relatív. ha nem jó a minősége, felbontása a telefon kamerájának, akkor lehet életlen lesz a képe vagy nagyon kicsi a felbontása. Szerintem nem általánosak az 1044*768-as felbontású 3gp videók, ha egyáltalán vannak ilyenek. Én csak kisebbekkel találkoztam eddig. -
zoltan1992 #23 "mi a franc ez"? válasz: Ez a harmadik generációs mobilvideó formátum.. ilyen videókat (a nevében is benne van) Mobiltelefonnal lehet felvenni. Például: Sony Ericsson K300i; ilyen van nekem is.. Persze ez a formátum még kezdetleges.. mivel a gépen nem jó minőségű.. úgyértem, hogy nem élvezhető a videó a gépen.. vagy igen? Mivel lehet azzá tenni? -
jmos #22 Talan ez jo konvertalo
UtmutatoMiksoft gp3 Mobil konverter -
syska #21 Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni? Motorola V360 telefonról töltöttem le gépre videót, hangot. és a kapott formátumokat 3gp,amr nem tudom semmivel lejátszani a gépen. Tud valaki nekem egy ingyenes programot ajánlani és hogy honnan tölthetem le? -
vaszili #20 sziasztok. tud valaki mp3-at midi-re konvertálni, vagy esetleg valami progit???? -
TommoT #19 Köszönöm, csak sajnos a minősége nem az igazi. Olyan progi kéne, amivel a képet a hang hosszára kihúzhatom. -
#18 A Quick Time7 támogatja a 3gp formátumot, ha regisztrálod, szerintem avi-ba is el tudod vele menteni.
DE ezt nem tudom biztosra. -
TommoT #17 Senki? -
TommoT #16 melyik program az?
én próbálkoztam az ingyenes super C programmal, ami jó lenne, ha a 3gp hangját is átkonvertálná, ez nem sikerül neki. Illetve helyesbítek, volt hogy már sikerült, de akkor a kép akadozott és rossz lett. Amr hangkonvertálásra viszont elég jó, bár ha valaki tud egy jobb minőségűt akkor szívesen veszem a tippet. Xilisoft helyett is más 3gp konverterrre. (ha van jobb) -
TommoT #15 sony ericcson w800ivel felvett 3gp kiterjesztésű fájlt bárhogy is konvertálok át aviba a xilisoft 3gp video converterrel a videónak mindig hamarabb van vége, mint a hangnak
a hangot normálisan átkódolja, viszont a kép az gyorsabban pörög, mint alapból
ehhez kérném a segítségeteket, hogy milyen beállítási probléma lehet?
esetleg még örülnék egy programnak, ami segít abban, hogy "kihúzza" a videó hosszát olyan hosszúra, amilyen a hang hosszúsága
előre is köszönöm a segítséget! -
tomo #14 www.filext.com es rovidre van zarva a tema, ott minden kiterjesztesrol megtudod , hogy mi hasznalja -
Takezó #13 QuickTime nekem csudásan viszi -
#12 Minden mobil, ami tud videót felvenni, ezt a fájlformátumot használja... (; -
#11 A nokia videófájlai a 3gp-k.Elvileg lejátsza QuickTime 6, de nekem még nem sikerült lejátszanom vele.A Nokia Media Player viszont lejátsza.Van 1 3gp-ből aviba konvertáló program is. -
#10 hát még hog ymi a franc ez, esküszöm megáll az ész -
#9 van konvertló, lejátszó, elmentő, nagytő, élesítő, hangkivevő, hangadó, stb...... -
#8 meg hog ymien szofter wan hozzá.....mire gondolsz? -
#7 Te elvetemült állat -
#6 miaz hog ymi ez???? -
#5 azt hiszem a nokianak a video vagy hang fileje -
#4 tartalmas weblap... -
#3 http://www.3gp.com/ -
#2 szeretsz minden sz*rért topicot nyitni. -
#1 milyen szoftverek vannak hozzá???